Kylpytynnyri Kirami FAMILY, 3-5 hengelle

Lisää kuvia

Kylpytynnyri Kirami FAMILY, 3-5 hengelle

Tuotekoodi: KIRAMI-FAMILY

Kolmesta viidelle henkilölle suunniteltu FAMILY-palju on kehitetty käytännöllisyyden ehdoilla niin, että sisäaltaaseen on rakennettu askelma, joka helpottaa paljuun nousemista ja laskeutumista ja tekee kylpemisestä turvallista niin lapsille, vanhemmalle väelle kuin liikuntarajoitteisille kylpijöille. FAMILY onkin yleisön pyynnöstä kehitetty malli.+ Paljuun on turvallista ja helppoa nousta ja laskeutua

+ Sopii vauvasta vaariin


Toimitetaan normaalisti 1-2 viikossa tilauksesta!Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Kylpytynnyri KIRAMI COMFORT FAMILY M, CULT-kamiinalla, hiilenmusta-harmaa   +1 899,90 €

Tuotekuvaus

Kiramin FAMILY-kylpytynnyri - turvallisuutta ja helppoutta kaikille: lapsille, ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille

Laadukkaaseen vapaa-aikaan kuuluvat unohtumattomat kylpyhetket kaikkien perheenjäsenten kesken. Kolmesta viidelle henkilölle suunniteltu FAMILY-palju on kehitetty käytännöllisyyden ehdoilla niin, että sisäaltaaseen on rakennettu askelma, joka helpottaa  paljuun nousemista ja laskeutumista ja tekee kylpemisestä turvallista niin lapsille, vanhemmalle väelle kuin liikuntarajoitteisille kylpijöille. FAMILY onkin yleisön pyynnöstä kehitetty malli.

 • Paljuun on turvallista ja helppoa nousta ja laskeutua
 • Sopii vauvasta vaariin

FAMILY tarjoaa unohtumattomia ja tunnelmallisia hetkiä, jotka jaat läheistesi kanssa. Tästä paljumallista, joka sopii vauvasta vaariin, onkin tullut monien suosikki niin kotimaassa kuin muuallakin Euroopassa.

 • Tilavuus: 3 - 5  henkilölle
 • Tukikaide kylpytynnyriin noustessa
 • Sisäaltaassa askelma

Värit sulautuvat ympäristöön

Kamina ulkokuori on valmistettu korkealuokkaisesta, lämpöä erittäin hyvin johtavasta AIMg3-merialumiinista. Tynnyrin ulkoverhoilu on mustan hiilen sävyistä petsattua suomalaista kuusipaneelia, joka luo luonnonläheistä tunnelmaa. 

Muovinen sisäallas on väritykseltään tyylikäs ja kauniisti ympäristöön sulautuva harmaa. Muovisen sisuksen ansiosta palju on helppo pitää puhtaana. Sileästä sisäpinnasta lika ja epäpuhtaudet irtoavat helposti. Muovipinta, joka on UV-suojattu, ei hilseile vuosienkaan käytössä, vaan kestää säässä kuin säässä.

Kaminan väri on ruskea tai tumman harmaa riippuen vuoren sävystä. Puunväriin yhdistetään ruskea kamina ja mustaan harmaa.

Turvallista kaikille käyttäjille

Käytännöllisyyden lisäksi FAMILY-paljussa on panostettu entistä enemmän turvallisuuteen altaan sisällä olevan uuden askelman myötä. Näemme tämän hyvänä ominaisuutena niin perheen pienimmille kuin vanhemmallekin väelle, joilla jalka ei yrittämisestä huolimatta aina nouse niin korkealle kuin haluaisi.

Turvallisuutta tukemassa on myös kylpytynnyrin ulkopuolisissa rappusissa oleva tukikaide, josta on hyvä ottaa kiinni kylpemään noustessa ja altaasta poistuessa. Altaassa sisällä on FAMILY-mallissa askelma, jonka molemmille puolille on integroitu kätevät juomapaikat. Askelmat toimivat myös istuimena sekä pikkulapsille että niille, jotka haluavat vilvoitella kylpyhetken lomassa. Tynnyri on mitoitettu kolmesta viiteen henkilölle: kahden kesken kylpiessä tila on ruhtinaallinen.

Paljun ulkopuolelle sijoitettava FAMILY-mallin rappu on varta vasten suunniteltu niin, että se alle mahtuu pieni hiekkasuodatin tai ylläpitolämmitinyksikkö, jolloin veden puhtauskin on turvattu ilman näkyviä osia. Lisävarusteena on saatavissa myös kamiinan kiinnitysletkun peittävä kiinteä mukiteline, jota on saatavilla paljun ulkovärin mukaisena.

Kiramin poisto- ja lämmitysputket ovat poikkeuksellisen paksua ja suurta viemäriputkea. Halkaisijaltaan 75mm putkisto poistaa kaiken veden tehokkaasti eikä täyty lehdistä tai muista roskista.

Kylpytynnyrin tekniset tiedot

 • Tilavuus: 1250 litraa vettä
 • Ulkomitat: halkaisija 170 cm, korkeus 110 cm
 • Altaan syvyys: 91 cm
 • Altaan sisäväri: kivenharmaa tai beige
 • Ulkoverhoilu: petsattu kotimainen kuusi
 • Ulkoväri: hiilenmusta
 • Muovimateriaali on UV-suojattu
 • Paino 141 kg
 • Valmiin tuotteen mitat: leveys 170 cm x pituus 170 cm x korkeus 123 cm


Lämmitykseen laatukamiina CULT-si

Kylpytynnyrissä on puulämmitteinen, ulkopuolinen 22 kW:n lämmityskamiina CULT-si, joka soveltuu hyvin pienten altainen lämmitykseen. Tämä markkinoiden suosituin kamiina, kuten kaikki Kiramin laadukkaat kamiinat,  on valmistettu omana tuotantona Sastamalassa, mikä tarkoittaa myös sitä, että tuotannon jokainen kamiina koeponnistetaan ennen kuin se lähtee myyntiin.

Kiramin kaminoissa on täysin ainutlaatuisena ominaisuutena jengallinen korkki / tappi, joka on ns. "sijaiskärsijä". Tämän tarkoituksena on reagoida ja kulua meriveden tai kloorin vaikutuksesta. Tällöin kamina kokonaisuudessaan säilyy hyvänä, koska erillinen tappi ottaa nopeammin vastaan korroosion ja on vaihdettavissa kuluttuaan.

Paljun käyttämä vesimäärä on mitoitettu niin, että FAMILY-palju lämpiää hieman nopeammin kuin aikaisemmat mallit. HUOM! Ennen kamiinan sytyttämistä altaan pitää olla vedellä täytetty: minimi vedentäyttö on 5 cm ylemmän putken yläpuolella. Veden poistoaukko on kamiinan vastakkaisella puolella oleva putki, jossa on integroitu sulkumekanismi ja jonka letkuliitin kokoa 38 mm. Kamiinaa ei saa milloinkaan sytyttää altaan ollessa tyhjä tai vajaasti täytetty. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin kamiinan tuli on sammunut ja hiillos hiipunut.

Käyttöohjeisiin on syytä perehtyä huolellisesti ennen käyttöä.

Kamiinan tekniset tiedot

 • Teho: 22 kW
 • Lämmitysaika: 2,5 - 3 h
 • Ulkomitat: leveys 35 cm x korkeus 62 cm x syvyys 74 cm
 • Piipun korkeus kamiinan päältä 150 cm, lähtöaukon läpimitta 120 mm

Kamiina osineen on pakattuna omaan pakkaukseensa, samoin kuin haponkestävästä teräksestä valmistettu savupiippu, jonka paketissa ovat sen osat: 1,5 m:n pituinen savupiippu, piipun lämpösuoja sekä piipunhattu.

Kansi on tärkeä lisävaruste

Suositeltavia lisävarusteita ovat tukeva ja turvallinen eristekansi tai muovikansi, jotka ovat yhteensopivia Kiramin aikaisempienkin paljumallien kanssa. Kannet, jotka ovat läpimitaltaaan 170 cm, ovat myös lukittavia lisävarusteena hankittavan kansilukon avulla - lasten kanssa kylpeville hyvin tärkeä  turvallisuutta lisäävä varuste.

Helppohoitoiset ja huolettomat FAMILY-kylpytynnyrit tekevät kylpemisestä vaivatonta koko perheen laatuaikaa ja arvokasta yhdessäoloa. Kylpeminen paljussa on nautinto niin kesän viileämpinäkin päivinä kuin vielä syyssäässäkin. Kylpytynnyri sopii myös kahden kesken vietettäviin romanttisiin hetkiin.

 

Muovikansi 170cmKiramilta löytyy sopiva kansi kaikkiin kylpytynnyrimallehin. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.

Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Muovikannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä ja pidät roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä. Kansi lisää myös turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.

Kansi on tarkoitettu Kiramin pyöreisiin kylpytynnyreihin halkaisijaltaan 170 cm. Kannessa on vahva kahva, josta sitä saa käsiteltyä. Kannen mukana toimitetaan kiinnikepussi, jossa kolme kumiremmiä ja vastakappaleet ruuveineen tynnyrin seinään kiinnitettäväksi.


Kiramilta löytyy sopiva kansi kaikkiin kylpytynnyrimallehin. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä.
 
Kansi pitää roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Muovikannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä ja pidät roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä.
 
Kansi lisää myös turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.
 
ABS-muovista valmistettu kupukansi, joka soveltuu 170cm halkaisijaltaan oleviin Kirami kylpytynnyreihin, kuten Easy M, Cozy M, ja Ultima M, joissa on ulkopuolinen kamina (CULT, CUBE ja TUBE) sekä altaaseen Woody M ulkopuolisella kaminalla (Cube & Tube). Kannessa on vahva kahva, josta sitä saa käsiteltyä. Kannen mukana toimitetaan kiinnikepussi, jossa kolme kumiremmiä ja vastakappaleet ruuveineen tynnyrin seinään kiinnitettäväksi. Näin kansi saadaan pysymään paikallaan pahemmissakin myrskyissä.

Lämpöä eristävä kansi 170/200cmVahvat ja laadukkaat eristekannet pyöreisiin altaisiin. Vaihtoehtoja kansista on sekä ulko- että sisäkamiinallisille malleille. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.

Pinnaltaan keinonahkainen ja vahva eristekansi sopii 170 cm halkaisijaltaan oleviin pyöreisiin tynnyreihin, joissa on ulkopuolinen kamiina. Kiinnitykseen kuuluu neljä näppärää hihnaa soljilla, jotka ovat kansipaketissa aina mukana. Kansi taittuu keskeltä auki ja kannen sivuilla olevat kahvat helpottavat nostamista ja käsittelyä.

 • Sisämateriaali 70mm vahva routa EPS + alumiininen
 • U-runko tiiviissä muovissa.
 • Pintamateriaali vahva keinonahka, jossa UV-, home- ja palosuojaus.
 • Alapinta muoviverkkoa.
 • Kiinnitykseen neljä hihnaa soljillabr>
CULT kamiina, 22kW

CULT kamiina on Kiramin suosituin ulkopuolinen 22kW lämmityskamiina kylpytynnyriin. Kamiinaa soveltuu pienten altaiden lämmitykseen. Kaikki Kirami kamiinat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin. Mallistostamme löytyy kamiina jokaiseen makuun ja tarpeeseen erilaisista ulkopuolisista kamiinoista sisäpuolisiin lämmittimiin. Lämmittimenä on ulkopuolinen ja pronssinsävyinen Cult, joka soveltuu pienten altaiden lämmitykseen.

Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista. Huolehdi ehdottomasti ennen kamiinan sytytystä, että vesi ylittää minimirajan. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta ja hiillos hiipunut. Jotta kamiinasta saadaan luvattu teho, tulee pesässä ylläpitää kunnollista, reilua tulta. Tuhkat tulee myös tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, joka osaltaan vaikuttaa arinoiden käyttöiän pidentymiseen. Tutustu myös käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöä. 

Tekniset tiedot:

 • Teho 22kW
 • Minimivesitäyttö on 5cm ylemmän putken päällä
 • Piippulähtö Ø120 mm - Ulkomitat (L x K x S) 350 x 620 x 740 mm
 • Sisältää arinan, korvat, liitäntäletkut ja klemmarit - Markkinoiden suosituin kamiina! Käyttö: 


MACU -kamiina 29kW


Macu on suosittu Kiramin ulkopuolinen 29kW kamiina kylpytynnyreihin. Tehoiltaan kamiina sopii lämmittämään keskisuuria altaita. Kaikki Kirami kamiinat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin. Mallistostamme löytyy kamiina jokaiseen makuun ja tarpeeseen erilaisista ulkopuolisista kamiinoista sisäpuolisiin lämmittimiin. Lämmittimenä on ulkopuolinen ja harmaan raamikas Macu kamiina, joka soveltuu keskisuurien altaiden lämmitykseen. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Käyttö: Huolehdi ehdottomasti ennen kamiinan sytytystä, että vesi ylittää minimirajan. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta ja hiillos hiipunut. Jotta kamiinasta saadaan luvattu teho, tulee pesässä ylläpitää kunnollista, reilua tulta. Tuhkat tulee myös tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, joka osaltaan vaikuttaa arinoiden käyttöiän pidentymiseen. Tutustu myös käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöä.

Tekniset tiedot:
 • Teho 29kW
 • Piippulähtö Ø150mm
 • Minimi vesitäyttö 5cm ylemmän putken päällä
 • Ulkomitat: leveys 57cm ja syvyys 60cm - Lämmönjohdinpinta-ala 1,3 m²
 • Mukana tulilevyt, arinat, kiinnitysletkut ja klemmarit


CUBE-kamiina 35kW


Cube se perinteinen ja tehokas Kiramin ulkopuolinen 35kW kamiina kylpytynnyreihin. Muodoltaan Cube on neliskanttinen ja lämmittää tehokkaasti isommankin kylpytynnyrin. Perusmalliltaan Cube on oikeanpuolinen, mutta saatavilla on myös vasemman kätinen malli. Kaikki Kirami kamiinat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. 

Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin. Mallistostamme löytyy kamiina jokaiseen makuun ja tarpeeseen erilaisista ulkopuolisista kamiinoista sisäpuolisiin lämmittimiin. Cube Lämmittimenä on tehokas, ajattoman muotoinen ja värinen musta Cube kamiina, joka lämmittää isommankin paljun nopeasti. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Huolehdi ehdottomasti ennen kamiinan sytytystä, että vesi ylittää minimirajan. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta ja hiillos hiipunut. Jotta kamiinasta saadaan luvattu teho, tulee pesässä ylläpitää kunnollista, reilua tulta. Tuhkat tulee myös tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, joka osaltaan vaikuttaa arinoiden käyttöiän pidentymiseen. Tutustu myös käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöä.

Tekniset tiedot:
 • Teho 35kW
 • Piippulähtö Ø150mm
 • Minimi vesitäyttö 5cm ylemmän putken päällä
 • Ulkomitat: leveys 57cm ja syvyys 60cm - Lämmönjohdinpinta-ala 1,5 m²
 • Mukana arinat, kiinnitysletkut ja klemmarit


Perusportaat


Raput täydentävät kylpytynnyriä ja antavat sille viimeistellyn ilmeen sekä tietysti varmistavat turvallisemmat askeleet niin kylpytynnyriin astuessasi kuin sieltä poistuessasi. Perusraput ovat 50cm korkeat ja tukevaa tekoa. Hiilen sävyisellä mustalla petsillä (Coal Black) käsitellystä suomalaisesta kuusipaneelista valmistetut raput säilyvät pitkään hyvän näköisenä.


FAMILY-portaatFamily-altaisiin suunnitellut 71 cm korkeat raput, joissa on kulkemista helpottava 85 cm korkea kaide. Raput ovat tukevat ja pinta-alaltaan niin isot, että esimerkiksi tohvelit on helppo jättää niiden päälle kylvyn ajaksi. Raput on suunniteltu samalla pienen massasuodattimen koteloksi, jotta suodatin saadaan säältä suojaan ja piiloon.

Ulkokuorena mustan hiilen sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä.


KaariportaatTyylikkäät lämpöpuusta valmistetut kaareutuvat raput paljun viereen. Kaarirappujen moduuleilla voit itse somistaa kylpytynnyrisi ulkopuolen haluamasi mukaan. Rappusten koko valitaan tynnyrin koon mukaan ja kokoihin on olemassa erilliset ala- ja ylä-askelmat. Massiivisen kaarirapun avulla voit muodostaa kylpytynnyrisi ulkopuolen kauniiksi kokonaisuudeksi monella eri tavalla.

Voit ympäröidä tynnyrisi useammalla kaarirappusella, jossa molemmat askelmat ovat mukana, jolloin luot näyttävän kokonaisuuden altaasta yhdessä rappusten kanssa. Vaihtoehtoisesti yksinkertaisemman mutta tyylikkään kokonaisuuden saat myös yhdellä kaarirappujen ala- ja yläaskelmalla.

Kun taas allas on osaksi upotettu terassiin niin maun ja askelma koon valinnan mukaan pelkkä ala- tai yläosakin rappusista on riittävä helpottamaan kylpytynnyriin pääsyä. Raput täydentävät ja antavat kylpytynnyrille viimeistellyn ilmeen puutarhassasi.

Valitse mallistosta mieleisesi rappu kylpytynnyriisi niin varmistat turvallisemmat askeleet niin kylpytynnyriin astuessasi kuin sieltä poistuessasi. Kiramilla on laaja valikoima kaikkiin kylpytynnyreihin sopivia rappuja. Ulkokuorena lämpökäsitelty mänty on kotimainen vaihtoehto tummille tuontipuulajeille. Lämpöpuu on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa.


Juomateline


Erilaiset, Kiramin kylpytynnyreihin istuvat, kiinteät juomatelineet. Mallistostamme löytyy kylpytynnyrisi malliin mitoitettu juomateline ja myös erilaiset väri- sekä materiaalivaihtoehdot. Kiinteät juomatelineemme sulautuvat kauniisti yhteen kylpytynnyrisi kanssa. Materiaalina hiilen mustalla sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusi, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä.

VOINKO  TILATA PUHELIMELLA? TOKI VOIT!

Sekin onnistuu, aina arkisin klo 10-14 puh 010 3226 944 mutta me lähtökohtaisesti suosittelemme tilaamaan tuotteen verkkokaupan kautta jotta Sinulle on käytettävissä mm. kaikki eri maksutavat kuten osamaksu.

MITEN KAUAN TOIMITUS KESTÄÄ? KIRAMI TUOTTEILLE TOIMITUSAIKA ON 1-2 VIIKKOA!

 • Toimitusaika on varastosta normaalisti aina 1-2 viikkoa tilauksesta, hieman riippuen sesongin tilanteesta ja sijainnistasi
 • Toimituskuluja ei tule tilauksen summaan lisää eli mitään erillistä rahtikorvausta ei synny.

KOTIINKULJETUS ELI SIIS TUOMME TUOTTEEN SINUN PIHAASI - MITEN SE TOIMII?

 • Tälle tuotteelle on mahdollisuus valita verkkokaupan kassalla ilmainen kotiinkuljetus.
 • Huomaathan, että tuotteen ilmainen kotiinkuljetu ei koske normaalin jakeluverkon ulkopuolella olevaa saaristoa tai Lappia Rovaniemestä pohjoiseen. Pyydä tarjous kuljetuksesta erikseen näille alueille.

KUINKA TOIMITUS TAPAHTUU? 

 • Tilaus tehdään normaalisti verkkokaupasta, muusta ei tarvitse huolehtia.
 • Lähetys tulee rahtina/pakettina kotiin asti, riippuen tuotteen painosta ja koosta
 • Rahtiauto hakee meiltä rahdit tarvittaessa jokaisena arki-iltapäivänä, joten aamusta tullut tilaus ehtii usein vielä saman päivän kuljetukseen. Saat sähköpostiisi lähetystiedot.
 • Meiltä lähetys siirtyy rahtiterminaaliin, jossa ajojärjestelijä järjestää lähetyksen kohti määränpäätä. Rahti liikkuu pääsääntöisesti yöllä toimituspaikan lähiterminaaliin, josta se jaetaan loppuasiakkaalle.
 • Meillä on keskusvarasto kangasalla (1400m2) mutta Kiramin tuotteet me toimitamme pääsääntöisesti suoraan valmistajalta jotta ylimääräisiä kustannuksia ei synny toimituksissa varastojen välillä.

 

KATSO MYÖS NÄMÄ

Lisätietoa

Tuotekoodi KIRAMI-FAMILY
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki