Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

LED Taskulamppu PREMIUM 550lm, paristokäyttöinen

Tuotekoodi
45479

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Ei varastossa

69,90 €

LED Taskulamppu PREMIUM 550lm, paristokäyttöinen

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Yksinkertainen on kaunista, vai miten se oli. Näin voi sanoa tästä LED taskulampusta.
Erittäin kivasti käteen sopiva taskulamppu joka toimii normaaleilla sormipattereilla eli 3 kertaa AAA.
LEDit CREE XRE tyyppiä ja valotehoa yli 500 lumenia - eli valoa oikeasti lähtee!

Otimme tämän vuonna 2013 myyntiin ja se 200 kpl erä myytiin kevyesti ennen Joulua loppuun. Saimme nyt samanlaisen erän tälle syksylle myytäväksi ja myymme sitä taas - niin kauan kun tavaraa riittää!

Tässä tuotteessa ei ole mitään ihme hienouksia, se on pakattu hyvin peruspakettiin ja siinä on perusominaisuudet mutta valoteho on oikeasti HYVÄ!


Paristot eivät ole normaalisti paketissa mukana, koska niitä ei säilytyksen vuoksi laiteta tuotteeseen valmistajalla. Paristot saat ostettua tarvittaessa mukaan edullsesti myös meiltä.

Tuotetiedot:

  • 3*AAA alkaline paristot (ei sisälly)
  • Led Cree XRE R2
  • Toiminnot: 100 %/50 % /10 %, focus zoom, kirkkauden säätö, SOS, välkkymistoiminto
  • Painot: 125g (ilman paristoja)
  • Polttoaika: 550lm / 4h, 55lm / 24h
  • Käyttöohje mukana paketissa

------

Henkilökunta testaa

"Halusin päästä kokeilemaan jotain LED-Valot.fi:n taskulampuista ja päädyin sitten tähän paristokäyttöiseen PREMIUM 550 lumenin taskulamppuun, jonka pieni koko tuntui näppärältä kädessä.

Hieman olin epäluuloinen sen suhteen, että näkeekö tämän kanssa mitään, koska kyseessä oli kuitenkin näinkin pieni ja kevyt lamppu - sellainen, jonka voi sujauttaa vaikka takin taskuun!

Olin ehkä hieman yllättynyt (ja niin oli muuten koirakin), kun lähdimme illalla metsänreunaan lenkille tämä taskulamppu kaverina. Valotehoa oli niin huikeasti, että piti vähän katsoa minne lampulla osoitteli! Ymmärsin, mistä taskulampun "PREMIUM" (= ensiluokkainen) nimi tulee...

Taskulampulla näki todella kauas ja zoom-toiminto on mahtava lisä tässä pienessä, kompaktissa lampussa. Tämä on selvästi paljon monikäyttöisempi lamppu, kuin mitä alunperin osasin kuvitella. Tämä voisi hyvinkin olla sellainen lamppu, mikä olisi erittäin hyvä olla esim. autossa tai ihan missä tahansa pikku hommassa, missä tarvitsee nähdä kirkkaasti ja tarkasti pieniä osia - esimerkiksi tietokoneen sisällä. Tämä on niin keveä, että tätä pitelee helposti yhdellä kädellä (tai parilla sormella), joten toinen käsi jää vapaaksi näpertämiseen.

En keksi tästä valitettavasti mitään negatiivista sanottavaa. Kannattaa kokeilla - yllätyt varmasti!"

- Jenni / LED-Valot.f

Kokeilin tätä taskulamppua kävellessäni metsäalueella. Lampun valo on kylmän valkoinen ja tuntuu hyvin tehokkaalta. Lampun valokeilaa voi säätää laajasta hyvin tiukan suppeaksi zoomitoiminnolla.

Pimeällä metsäpolulla lampun valokeila laajimmillaan yltää noin 20 metrin päähän. Periaatteessa keilaa kauempana olevat liikennemerkit myös valaistuvat, mutta muu ympäristö jää mustaksi. Valokeila riittää kävelijälle ihan mainiosti.

Sitten se tiukempi keila: Tällöin et enää näe lähiympäristöäsi yhtä hyvin kuin laajemmalla keilalla. Pitkällä kapealla keilalla näet noin sadan metrin päähän tarkemmin, sikäli mikäli edessäsi on suora pitkä metsätie. Muuten siitä ei ole mitään apua puiden läpi katsoessa.

Zoomitoiminto pidemmälle keilalle ei ollut itselleni se välttämättömin ominaisuus testailun jälkeen. Siitä oikeastaan tuli vain kävelyn aikana tapahtuva "stressilelu"-tyyppinen sijaistoiminto, sillä valokeilaa pyörittelin lähinnä vain huvikseni edestakaisin 5 km matkan edetessä.

Tämä lamppu on silti itselleni juuri oikea käyttöväline, koska en tarvitse massiivisia taskulamppuja vaan pienen, näppärän ja vähän tilaa vievän. Lamppu on omiaan kävelylle, mökille ja auton hansikaslokeroon.

- Miika / LED-valot.fi

Lisätietoja
Tuotekoodi 45479
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
Takuu 1 vuosi
Kanta/Polttimo Kiinteä LED
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.