SUOSITTU! Kylpytynnyri Kirami EASY, 4-6 hengelle, CULT-kamiina

Lisää kuvia

SUOSITTU! Kylpytynnyri Kirami EASY, 4-6 hengelle, CULT-kamiina

Tuotekoodi: KIRAMI-EASY

EASY on Euroopan myydyin kylpytynnyrimalli, eikä suotta! Se on huoleton, monenlaisessa käytössä kestävä ja ajattoman tyylikäs. EASY on suunniteltu neljästä kuuteen henkilölle: se sopii erinomaisesti keskikokoiselle perheelle tai vaikka pienemmän ystäväporukan illanistujaisiin.Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Kylpytynnyri Kirami ORIGINAL EASY, DarkWallnut   +1 995,90 €

* Vaaditut kentät

Tuotekuvaus

Kylpytynnyri Kirami EASY, 4-6 henkilölle

EASY on Euroopan myydyin kylpytynnyrimalli, eikä suotta! Se on huoleton, monenlaisessa käytössä kestävä ja ajattoman tyylikäs. EASY on suunniteltu neljästä kuuteen henkilölle: se sopii erinomaisesti keskikokoiselle perheelle tai vaikka pienemmän ystäväporukan illanistujaisiin.

EASY on helppohoitoisuuden perikuva. Muovinen sisäallas on valmistettu kierrätettävästä HDPE-muovista, joka on helppo pitää siistinä. Altaan sisäpinnan väritys on ympäristöön hyvin sulautuvat harmaa. Kylpytynnyrin reunoja ympäröi niskalle ystävällinen ilmatäytteinen kumireunus. Tynnyrin ulkokuoren materiaalina on pitkään hyvännäköisenä säilyvä, petsattu suomalainen kuusipaneeli,  jonka värisävynä on Dark Walnut.

Altaan pohjan ja penkin välissä sijaitseva EPS-eriste heijastaa takaisin veden lämmön ja lisää istumisen mukavuutta.

 • Neljästä kuuteen kylpijälle
 • Lämpöä heijastava EPS-eriste lisää istumisen mukavuutta
 • Helppohoitoinen
 • Euroopan myydyin malli

Kamiina: tarjolla CULT, MACU ja CUBE

Tynnyrin ulkopuolelle sijoitettava kamiina jättää enemmän tilaa itse altaaseen ja kylpemiselle. Easyn kamiinaksi sopii tynnyrin ulkopuolelle asennettava pronssinsävyinen CULT  22 kW. Se on valmistettu korkealuokkaisesta, lämpöä erittäin hyvin johtavasta merialumiimista. Vaihtoehdoksi tarjoamme MACU-kamiinaa, jonka teho on 29 kW. Halutessasi voit myös valita myös CUBE-kamiinan, jonka teho on 35 kW. Kaikki mallit sopivat hyvin peruskokoisen kylpytynnyrin lämmitykseen: lämmitysajan kesto vaihtelee kamiinan tehon mukaan. Laadukas, tynnyrin ulkopuolinen kamiina on helppokäyttöinen ja käytössä turvallinen: ympäröivän vesivaipan ansiosta kamiina ei kuumene veden lämpötilaa kuumemmaksi. Kaikki kamiinat ovat Kiramin omaa tuotantoa.

 • Kamiinan vaihtoehdot: CULT 22 kW,  MACU 22 kW ja CUBE 35 kW
 • Lämmitysaika: CULT-kamiinalla 2,5 - 3 h, MACU-kamiinalla 2 - 2,5 h ja CUBE-kamiinalla 1,5 - 2 h

Kamiina on omassa paketissaan kaikkine osineen.  

Omassa pakkauksessaan osineen on myös haponkestävästä teräksestä valmistettu savupiippu, pituudeltaan 1,5 m, piipun lämpösuoja sekä piipunhattu.

HUOM! Ennen kamiinan sytyttämistä altaan pitää olla vedellä täytetty: veden minimitäyttö on 5 cm ylemmän putken yläpuolella. Kamiinaa ei saa milloinkaan sytyttää altaan ollessa tyhjä tai vajaasti täytetty. Allasta ei saa myöskään tyhjentää ennen kuin kamiinan tuli on sammunut ja hillos hiipunut.

Kylpy paljun lämpimässä vedessä antaa mahdollisuuden seurustella viihtyisissä tunnelmissa, rentoutua ja nauttia puutarhasta tai muista kauniista maisemista. Palju tuo lämpöä ja fiilistä yhdessäoloon - kylpytynnyrissä viihtyvät kaikki!

Kylpytynnyrin tekniset tiedot

 • Tilavuus: 1450 l
 • Ulkomitat: halkaisija 170 cm, korkeus 110 cm
 • Altaan syvyys: 91 cm
 • Altaan sisäväri: harmaa
 • Ulkoverhoilu: petsattu kotimainen kuusipaneeli
 • Ulkoväri: Dark Walnut

Suositellut lisävarusteet

Kylpemisen jälkeen allasta suojaa pölyltä ja lehdiltä koko tynnyrin peittävä, tukeva muovikansi, joka kiinnitetään kätevästi kumilenkein tai lisävarusteena myytävällä lukolla. Eristekansi puolestaan auttaa veden lämpöä säilymään paljussa pidempään. Tällä eristävällä kannella altaan voi hyvin peittää myös kylpyveden lämmityksen ajaksi.

Turvalliset ja kestävät rappuset

Kiramin tukevarakenteiset rappuset takaavat turvallisen kulkuväylän kylpytynnyriin. Rappumallit ovat itse suunniteltuja ja valmistettuja kestämään vuosia kovissakin sääoloissa. Kirami EASY-tynnyriin olemme valinneet tarjolle petsatusta kuusesta valmistetun perusrappusen. Toisena vaihtoehtona on allasta myötäilevä, kaksiosainen kaarirappu, ja lisäksi tarjolla on kaiteellinen FAMILY-rappu, jossa kaiteesta saa hyvän tuen nousemiseen ja laskeutumiseen.

Rappusten mallit

 • Perusrappu petsatusta kuusesta
 • Kaarirappu lämpöpuusta
 • Family-rappu kaiteella, petsattu kuusi

Juomateline

Kamiinan ja altaan väliin sopii sijoittaa tarkoitukseen suunniteltu, passelin kokoinen juomateline/peitelauta, joka on väritykseltään tynnyrin sävyihin sopivaa petsattua puuta, värinä Coal Black. Muita lisätarvikkeita mainitaan verkkosivulla olevan tietopaketin kohdassa Lisävarusteet.

Lisävarusteiden tekniset tiedot

 • Muovikansi ABS, pyöreä, halkaisija 170 cm
 • Eristekansi M, pyöreä, halkaisija 170 cm
 • Perusrappu ST-DW, petsattu kuusi
 • Juomateline petsattu, väri Dark Walnut

EASY-kylpytynnyrin puhtaanapito ja vedenhoito

EASY-kylpytynnyrit hurmaavat helppohoitoisuudellaan. Kylpytynnyreiden puhtaanapitoon ja vedenhoitoon liittyvät ohjeet esitellään tällä sivustolla kohdassa Tietopaketti Kirami-tynnyreistä (linkki).

Vedenlaadusta kylpytynnyreissä huolehditaan suodatuksen ja vesihygieniaan käytettävien kemikaalien avulla. Suodatuksen, joka poistaa likaa ja muita partikkeleita veden fyysisestä laadusta, voi hoitaa esim. suodatinsetti Hydro FSU-8P:n avulla. Setin hintaan sisältyy kylpytynnyriin sopiva läpivienti/letkusarja. Paketissa on mukana jalusta, pumppu, ohjausventtiili, suodatinsäiliö ja paketti Kirami-suodatinkuitua (160 g). Massana suodattimessa voi käyttää myös perinteistä suodatushiekkaa.

Bakteerien ja pieneliöiden poistamisesta huolehditaan veden puhdistusaineiden avulla. Vaihtoehtoina ovat esim. happi- ja klooripohjaiset hoitoaineet.

Kylpytynnyrin asennus ja käyttöönotto  

Kylpytynnyri tulee sijoittaa tasaiselle alustalle, joka kestää täyden altaan painon kylpijöineen. Alustana voi käyttää esim. kivimursketta tai pohjan voi valaa betonista. Kylpytynnyrin paikkaa valitessa on huomioitava myös altaan täyttö ja tyhjennys. Veden poistoaukko on kamiinan vastakkaisella puolella oleva putki, jossa on integroitu sulkumekanismi ja jonka letkuliitin on kokoa 38 mm.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä paloturvallisuuteen ja sijoittaa kamiina riittävälle turvaetäisyydelle kaikista palavista rakenteista sekä sivu- että korkeussuunnassa.

Lisää tietoutta on tällä verkkosivulla Tietopaketin kohdassa Kylpytynnyrin asennus ja käyttöönotto sekä paljun mukana tulevissa yksityiskohtaisissa ohjeissa.

Kun hankit kotimaisen Kirami-kylpytynnyrin, kylpemisen iloista pääsee nauttimaan kesät talvet ja säällä kuin säällä, mielesi mukaan. Viileämmässäkin säässä tai vaikka tähtikirkkaana iltana on mukava pulahtaa paljun hyväilevään lämpöön. Kylpytynnyri sopii myös kahden kesken vietettäviin romanttisiin hetkiin.

 

Muovikansi 170cmKiramilta löytyy sopiva kansi kaikkiin kylpytynnyrimallehin. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.

Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Muovikannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä ja pidät roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä. Kansi lisää myös turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.

Kansi on tarkoitettu Kiramin pyöreisiin kylpytynnyreihin halkaisijaltaan 170 cm. Kannessa on vahva kahva, josta sitä saa käsiteltyä. Kannen mukana toimitetaan kiinnikepussi, jossa kolme kumiremmiä ja vastakappaleet ruuveineen tynnyrin seinään kiinnitettäväksi.


Kiramilta löytyy sopiva kansi kaikkiin kylpytynnyrimallehin. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä.
 
Kansi pitää roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Muovikannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä ja pidät roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä.
 
Kansi lisää myös turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.
 
ABS-muovista valmistettu kupukansi, joka soveltuu 170cm halkaisijaltaan oleviin Kirami kylpytynnyreihin, kuten Easy M, Cozy M, ja Ultima M, joissa on ulkopuolinen kamina (CULT, CUBE ja TUBE) sekä altaaseen Woody M ulkopuolisella kaminalla (Cube & Tube). Kannessa on vahva kahva, josta sitä saa käsiteltyä. Kannen mukana toimitetaan kiinnikepussi, jossa kolme kumiremmiä ja vastakappaleet ruuveineen tynnyrin seinään kiinnitettäväksi. Näin kansi saadaan pysymään paikallaan pahemmissakin myrskyissä.

Lämpöä eristävä kansi 170/200cmVahvat ja laadukkaat eristekannet pyöreisiin altaisiin. Vaihtoehtoja kansista on sekä ulko- että sisäkamiinallisille malleille. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.

Pinnaltaan keinonahkainen ja vahva eristekansi sopii 170 cm halkaisijaltaan oleviin pyöreisiin tynnyreihin, joissa on ulkopuolinen kamiina. Kiinnitykseen kuuluu neljä näppärää hihnaa soljilla, jotka ovat kansipaketissa aina mukana. Kansi taittuu keskeltä auki ja kannen sivuilla olevat kahvat helpottavat nostamista ja käsittelyä.

 • Sisämateriaali 70mm vahva routa EPS + alumiininen
 • U-runko tiiviissä muovissa.
 • Pintamateriaali vahva keinonahka, jossa UV-, home- ja palosuojaus.
 • Alapinta muoviverkkoa.
 • Kiinnitykseen neljä hihnaa soljillabr>
CULT kamiina, 22kW

CULT kamiina on Kiramin suosituin ulkopuolinen 22kW lämmityskamiina kylpytynnyriin. Kamiinaa soveltuu pienten altaiden lämmitykseen. Kaikki Kirami kamiinat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin. Mallistostamme löytyy kamiina jokaiseen makuun ja tarpeeseen erilaisista ulkopuolisista kamiinoista sisäpuolisiin lämmittimiin. Lämmittimenä on ulkopuolinen ja pronssinsävyinen Cult, joka soveltuu pienten altaiden lämmitykseen.

Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.Huolehdi ehdottomasti ennen kamiinan sytytystä, että vesi ylittää minimirajan. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta ja hiillos hiipunut. Jotta kamiinasta saadaan luvattu teho, tulee pesässä ylläpitää kunnollista, reilua tulta. Tuhkat tulee myös tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, joka osaltaan vaikuttaa arinoiden käyttöiän pidentymiseen. Tutustu myös käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöä. 

Tekniset tiedot:

 • Teho 22kW
 • Minimivesitäyttö on 5cm ylemmän putken päällä
 • Piippulähtö Ø120 mm - Ulkomitat (L x K x S) 350 x 620 x 740 mm
 • Sisältää arinan, korvat, liitäntäletkut ja klemmarit - Markkinoiden suosituin kamiina! Käyttö: 


MACU -kamiina 29kW


Macu on suosittu Kiramin ulkopuolinen 29kW kamiina kylpytynnyreihin. Tehoiltaan kamiina sopii lämmittämään keskisuuria altaita. Kaikki Kirami kamiinat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin. Mallistostamme löytyy kamiina jokaiseen makuun ja tarpeeseen erilaisista ulkopuolisista kamiinoista sisäpuolisiin lämmittimiin. Lämmittimenä on ulkopuolinen ja harmaan raamikas Macu kamiina, joka soveltuu keskisuurien altaiden lämmitykseen. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Käyttö: Huolehdi ehdottomasti ennen kamiinan sytytystä, että vesi ylittää minimirajan. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta ja hiillos hiipunut. Jotta kamiinasta saadaan luvattu teho, tulee pesässä ylläpitää kunnollista, reilua tulta. Tuhkat tulee myös tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, joka osaltaan vaikuttaa arinoiden käyttöiän pidentymiseen. Tutustu myös käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöä.

Tekniset tiedot:
 • Teho 29kW
 • Piippulähtö Ø150mm
 • Minimi vesitäyttö 5cm ylemmän putken päällä
 • Ulkomitat: leveys 57cm ja syvyys 60cm - Lämmönjohdinpinta-ala 1,3 m²
 • Mukana tulilevyt, arinat, kiinnitysletkut ja klemmarit


CUBE-kamiina 35kW


Cube se perinteinen ja tehokas Kiramin ulkopuolinen 35kW kamiina kylpytynnyreihin. Muodoltaan Cube on neliskanttinen ja lämmittää tehokkaasti isommankin kylpytynnyrin. Perusmalliltaan Cube on oikeanpuolinen, mutta saatavilla on myös vasemman kätinen malli. Kaikki Kirami kamiinat valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta AlMg3 merialumiinista. Koeponnistamme jokaisen tuotannosta tulevan kamiinan ennen kuin se lähtee myyntiin. Mallistostamme löytyy kamiina jokaiseen makuun ja tarpeeseen erilaisista ulkopuolisista kamiinoista sisäpuolisiin lämmittimiin. Cube Lämmittimenä on tehokas, ajattoman muotoinen ja värinen musta Cube kamiina, joka lämmittää isommankin paljun nopeasti. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Huolehdi ehdottomasti ennen kamiinan sytytystä, että vesi ylittää minimirajan. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin tuli on kokonaan sammunut kamiinasta ja hiillos hiipunut. Jotta kamiinasta saadaan luvattu teho, tulee pesässä ylläpitää kunnollista, reilua tulta. Tuhkat tulee myös tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, joka osaltaan vaikuttaa arinoiden käyttöiän pidentymiseen. Tutustu myös käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöä.

Tekniset tiedot:
 • Teho 35kW
 • Piippulähtö Ø150mm
 • Minimi vesitäyttö 5cm ylemmän putken päällä
 • Ulkomitat: leveys 57cm ja syvyys 60cm - Lämmönjohdinpinta-ala 1,5 m²
 • Mukana arinat, kiinnitysletkut ja klemmarit


Perusportaat


Raput täydentävät kylpytynnyriä ja antavat sille viimeistellyn ilmeen sekä tietysti varmistavat turvallisemmat askeleet niin kylpytynnyriin astuessasi kuin sieltä poistuessasi. Perusraput ovat 50cm korkeat ja tukevaa tekoa. Hiilen sävyisellä mustalla petsillä (Coal Black) käsitellystä suomalaisesta kuusipaneelista valmistetut raput säilyvät pitkään hyvän näköisenä.


FAMILY-portaatFamily-altaisiin suunnitellut 71 cm korkeat raput, joissa on kulkemista helpottava 85 cm korkea kaide. Raput ovat tukevat ja pinta-alaltaan niin isot, että esimerkiksi tohvelit on helppo jättää niiden päälle kylvyn ajaksi. Raput on suunniteltu samalla pienen massasuodattimen koteloksi, jotta suodatin saadaan säältä suojaan ja piiloon.

Ulkokuorena mustan hiilen sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä.


KaariportaatTyylikkäät lämpöpuusta valmistetut kaareutuvat raput paljun viereen. Kaarirappujen moduuleilla voit itse somistaa kylpytynnyrisi ulkopuolen haluamasi mukaan. Rappusten koko valitaan tynnyrin koon mukaan ja kokoihin on olemassa erilliset ala- ja ylä-askelmat. Massiivisen kaarirapun avulla voit muodostaa kylpytynnyrisi ulkopuolen kauniiksi kokonaisuudeksi monella eri tavalla.

Voit ympäröidä tynnyrisi useammalla kaarirappusella, jossa molemmat askelmat ovat mukana, jolloin luot näyttävän kokonaisuuden altaasta yhdessä rappusten kanssa. Vaihtoehtoisesti yksinkertaisemman mutta tyylikkään kokonaisuuden saat myös yhdellä kaarirappujen ala- ja yläaskelmalla.

Kun taas allas on osaksi upotettu terassiin niin maun ja askelma koon valinnan mukaan pelkkä ala- tai yläosakin rappusista on riittävä helpottamaan kylpytynnyriin pääsyä. Raput täydentävät ja antavat kylpytynnyrille viimeistellyn ilmeen puutarhassasi.

Valitse mallistosta mieleisesi rappu kylpytynnyriisi niin varmistat turvallisemmat askeleet niin kylpytynnyriin astuessasi kuin sieltä poistuessasi. Kiramilla on laaja valikoima kaikkiin kylpytynnyreihin sopivia rappuja. Ulkokuorena lämpökäsitelty mänty on kotimainen vaihtoehto tummille tuontipuulajeille. Lämpöpuu on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa.


Juomateline


Erilaiset, Kiramin kylpytynnyreihin istuvat, kiinteät juomatelineet. Mallistostamme löytyy kylpytynnyrisi malliin mitoitettu juomateline ja myös erilaiset väri- sekä materiaalivaihtoehdot. Kiinteät juomatelineemme sulautuvat kauniisti yhteen kylpytynnyrisi kanssa. Materiaalina hiilen mustalla sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusi, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä.


MITEN KAUAN TOIMITUS KESTÄÄ? KIRAMI TUOTTEILLE TOIMITUSAIKA ON 1-2 VIIKKOA!

 • Toimitusaika on varastosta normaalisti aina 1-2 viikkoa tilauksesta, hieman riippuen sesongin tilanteesta ja sijainnistasi
 • Toimituskuluja ei tule tilauksen summaan lisää eli mitään erillistä rahtikorvausta ei synny.

KOTIINKULJETUS ELI SIIS TUOMME TUOTTEEN SINUN PIHAASI - MITEN SE TOIMII?

 • Tälle tuotteelle on mahdollisuus valita verkkokaupan kassalla ilmainen kotiinkuljetus.
 • Huomaathan, että tuotteen ilmainen kotiinkuljetu ei koske normaalin jakeluverkon ulkopuolella olevaa saaristoa tai Lappia Rovaniemestä pohjoiseen. Pyydä tarjous kuljetuksesta erikseen näille alueille.

KUINKA TOIMITUS TAPAHTUU? 

 • Tilaus tehdään normaalisti verkkokaupasta, muusta ei tarvitse huolehtia.
 • Lähetys tulee rahtina/pakettina kotiin asti, riippuen tuotteen painosta ja koosta
 • Rahtiauto hakee meiltä rahdit tarvittaessa jokaisena arki-iltapäivänä, joten aamusta tullut tilaus ehtii usein vielä saman päivän kuljetukseen. Saat sähköpostiisi lähetystiedot.
 • Meiltä lähetys siirtyy rahtiterminaaliin, jossa ajojärjestelijä järjestää lähetyksen kohti määränpäätä. Rahti liikkuu pääsääntöisesti yöllä toimituspaikan lähiterminaaliin, josta se jaetaan loppuasiakkaalle.
 • Meillä on keskusvarasto kangasalla (1400m2) mutta Kiramin tuotteet me toimitamme pääsääntöisesti suoraan valmistajalta jotta ylimääräisiä kustannuksia ei synny toimituksissa varastojen välillä.

KATSO MYÖS NÄMÄ

Lisätietoa

Tuotekoodi KIRAMI-EASY
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki