Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Cubby, sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

Tuotekoodi
NSH-805-269SXSB
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 205,00 € 1 193,50 € Säästät: 11,50 €
Leikkikeskus Jungle Gym Cubby, sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Cubby on innovatiivinen leikkitorni, jonka kaksi oleskelutasoa parvekkeineen mahdollistavat todella monipuoliset leikit. Tässä kokonaisuudessa vauhdista vastaa kahden keinun keinumoduuli ja toimitukseen sisältyy myös 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa, joten hiekkalaatikkokin on nopeasti toimintakunnossa. Leikkitorniin kiivetään kiipeilyseinän kautta ja tornin puinen harjakatto tarjoaa suojaa 160 cm seisomakorkeudella. Leikkitilaa on tornissa kätevästi kahdella tasolla ja parvekkeilta näkee maailman aivan uudella tavalla. Tornista löytyy myös ohjauspyörä ja tornin alta hiekkalaatikko, jossa voi rakennella omia hiekkamaailmoita kerta toisensa jälkeen vaikka vauhdikkaan keinumisen jälkeen. Ja jos helle yllättää, saa tornin sinisestä liukumäestä helposti vesiliukumäen vain liittämällä siihen vesiletkun.

Toimitukseen sisältyy muun muassa kiipeilyseinä, kaksi punaista keinuistuinta, ohjauspyörä, sininen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Leikkikeskus Jungle Gym Cubby sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-269SXSB
  • Pinta-ala: 399 x 381 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-269SXSB
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.