Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Lämmittimet

Myymme vain laadukkaita Suomen olosuhteisiin soveltuvia lämmittimiä! Valikoimastamme löydät lämmittimet kotiin, terassille ja mökille.

Kobe-kamadogrillit

Terassilämmittimet

Katso kaikki tuotteet

Terassilämmitin pistää lisäaikaa terassikauteen

Terassikausi on Suomessa aivan liian lyhyt, jos se keskittyy vain kesähelteiden varaan. Siksi terassilämmitin on mukava jatkumo sekä kesä- että kaamosiltoihin. Kesäiltoina järjestät terassilämmittimen varjossa mukavat rapujuhlat tai venetsialaiset. Talviaikana höyryävä glögi on antoisaa nauttia ulkosalla lumen leijaillessa terassilämmittimen antaessa vähän lisävoimaa hyytävän kylmyyden ehkäisyyn. Terassilämmittimet sopivat pienille parvekkeille tai isoille terasseille. Terassilämmitin tulee valita pinta-alan mukaan, ja tuleeko se sisä- vai ulkotilaan. Pienet terassilämmittimet ovat omiaan esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle. Suurella terassilla on tarve isommalle kalustolle.

Kobe-kamadogrillit

Mökkilämmittimet

Katso kaikki tuotteet

Lämmittimet mökille

Kaasulämmitin toimii sähkön ulkopuolella, eli jos et saa sähköä vedettyä tai muuten vaan haluat pihistää sähkölaskussa, kaasulämmitin on valintasi. Hyvänä vaihtoehtona mökin lämmitykseen toimii myös valopetroolilämmitin. Valopetrolilämmittimen tuottama lämpö tekee mökistäsi miellyttävän ja kodikkaan nopeasti ja helposti. Se on helppo siirtää, joten voit kätevästi kuljettaa sen huoneesta toiseen. Lämmittimet ovat erittäin tukevia, jonka lisäksi niissä on kaatumissuoja. Lämmittimien käyttö on helppoa.

Infrapunalämmitin

Infrapunalämmitin, eli säteilylämmitin on sopiva kaikenlaiseen lämmitykseen. Sillä lämmittää turvallisesti ja tehokkaasti terassit ja parvekkeet. Infrapunalämmittimen toiminta perustuu pitkäaaltoiseen säteilyyn.

Patterit

Sano hyvästi kylmälle helppokäyttöisen sähköpatterin avulla, ja pidät kotisi lämpimänä. Meiltä löydät tyylikkäät lämpöpatterit, jotka sopivat varmasti jokaiseen tilaan. Tutustu ja löydä valikoimastamme juuri sinun tarpeisiin oikean mallinen ja kokoinen sähköpatteri.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.