SUPERSUOSITTU! Kylpytynnyri muovialtaalla ja istuimilla, halkaisija 1,9m, Vekas

Kuuden hengen istuttava muovista tehty kylpytynnyri. Suunniteltu Suomen oloihin ja lämpenee peruslämmityksellä 2,5 tuntiin.
ILMAINEN KOTIINKULJETUS, EI MITÄÄN LISÄKULUJA!

Voit ostaa myös laskulla tai osamaksulla!

Sku: VEKAS-KYLPYTYNNYRI

0,00 €
SUPERSUOSITTU! Kylpytynnyri muovialtaalla ja istuimilla, halkaisija 1,9m, Vekas 5 3

SUPERSUOSITTU! Kylpytynnyri muovialtaalla ja istuimilla, halkaisija 1,9m, Vekas

Lisää kuvia

SUPERSUOSITTU! Kylpytynnyri muovialtaalla ja istuimilla, halkaisija 1,9m, Vekas

Tuotekoodi: VEKAS-KYLPYTYNNYRI

Kuuden hengen istuttava muovista tehty kylpytynnyri. Suunniteltu Suomen oloihin ja lämpenee peruslämmityksellä 2,5 tuntiin.
ILMAINEN KOTIINKULJETUS, EI MITÄÄN LISÄKULUJA!

Voit ostaa myös laskulla tai osamaksulla!

Saatavuus: Loppu varastosta

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

2 100,00 €

Tuotekuvaus

Tästä kylpytynnyristä on tullut meidän yksi suosituimpia tuotteita, ja näkeehän sen myös lopussa olevien asiakaskokemuksien perusteella.  Tässä kylpytynnyrissä tulee kaikki oleellinen mukana, ja kaiken kukkuraksi toimitamme tämän rahtikuluitta perille saakka!

Vekas kylpytynnyri on täysin sataprosenttisesti SUOMESSA VALMISTETTU ja siten myös olosuhteisiimme suunniteltu. 

Miksi sitten tähän on rakastuttu?

- tässä ovat jo kaikki peruselementit valmiina (myös kansi)
- hyvät eristeet
- tehokas lämmitys (oletusarvona 33kW kamiina 0 e)

Vekas Kylpytynnyri on tehty muovista

Tänä päivänä kylpytynnyrin pitää olla muovialtaalla ja ulkopuolisella kamiinalla. Pelkästä puusta tehdyt tynnyrit vuotavat kuivina ja kuumina kesinä kuin seulat (varsinkin lämpökäsittelemättömästä tehdyt). Siksi tämä allas on muovialtaalla! Muovimateriaali on ihoa vasten lämmin ja pehmeä, sekä helppo puhdistaa.

Allas on Suomessa Pipelife Finlandin kanssa valmistettu, ja sillä on kymmenen vuoden takuu.

Tämän paljun nerokkuus on siinä, että sen halkaisija on pohjasta 15 cm kapeampi kuin ylähalkaisijaltaan. Tilavuus pysyy kuitenkin samalla varsin kohtuullisena – jopa pienenä, sillä tilavuus on vain 1400 litraa.

Palju on siis iso mutta lämpenee poikkeuksellisen nopeasti ja säästää vettä. Suurin syy hieman suppilomaiselle muodolle on aavistuksen kaltevaksi muodostuva selkänoja. 

Kansi

Kansi on termospullon tavoin kaksikerrosrakenteinen. Näin ilma toimii eristeenä kuin termospullossa ja kansi pitää lämmön todella hyvin sisässä.  Kansi on myös muotoiltu siten, että vesi valuu alas ja jää ei jämähtäisi aivan niin helposti kuin tasaiseen kanteen. Kansi on samaa muoviseosta kuin itse paljun sisäosa. Monet paljut myydään ilman kantta, mutta meillä se kuuluu peruspaketin hintaan.

Muu rakenne

Vekas kylpytynnyri on rakenteeltaan poikkeuksellinen, koska runko on kantava eikä tarvitse lisätukea. Tämä mahdollistuu nerokkailla erillisillä istuimilla, jotka samalla tukevat rakennetta. Istuinvälit on suunniteltu tarkasti, jotta jalat mahtuvat väliin.

Ulkoverhous on luonnollisesti lämpökäsiteltyä puuta, joka pysyy hyvännäköisenä. Sen pinta ei lohkeile tai haalistu kuten normaalin puun. Käsittely parafiiniöljyllä lisää entisestään pinnan arvokkuutta, mutta kuivana tämän voi heti petsatakin.

Meillä on Vekasilta sekä pyöreä- että kuutiomalli. Molemmissa on samanlainen vedenpoistosysteemi. Päässä on palloventtiilihana.

Kamiina, markkinoiden tehokkain!

Kamiina on irrallinen ja omilla jaloillaan seisova. Ei siis telineessä tynnyriin kiinnitettynä, jottei kamiinan paino pidemmän päälle rasita ulkokuorta. Kamiina on myös ulkopuolella, joten se ei vie mitenkään tilaa kylpytynnyrissä.

Tässä peruslämmittimessä luvattu teho on 33kW, mikä on markkinoiden kärkeä. Lämmitysaika tällä on noin 2,5 tuntia! Meillä on vaihtoehdoksi tarjolla myös 40kW malli, jolla lämmitysaika tippuu noin 1,5 tuntiin. 

Meiltä on jonkin verran kyselty kamiinan tuhkaluukusta: Sellaista ei ole, sillä se estäisi kondensiveden poispääsyn tulipesästä. Tällöin tuhkat olisivat märkiä ja paakkuuntuisivat. Tuhkaluukku myös ruostuisi nopeasti. On käytännön syy, ettei tuhkaluukkua siis ole. Tulipesässä saa olla reilusti puuta koko ajan, koska palaminen sujuu puhtaammin. Iso tuli myös pienentää lämmitysaikaa. 

Kamina on merialumiinia. Tämä tarkoittaa suomeksi sitä, että kaminaa ei tule pestä kloorilla (joka reagoi myrkyllisesti merialumiinin kanssa), vaan happi-monitoimitableteilla. Nyt näitä happi-monitoimitabletteja on meilläkin.

33kW tulipesä: 

Leveys 445mm
Syvyys 630mm
Korkeus 760mm

Ei sisälllä tuhkaluukkua

40kW tulipesä:

Leveys 500mm
Syvyys 600mm
Korkeus 760mm

Mukavuudet: Paljun juomateline vakiona

Palju ilman juomatelinettä? Ei todellakaan! nyt ollaan Suomessa!  Tässä paljussa juomatelineet ovat integroidut rakenteeseen ja niissä on tyylikkäät rosterikupit. Jokaisella kylpijällä on kädenulottuvilla paikka omalle juomalle. Juomateline on itseasiassa niin jykevä osa paljua, että valmistajan mukaan kolme miestä voi jopa kantaa tyhjän paljun paikalleen käyttäen juomatelineitä kahvoina.

Asennus

Toimitus on ajotien päähän. Mutta ei hätää! Palju ei tyhjänä paina kuin reippaat 100 kiloa. Kolme miestä siirtää paljun helposti paikalleen ja kaksikin raavaampaa tosimiestä hoitaa homman kohtuullisen matkan päähän.

Maapohjan tulee olla tasainen ja pohjalle suositellaan 50mm Finnfoam kerrosta. Mutta käytännössähän tämä on valmis heti, kun pohja on maassa ja kasa polttopuita vieressä.

Vakiovarusteet

 • Altaan kyljessä eristys ja lämpökäsitelty laudoitus
 • Kansi
 • Juomatelineet
 • Kiinteät penkit kuudelle
 • Poistohana
 • Ulkopuolen tulipesä alumiinista, piippu ja hattu
 • Värivaihtoehtoja ovat musta, harmaa ja sininen
 • Tyhjennyshana on pohjassa istuimen seinämässä
   

Saatavilla olevat lisävarusteet:

HUOM. Eristys on solumuovilevyä seinämissä. Pohjassa ei muuten ole eritystä ja siksi asennusta suositellaan Finnfoam tms levyjen päälle. Kuitenkin ehdottomasti suurinosa lämmöstä karkaa kannesta ja se tosiaan tässä mallissa on markkinoiden ehdotonta kärkeä!

 •   Perusmalliset portaat ovat lämpökäsiteltyä mäntyä. Valitse suoraan tämän tuotteen valikosta.
 •   Portaat saatavilla myös massiivisempana versiona. Tilattavissa erikseen.

Näin kylpytynnyri lähtee sinulle: 

1. Kylpytynnyri tilataan
 
Ensimmäiseksi määrittelet tilauksessasi, mitä haluat kylpytynnyriltäsi. Vekas kylpytynnyrissä on vakiona kaikki peruselementit, jopa kansi. Kamiinan perusmalli on 33kW.
 
 
2. Grillikauppa käsittelee tilauksen
 
Tilaus tulee meidän järjestelmäämme, joten varastomme käsittelee ja laittaa tilauksen eteenpäin tavarantoimittajalle. Kylpytynnyri ei käy Grillikaupan varaston kautta.
 
 
3. Tilaus saavuttaa valmistajan
 
Vekas kylpytynnyrit valmistetaan Oulussa. Tilauksemme saapuu heille, ja Vekas järjestää paketin juuri tilauksesi mukaan. Ilman poikkeusolosuhteita toimitusaika on normaalisti 7–14 arkipäivää.
 
 
4. Rahtina ilmaiseksi ajotien päähän
 
Kuvan paketti ei nyt ihan täysin kuvasta kylpytynnyriämme, mutta se tosiaan tuodaan sinulle ajotien päähän ILMAISEKSI ilman erillisiä rahtikuluja. :-) Kylpytynnyri painaa noin 100 kg, ja sen pystyy kolme miesti siitä kantamaan.
 

 
5. Asennus ja pulikointi
 
Palju on käytännössä valmis heti, kun sen pihaasi saat. Maapohjan tulee olla tasainen ja pohjalle suositellaan 50mm Finnfoam kerrosta.
Varaa kiitos-ilta kantajille. :)
värivaihtoehdot musta, harmaa, sininen ja kivipigmentti
 
Muut värit eivät lisää hintaa, mutta kivipigmentti on 120 euroa. 

 

Jos siis normaali puulämmitteinen pyöreä kylpytynnyri on sinulla ollut etsinnässä, niin se on tässä! Kriittisten ominaisuuksien lisäksi saat innovatiivisen muotoilun, joka erottaa altaan naapurin vuotavasta puutynnyristä. Tänäänkin lämmin kylpy varmasti kelpaisi? Älä siis ohita enää yhtään paljuilun mahdollistavaa iltaa pohtimisella!


Asiakkaan kokemus

Palju vastasi odotuksia ja ollut kovalla käytöllä, lämmitetty vähintään kerran viikossa. Koko on mitä mainioin, reilusti tilaa neljälle jopa useammalle. Ainut pieni miinus on tuon kannen käsittely, ei oikein yksin onnistu (kansi on muuten hyvä). Lämmitys +9 asteisesta vedestä kestää noin 3,5 -4 h,. Alussa oli hankala arvioida oikeaa lämpötilaa, koska pintalämpö oli selkeästi korkeampi, nyt opittu ( sekoita välillä).

Vekas

Lisätietoa

Tuotekoodi VEKAS-KYLPYTYNNYRI
Tuotemerkki Vekas
Mitat Ulkohalkaisija ø 190 cm, korkeus 100 cm, piipun korkeus noin 200 cm alkaen kamiinan päältä (kamiina + piippu 265 cm + piipun hattu)
Halkaisija ø 190 cm
Paino 100 kg
Tilavuus n. 1400 litraa
Materiaali allas ja kansi ovat muovia, kamiina on merialumiinia, ulkoverhous lämpökäsitelty puu
Henkilömäärä kuudelle hengelle
Lämmitysaika 25kw n. 3 tuntia33kw n. 2 tuntia40kw alle 2 tuntia
Alkuperämaa Suomi
Muuta hyödyllistä tietoa Muovialtaan takuu 10 vuotta, muut osat 1 vuosi

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki