Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Cottage, sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

Tuotekoodi
NSH-805-270CXSG
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 310,00 € 1 297,00 € Säästät: 13,00 €
Leikkikeskus Jungle Gym Cottage, sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Cottage on monipuolinen leikkikeskus, johon yhdistetty näppärä kiipeilymoduuli tuo kokonaisuuteen huimasti lisää toiminnallisuutta. Kiipeilymoduulissa on jännittävät kiipeilymahdollisuudet, eli kiipeilyverkko- ja seinä, joiden välissä on pieni taso. Moduuli täydentää hienosti Cottage-perusmalliin kuuluvaa vihreää liukumäkeä ja hiekkalaatikkoa. Leikkitornin puinen harjakatto suojaa pieniä leikkijöitä sateelta ja paisteelta ja torniin kivutaan jännittäviä tikkaita pitkin. Leikkitorni on erinomainen lähtökohta kaikenlaisille leikeille, oltiinpa sitten leikkimässä kotia, kauppaa tai vaikka merirosvolaivaa - kaikki onnistuu. Hiekkalaatikossa tornin alla voi pitää taukoa ja rakentaa uusia uljaita kaupunkeja tai leipoa maukkaita hiekkakakkuja. Toimitukseen sisältyy myös 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa.

Toimituksessa on mukana muun kiipeilyseinä- ja verkko, tikkaat, punainen keinuistuin, vihreä liukumäki 265 cm, 120 kg hiekkaa, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Leikkikeskus Jungle Gym Cottage sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-270CXSG
  • Pinta-ala: 450 x 382 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-270CXSG
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.