Pikatoimitus 1-2 Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA

Tuotekoodi
PW-SPA
Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA
Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

2 100,90 €

Kuudelle hengelle, lämmitysaikaa 1,5 tuntia kevät-kesä-syksy, kotimainen tuote. 

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Nyt ei voisi yksinkertaisemmin asiaa ilmaista: helppohoitoinen ja valmis paljupaketti tulee suoraan kotipihallesi.  Hinnallakaan ei ole tämä pilattu. Kahden viikon toimitusaikaan tässäkin on varauduttava, mutta odotus palkitaan kyllä hyvällä tuotteella.

Kylpytynnyri PW-SPA on suomalaista työtä

Kaikki muu paljussa tehdään täysin Suomessa, mutta kamiina tulee Virosta. Korkeutta on 103 cm ja halkaisijaa 180 cm. Kuusi henkilöä kerrallaan mahtuu nauttimaan pirskeistä ja pärskeistä. Penkit ovat yhtenäiset ilman välejä.

Materiaalina käytetään 70 kg edestä PE-muovia. Tämä muovimäärä on 10 kg keskivertopaljua enemmän. Ratkaisu näkyy kylpytynnyrissä jämäkkyytenä ja paksuutena. Penkkien alle ei ole ollut tarvetta tehdä erillistä tukirakennetta paksun rakenteen ansiosta.

Muotoilu on loiveneva alaspäin: Paljuosa ei kulje 90 asteen kulmassa maasta alkaen. Palju voidaan verhoilla vielä erikseen puusuojuksella. Suojus on vain koristeellinen, eikä sitä ole lämpökäsitelty.

Kylpytynnyri Plastweld PW-SPAn värivaihtoehtoja ovat musta, harmaa ja sininen. Muut värit ovat myös mahdollisia, mutta suosittelemme niiden kanssa varautumaan pidempään toimitusaikaan.

 

 Värivaihtoehdot

Perusvärit 

 

Paljulla on puolentoista tunnin lämmitysaika

Kamiinan pituus on 60 cm, ja sen sisälle mahtuu helposti puolen metrin puupötkö. Kamiinan tehoksi on laskettu 3kW, mikä tarkoittaa Suomen olosuhteissa myös talvikestävyyttä. Noin yleisesti lämmitysaikaa menee kevät-kesä-syksy -akselilla 1,5 tuntia. Talvella mennee enemmänkin.  

Kamiinasta lähtee kahden metrin piippu.

 Sininen paljuharmaa palju ilman puuverhoiluamusta palju

Kansi ei eristä lämpöä, mutta suojaa kylpytynnyriä roskilta

Kansi ei ole eristetty. Valmistaja kertoi eristetyn kannen tulevan jossain vaiheessa markkinoille, mutta toistaiseksi myymme eristämätöntä. Talviaikaan eristämätön kansi tietysti pitää veden huonommin lämpöisenä. Muina vuodenaikoina se toimii hyvänä suojana roskilta.

Puhdistaminen

Paljun ollessa käyttämätön veden voi poistaa pohjan tulpan kautta. Puhdistus on yksinkertaista: Tilassa ei ole yhtään saumakohtia, eikä penkkien osalta ole mitään välejä. Yleisesti kylpytynnyreihin toimii myös suodatusjärjestelmä Aquaclarus 4000I

Kamiina on tehty merialumiinista, joten sen kanssa kannattaa olla tarkka mitä puhdistusainetta käyttää. Merialumiinin kanssa suositellaan käytettäväksi ainoastaan happi-monitoimitabletteja.

Toimitus

Kylpytynnyri toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen ilman erillisiä rahtikuluja. Toimitusaika minimissään on kaksi viikkoa. 

Lisätietoja
Tuotekoodi PW-SPA
Takuu .

Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen kotiinkuljetus ympäri Suomen
Mitat ø 180 cm, korkeus 103 cm, kamiina 60 cm, piippu 200 cm
Materiaali PE-muovi
Käyttökohteet Terassille, pihalle, mökille
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.