SUPERSUOSITTU! Kylpytynnyri muovialtaalla ja istuimilla, halkaisija 1,9m, Vekas

Kuuden hengen istuttava muovista tehty kylpytynnyri. Suunniteltu Suomen oloihin ja lämpenee peruslämmityksellä 2,5 tuntiin.
ILMAINEN KOTIINKULJETUS, EI MITÄÄN LISÄKULUJA!

Voit ostaa myös laskulla tai osamaksulla!

Sku: VEKAS-KYLPYTYNNYRI

0,00 €
SUPERSUOSITTU! Kylpytynnyri muovialtaalla ja istuimilla, halkaisija 1,9m, Vekas 5 3

SUPERSUOSITTU! Kylpytynnyri muovialtaalla ja istuimilla, halkaisija 1,9m, Vekas

Lisää kuvia

SUPERSUOSITTU! Kylpytynnyri muovialtaalla ja istuimilla, halkaisija 1,9m, Vekas

Tuotekoodi: VEKAS-KYLPYTYNNYRI

Kuuden hengen istuttava muovista tehty kylpytynnyri. Suunniteltu Suomen oloihin ja lämpenee peruslämmityksellä 2,5 tuntiin.
ILMAINEN KOTIINKULJETUS, EI MITÄÄN LISÄKULUJA!

Voit ostaa myös laskulla tai osamaksulla!

Saatavuus: 2–3 viikkoa tilauksesta

Alkaen: 1 949,00 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Kylpytynnyri muovialtaalla ja istuimilla, halkaisija 1,9m, Vekas   +1 949,00 €

* Vaaditut kentät

Tuotekuvaus

 

Cxense DisplayTästä kylpytynnyristä on tullut meidän yksi suosituimpia tuotteita, ja näkeehän sen myös lopussa olevien asiakaskokemuksien perusteella.

Vekas kylpytynnyri on täysin sataprosenttisesti SUOMESSA VALMISTETTU ja siten myös olosuhteisiimme suunniteltu. 

Miksi sitten tähän on rakastuttu?

-          hinta-laatu –suhde on kohdillaan
-          tässä on kaikki peruselementit jo valmiina (myös kansi)
-          hyvät eristeet
-          tehokas lämmitys

Vekas Kylpytynnyri on tehty muovista

Tänä päivänä kylpytynnyrin pitää olla muovialtaalla ja ulkopuolisella kamiinalla. Pelkästä puusta tehdyt tynnyrit vuotavat kuivina ja kuumina kesinä kuin seulat (varsinkin lämpökäsittelemättömästä tehdyt). Siksi tämä allas on muovialtaalla! Muovimateriaali on ihoa vasten lämmin ja pehmeä, sekä helppo puhdistaa.

Allas on Suomessa Pipelife Finlandin kanssa valmistettu, ja siinä on kymmenen vuoden takuu.

Tämä paljun nerokkuus on siinä, että sen halkaisija on pohjasta 15 cm kapeampi kuin ylähalkaisijaltaan. Tilavuus pysyy kuitenkin samalla varsin kohtuullisena – jopa pienenä, sillä tilavuus on vain 1400 litraa. Palju on siis iso mutta lämpenee poikkeuksellisen nopeasti ja säästää vettä. Suurin syy hieman suppilomaiselle muodolle on aavistuksen kaltevaksi muodostuva selkänoja.

Tynnyri menee heittämällä paljujen kuningasluokkaan!

Rakenne ja kansi

Vekas kylpytynnyri on rakenteeltaan poikkeuksellinen, koska runko on kantava eikä tarvitse tukirakenteita. Tämä mahdollistuu nerokkailla erillisistuimilla, jotka samalla tukevat rakennetta. Istuinvälit on suunniteltu tarkasti, jotta jalat mahtuvat väliin.

Toinen erottava tekijä rakenteessa on kansi, joka on tyylikäs ja kaksikerrosrakenteinen kuten termospullo. Monet paljut myydään ilman kantta, mutta tässä se kuuluu peruspaketin hintaan.

Ulkoverhous on luonnollisesti lämpökäsiteltyä puuta, joka pysyy hyvännäköisenä ulkona. Pinta ei lohkeile tai haalistu kuten normaali puu. Käsittely parafiiniöljyllä lisää entisestään pinnan arvokkuutta, mutta kuivana tämän voi heti petsatakin.

Kansi on samaa muoviseosta kuin itse paljun sisäosa. Se on valettu muotissa siten, että se on sisältä ontto. Näin ilma toimii eristeenä kuin termospullossa ja kansi pitää lämmön todella hyvin sisässä. Kansi on eristysominaisuuksiltaan ehdottomasti markkinoiden parasta laatua. Kansi on myös muotoiltu siten, että vesi valuu alas ja jää ei jämähtäisi aivan niin helposti kuin tasaiseen kanteen.

Vedenpoisto

Sekä pyöreässä että kuutiossa on samanlainen vedenpoistosysteemi. Erona on vain, että putki, joka pyöritetään kuutioaltaaseen paikalleen on vain lyhyempi kuin pyöreässä. Päässä on palloventtiilihana.

Kamiina, markkinoiden tehokkain!

Kamiina on irrallinen ja omilla jaloillaan seisova. Ei siis telineessä tynnyriin kiinnitettynä, jottei kamiinan paino pidemmän päälle rasita ulkokuorta. Kamiina on myös ulkopuolella, joten se ei vie mitenkään tilaa kylpytynnyrissä.

Kamiina on lisäksi erittäin tehokas! Tynnyriä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota tulisijan tehoon ja kysellä myös käyttökokemuksia. Älä luota pelkästään valmistajien lupauksiin!

Tässä peruslämmittimessä luvattu teho on 33kW eli markkinoiden kärkeä. Lämmitysaika tällä on noin 2,5 tuntia altaalle! Meillä on vaihtoehdoksi tarjolla myös 40kW malli, jolla lämmitysaika tippuu noin 1,5 tuntiin. 

BTW, Meiltä on jonkin verran kyselty kamiinan tuhkaluukusta: Sellaista ei ole, sillä se estäisi kondensiveden poispääsyn tulipesästä. Tällöin tuhkat olisivat märkiä ja paakkuuntuisivat. Tuhkaluukku myös ruostuisi nopeasti. On käytännön syy, ettei tuhkaluukkua siis ole. Tulipesässä saa olla reilusti puuta koko ajan, koska palaminen sujuu puhtaammin. Iso tuli myös pienentää lämmitysaikaa. 

Kamiinan puhdistaminen: tarvitset happi-monitoimitabletteja

Kamina on merialumiinia. Tämä tarkoittaa suomeksi sitä, että kaminaa ei tule pestä kloorilla (joka reagoi myrkyllisesti merialumiinin kanssa), vaan happi-monitoimitableteilla. Nyt näitä happi-monitoimitabletteja on meilläkin.

20kW tulipesä

Ei sisälllä tuhkaluukkua. 


33kW tulipesä: 

Leveys 445mm
Syvyys 630mm
Korkeus 760mm

Ei sisälllä tuhkaluukkua.

 Kamiina sisältä


40kW tulipesä:

Leveys 500mm
Syvyys 600mm
Korkeus 760mm

Sisältää tuhkaluukun, sillä on vielä toistaiseksi vanhempi malli. 

Kamiina sisältä


Mukavuudet: Paljun juomateline vakiona

Palju ilman juomatelinettä? Ei todellakaan! nyt ollaan Suomessa!  Tässä paljussa juomatelineet ovat integroidut rakenteeseen ja niissä on tyylikkäät rosterikupit. Jokaisella kylpijällä on kädenulottuvilla paikka omalle juomalle. Juomateline on itseasiassa niin jykevä osa paljua, että valmistajan mukaan kolme miestä voi jopa kantaa tyhjän paljun paikalleen käyttäen juomatelineitä kahvoina.

Asennus

Toimitus on ajotien päähän. Mutta ei hätää! Palju ei tyhjänä paina kuin reippaat 100 kiloa. Kolme miestä siirtää paljun helposti paikalleen ja kaksikin raavaampaa tosimiestä hoitaa homman kohtuullisen matkan päähän.

Maapohjan tulee olla tasainen ja pohjalle suositellaan 50mm Finnfoam kerrosta. Mutta käytännössähän tämä on valmis heti, kun pohja on maassa ja kasa polttopuita vieressä.

Vakiovarusteet

  • Altaan kyljessä eristys ja lämpökäsitelty laudoitus
  • Kansi
  • Juomatelineet
  • Kiinteät penkit kuudelle
  • Poistohana
  • Ulkopuolen tulipesä alumiinista, piippu ja hattu
  • Värivaihtoehtoja ovat musta, harmaa ja sininen
  • Tyhjennyshana on pohjassa istuimen seinämässä
     

Saatavilla olevat lisävarusteet:

HUOM. Eristys on solumuovilevyä seinämissä. Pohjassa ei muuten ole eritystä ja siksi asennusta suositellaan Finnfoam tms levyjen päälle. Kuitenkin ehdottomasti suurinosa lämmöstä karkaa kannesta ja se tosiaan tässä mallissa on markkinoiden ehdotonta kärkeä!

Portaat perusmalli  Perusmalliset portaat ovat lämpökäsiteltyä mäntyä. Valitse suoraan tämän tuotteen valikosta.
Vekas portaat  Portaat saatavilla myös massiivisempana versiona. Tilattavissa erikseen.

värivaihtoehdot musta, harmaa, sininen ja kivipigmentti
 
Muut värit eivät lisää hintaa, mutta kivipigmentti on 120 euroa. 

 

Jos siis normaali puulämmitteinen pyöreä kylpytynnyri on sinulla ollut etsinnässä, niin se on tässä! Kriittisten ominaisuuksien lisäksi saat innovatiivisen muotoilun, joka erottaa altaan naapurin vuotavasta puutynnyristä. Tänäänkin lämmin kylpy varmasti kelpaisi? Älä siis ohita enää yhtään paljuilun mahdollistavaa iltaa pohtimisella!


Asiakkaan kokemus

Palju vastasi odotuksia ja ollut kovalla käytöllä, lämmitetty vähintään kerran viikossa. Koko on mitä mainioin, reilusti tilaa neljälle jopa useammalle. Ainut pieni miinus on tuon kannen käsittely, ei oikein yksin onnistu (kansi on muuten hyvä). Lämmitys +9 asteisesta vedestä kestää noin 3,5 -4 h,. Alussa oli hankala arvioida oikeaa lämpötilaa, koska pintalämpö oli selkeästi korkeampi, nyt opittu ( sekoita välillä).

Vekas

Lisätietoa

Tuotekoodi VEKAS-KYLPYTYNNYRI
Tuotemerkki Vekas
Takuu 5 vuotta
Mitat Ulkohalkaisija ø 190 cm, korkeus 100 cm, piipun korkeus noin 200 cm alkaen kamiinan päältä (kamiina + piippu 265 cm + piipun hattu)
Halkaisija ø 190 cm
Paino 100 kg
Tilavuus n. 1400 litraa
Materiaali allas ja kansi ovat muovia, kamiina on merialumiinia, ulkoverhous lämpökäsitelty puu
Henkilömäärä kuudelle hengelle
Lämmitysaika 25kw n. 3 tuntia33kw n. 2 tuntia40kw alle 2 tuntia
Alkuperämaa Suomi

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.