TERASSILÄMMITTIMET
- Myymme vain laadukkaita Suomen olosuhteisiin soveltuvia lämmittimiä
Ilmainen kotiinkuljetus yli 125€ tilauksiin

<center><b>TERASSILÄMMITTIMET </b><br>- Myymme vain laadukkaita Suomen olosuhteisiin soveltuvia lämmittimiä <br><span style="color: #ff0000;">Ilmainen kotiinkuljetus yli 125€ tilauksiin</span></center>

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-36 / 85

Sivu:

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Terassilämmittimet: mukava lämmitin terassille

 

Terassilämmittimet tunnetaan myös parvekelämmittiminä, patiolämmittiminä, infrapunalämmittiminä, kvartsilämmittiminä ja säteilylämmittiminä. Näitä laitteita yhdistää se että niitä käytetään pienten ulkotilojen (kuten terassien ja parvekkeiden) lämmittämiseen. Meiltä löydät sekä halogeeniputkella toimivia terassilämmittimiä sekä kaasulla toimivia terassilämmittimiä.


Terassilämmitin on täydellinen valinta parvekkeelle, terassille, patiolle, mökin pihaan


Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. Terassilämmitin voi tehdä lasitetusta parvekkeesta ympäri vuoden käytettävän tilan ja mökin terassista oleskelutilan jota voi käyttää pitkälle syksyyn.


Terassilämmittimen valinta


Lämmitintä valitessa tulee sinun miettiä tilan suuruutta johon aiot lämmittimen sijoittaa, esim. ripustettava 2100W lämmitinlämmittää suljetussa tilassa noin 16m2 kun taas Tower Heater lämmitin lämmittää yli 20m2 alueen tehokkaan polttimen ja lämpöheijastimen avulla. Sinun tulee myös miettiä minkälaisen asennuksen lämmitin tarvitsee, sähköllä toimivat lämmittimet tarvitsevat tietenkin pistorasian terassille sekä sähkömiehen tekemään asennuksen. Kaasulla toimivia lämmittimiä varten sinun täytyy muistaa hankkia kaasua.

Terassilämmittimet ilmaisella kotiinkuljetuksella

Me toimitamme kaikki yli 125 € arvoiset tilaukset ilmaiseksi kotiovellesi tai vaikkapa suoraan mökillesi mikäli terassilämmitin tulee käyttöön sinne. Tee tilaus jo tänään, toimitamme tuotteet päivittäin ja normaalisti tilaukset saapuvat perille jo 1 – 2 arkipäivän päästä.

Pieni hetki