Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Cubby, sis. liukumäki ja keinumoduuli

Tuotekoodi
NSH-805-269SX
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 120,00 € 1 109,00 € Säästät: 11,00 €
Leikkikeskus Jungle Gym Cubby, sis. liukumäki ja keinumoduuli
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Cubby on monipuolinen, liukumäellä varustettu leikkitorni, jossa on kaksi oleskelutasoa parvekkeineen, kiipeilyseinä ja keinumoduuli, jossa kaksi leikkijää mahtuvat keinumaan mukavasti rinnakkain. Tämä leikkikeskus tarjoaa hauskanpitoa tuntikausiksi päivästä toiseen myös sadesäällä, sillä suojaisan harjakaton alla on 160 cm seisomakorkeus. Leikkitorniin kiivetään kiipeilyseinän kautta ja leikit on helppo ottaa haltuun, sillä torniin kuuluu näppärä ohjauspyörä. Päätähuimaavien keinumishetkien jälkeen leikkijät voivat rauhoittua tornin alla olevassa hiekkalaatikossa. Liukumäkestä saa myös näppärästi vesiliukumäen liittämällä siihen vesiletkun.

Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä, kaksi punaista keinuistuinta, ohjauspyörä, keltainen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkaukseen kuuluu asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Leikkikeskus Jungle Gym Cubby sis. liukumäki ja keinumoduuli

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-269SX
  • Vaadittava ala: 1190x1440 cm (sisältäen turva-alueen)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-269SX
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.