LED pallovalosarja IP44 PARTY FILAMENT, 10xLED kirkas

Tuotekoodi: 285308

LED pallovalosarja IP44 PARTY FILAMENT, 10xLED kirkas

Lisää kuvia

TEHOKKAAT PALLOVALOT - SYYSHITTI - ULKO- JA SISÄKÄYTTÖÖN!


Spotifysta kun raikaa uusimmat indie-kappaleet soittolistana, nämä valot ovat päällä ja ympärillä on kavereita. Ei voisi parempaa tunnelmallista iltaa hakea? Saatavuus: VARASTOSSA (Kangasala). Nopea toimitus 1-3 arkipäivää!

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus
54,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Spotifysta kun raikaa uusimmat indie-kappaleet soittolistana, nämä valot ovat päällä ja ympärillä on kavereita. Ei voisi parempaa tunnelmallista iltaa hakea? Valolla on voimaa, ja se voima perustuu se fyysiseen että psyykkiseen tarpeeseen. Se antaa euforisia tunteita ja silti myös valaisee pimeydessä. Nämä ovat 10 LED-filamenttilamppua ketjutettuna. 

Miksi tämä valosarja

- 10 LED lamppua
- Kirkas valkoinen, lämmin valo
- 0,5 metrin välein lamppu
- IP44 luokitus

LED valoketju 

"Kauniin rustiikkinen" olisi se mistä lähtisimme tämän lamppusarjan kuvauksessa. Valoketjussa on 10 kirkasta kunnon vanhan ajan filamenttilamppua, mutta ovat modernisti LEDejä. Nämä kirkkaat lämpöisen valkoiset lamput ovat ketjutettuja 50 cm välein. Tämä tekee lamppujen osuudesta ketjussa 2,5 metriä. Liitäntäjohto on 3,6 metriä. 

LED valoketju on ihan omiaan kaunistamaan omaa verantaa, terassia tai patiota. Näiden lamppujen tunnelmassa viettää iltaa joko yksin meditoiden saunan jälkeisellä löyhyttelyllä tai kaverien kanssa nauttien teetä tai viiniä. Valosarjalla on IP44 suojausluokitus, mikä takaa kostean tilan suojauksen. 

Speksit: 

10 lampun ketju
LED
Muuntaja 36V, 6W, IP44
Lamppujen väli 50 cm
Liitäntäjohto 3,6 metriä

Lisätietoa

Tuotekoodi 285308
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki