Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Terassilämmittimet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 84

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 84

Sivu

Terassilämmitin pistää lisäaikaa terassikauteen

Terassikausi on Suomessa aivan liian lyhyt, jos se keskittyy vain kesähelteiden varaan. Siksi terassilämmitin on mukava jatkumo sekä kesä- että kaamosiltoihin. Kesäiltoina järjestät terassilämmittimen varjossa mukavat rapujuhlat tai venetsialaiset. Talviaikana höyryävä glögi on antoisaa nauttia ulkosalla lumen leijaillessa terassilämmittimen antaessa vähän lisävoimaa hyytävän kylmyyden ehkäisyyn. 

Terassilöämmittimet sopivat pienille parvekkeille tai isoille terasseille. Terassilämmitin tulee valita pinta-alan mukaan, ja tuleeko se sisä- vai ulkotilaan. Pienet terassilämmittimet ovat omiaan esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle. Suurella terassilla on tarve isommalle kalustolle. 

Infrapunalämmitin

Infrapunalämmitin, eli säteilylämmitin on sopiva kaikenlaiseen lämmitykseen. Sillä lämmittää turvallisesti ja tehokkaasti terassit ja parvekkeet. Infrapunalämmittimen toiminta perustuu pitkäaaltoiseen säteilyyn.  

Kvartsilämmitin

Kvartsilämmitin on energiatehokas ja heijastaa lämpönsä suoraan. Lämpö ei siis karkaa ympäristöönsä näissä lämmittimissä, ei edes silloin kun on ilmavirtausta. Kvartsilämmitin on täsmälämmitin ja siksi suosittu.  

Kaasulämmitin

Kaasulämmitin toimii sähkön ulkopuolella, eli jos et saa sähköä vedettyä tai muuten vaan haluat pihistää sähkölaskussa, kaasulämmitin on valintasi. 

Terassilämmitin tarjous: Ilmainen toimitus 

Terassilämmittimet toimitetaan lisäkuluitta. Jos tilaat yli 125 eurolla, saat terassilämmittimet suoraan koti- tai mökkiovellesi saakka. Mikäli sinulla herää upean valikoimamme kanssa kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Etsimme vastauksen puolestasi. Tervetuloa ostoksille!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.