Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Leikkikeskus Jungle Gym Club, sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki

Tuotekoodi
NSH-805-284NCX
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

1 127,00 € 1 014,00 € Säästät: 113,00 €
Leikkikeskus Jungle Gym Club, sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

1
1

Leikkikeskus Jungle Gym Club on kompakti, mutta silti monipuolinen leikkikeskus, jossa leikitään aidon puisen harjakaton alla! Toimitukseen sisältyvä Climb Module Xtra -kiipeilymoduuli tuo leikkikeskukseen valtavasti lisää toiminnallisuutta, kun pienet leikkijät pääsevät kapuavaan kiipeilumoduulin harjalle kahta erilaista kiipeilyseinää pitkin ja pääsevät keinumaan moduuliin kuuluvassa keinussa. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään Jungle Gym Club -leikkitornin perusosaan, johon kuuluu myös liukumäki, saadaan vauhdikasta hupia tuntikausiksi. Kiipeilyn ja keinumisen lisäksi leikkitornista voi laskea alas liukumäkeä pitkin ja leikin lomassa voidaan rakentaa vaikka kokonainen hiekkakaupunki tai pyöräyttää mehevät kuppikakut hiekkalaatikossa tornin alla. Entistä enemmän vaihtelua leikkikeskukseen saa liittämällä liukumäkeen vesiletkun, jolloin liukumäki muuntautuu vesiliukumäeksi käden käänteessä.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimituksessa on mukana muun muassa tikkaat, kiipeilyseinä, kiipeilyverkko, punainen keinuistuin, vihreä liukumäki 220 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.

Leikkikeskus Jungle Gym Club sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Valmistajan tuotenumero: 805-284NCX
  • Pinta-ala: 256 x 528 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
  • Takuu 24 kk
Lisätietoja
Tuotekoodi NSH-805-284NCX
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.