Kylpytynnyri Kirami COZY M, 4–6 hengelle, MACU-kamiinalla

Lisää kuvia

Kylpytynnyri Kirami COZY M, 4–6 hengelle, MACU-kamiinalla

Tuotekoodi: KIRAMI-COMFORTM

Kamina on valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista. Ulkokuorena on suomalainen kuusipaneeli, joka on käsitelty hennon kuultavalla harmaalla petsillä. Sisäpuolen altaassa on samettisen sileä muovipinta, jota elävöittää kauniisti ympäristöön sulautuva hippusävytys. Valittavanasi on myös joukko muita tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Altaan istuinosan eristemateriaalina on käytetty EPS-lämmöneristettä, joka pitää veden lämpimänä kylmälläkin.Saatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Kylpytynnyri COMFORT COZY M, täysharmaa   +2 450,90 €

* Vaaditut kentät

Tuotekuvaus

Comfort-tuoteperheen suursuosikki on COZY M, joka tarjoaa sopivan kokoisen kylpytynnyrin esim. perheen yhdessäoloon tai pienen ystäväporukan illanistujaisiin. COZY M on suunniteltu neljästä kuuteen kylpijälle.

Kamina on valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista. Ulkokuorena on suomalainen kuusipaneeli, joka on käsitelty hennon kuultavalla harmaalla petsillä. Sisäpuolen altaassa on samettisen sileä muovipinta, jota elävöittää kauniisti ympäristöön sulautuva hippusävytys. Valittavanasi on myös joukko muita tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Altaan istuinosan eristemateriaalina on käytetty EPS-lämmöneristettä, joka pitää paljun lämpimänä pitkään kylmälläkin.

Kiramin poisto- ja lämmitysputket ovat poikkeuksellisen paksua ja suurta viemäriputkea. Halkaisijaltaan 75mm putkisto poistaa kaiken veden tehokkaasti eikä täyty lehdistä tai muista roskista.

COZY M:n mitat:

 • tilavuus: 4-6 henkilölle
 • täyttö: 1450 litraa vettä
 • ulkomitat: halkaisija 170 cm, korkeus 110 cm
 • altaan syvyys: 91 cm

Kamiina: lämpöä ja fiilistä

Tynnyrin ulkopuolelle sijoitettava kamiina jättää enemmän tilaa itse altaaseen ja kylpemiselle. Keskisuuren COZY M-altaan kamiinaksi sopii tynnyrin ulkopuolelle asennettava MACU (29 kW) tai teholtaan suurempi CUBE (35 kW). Kamiinat on valmistettu korkealuokkaisesta, lämpöä erittäin hyvin johtavasta merialumiimista.

Kaminan väri on ruskea tai tumman harmaa riippuen vuoren sävystä. Puunväriin yhdistetään ruskea kamina ja mustaan harmaa.

Laadukas kamiina on helppokäyttöinen ja käytössä turvallinen: ympäröivän vesivaipan ansiosta kamiina ei kuumene veden lämpötilaa kuumemmaksi. Kaikki kamiinat ovat Kiramin omaa tuotantoa ja ne koeponnistetaan tehtaalla ennen lähtöä myyntiin.  

Kiramin kaminoissa on täysin ainutlaatuisena ominaisuutena jengallinen korkki / tappi, joka on ns. "sijaiskärsijä". Tämän tarkoituksena on reagoida ja kulua meriveden tai kloorin vaikutuksesta. Tällöin kamina kokonaisuudessaan säilyy hyvänä, koska erillinen tappi ottaa nopeammin vastaan korroosion ja on vaihdettavissa kuluttuaan.

Kamiinan tekniset tiedot

 • Teho:  MACU 29 kW, CUBE 35 kW
 • Lämmitysaika: MACU 2 - 2,5 h, CUBE 1,5 - 2 h
 • Ulkomitat molemmilla: leveys 57 cm x korkeus 59 cm x syvyys 60 cm
 • Piipun korkeus kamiinan päältä 150 cm, lähtöaukon läpimitta 120 mm

Kamiina toimitetaan omassa paketissaan kaikkine osineen. Omassa pakkauksessaan ovat savupiippu, pituudeltaan 1,5 m, piipun lämpösuoja sekä piipunhattu.

HUOM! Ennen kamiinan sytyttämistä altaan pitää olla vedellä täytetty: veden minimitäyttö on 5 cm ylemmän putken yläpuolella. Kamiinaa ei saa milloinkaan sytyttää altaan ollessa tyhjä tai vajaasti täytetty. Allasta ei saa myöskään tyhjentää ennen kuin kamiinan tuli on sammunut ja hillos hiipunut.

Tuotteen mukana tuleviin käyttöohjeisiin on syytä perehtyä huolellisesti ennen käyttöä.

Kylpy paljun lämpimässä vedessä antaa mahdollisuuden seurustella viihtyisissä tunnelmissa, rentoutua ja nauttia puutarhasta tai muista kauniista maisemista. Palju tuo lämpöä ja fiilistä yhdessäoloon - kylpytynnyrissä viihtyvät kaikki!

Suositellut lisävarusteet

Lisävarusteina kannattaa hankkia paljun ulkopuolelle sijoitettava rappunen altaaseen nousua ja sieltä laskeutumista varten. Tähän sopii esim. petsatusta kuusesta valmistettu perusrappu ST-CB. Kylpemisen jälkeen allasta suojaa pölyltä ja lehdiltä koko tynnyrin peittävä, tukeva muovikansi, joka kiinnitetään kätevästi kumilenkein. Eristekansi puolestaan auttaa veden lämpöä säilymään paljussa pidempään. Tällä eristävällä kannella altaan voi hyvin peittää myös kylpyveden lämmityksen ajaksi.

Kiukaan ja altaan väliin sopii sijoittaa tarkoitukseen suunniteltu, passelin kokoinen juomateline/peitelauta, joka on väritykseen sopivaa petsattua puuta.

Kirami, joka on Euroopan suurin kylpytynnyrien valmistaja, tarjoaa ensiluokkaisia ja ikimuistoisia kylpyelämyksiä: lämpöä keholle ja virkistystä mielelle. Kirami-kylpytynnyrit on helppo ottaa käyttöön ja niissä on nautinnollista kylpeä joka tilanteessa. Kylpytynnyrissä olosta nauttii aina - yksin tai yhdessä.

VOINKO  TILATA PUHELIMELLA? TOKI VOIT!

Sekin onnistuu, aina arkisin klo 10-14 puh 010 3226 944 mutta me lähtökohtaisesti suosittelemme tilaamaan tuotteen verkkokaupan kautta jotta Sinulle on käytettävissä mm. kaikki eri maksutavat kuten osamaksu.

MITEN KAUAN TOIMITUS KESTÄÄ? KIRAMI TUOTTEILLE TOIMITUSAIKA ON 1-2 VIIKKOA!

 • Toimitusaika on varastosta normaalisti aina 1-2 viikkoa tilauksesta, hieman riippuen sesongin tilanteesta ja sijainnistasi
 • Toimituskuluja ei tule tilauksen summaan lisää eli mitään erillistä rahtikorvausta ei synny.

KOTIINKULJETUS ELI SIIS TUOMME TUOTTEEN SINUN PIHAASI - MITEN SE TOIMII?

 • Tälle tuotteelle on mahdollisuus valita verkkokaupan kassalla ilmainen kotiinkuljetus.
 • Huomaathan, että tuotteen ilmainen kotiinkuljetu ei koske normaalin jakeluverkon ulkopuolella olevaa saaristoa tai Lappia Rovaniemestä pohjoiseen. Pyydä tarjous kuljetuksesta erikseen näille alueille.

KUINKA TOIMITUS TAPAHTUU? 

 • Tilaus tehdään normaalisti verkkokaupasta, muusta ei tarvitse huolehtia.
 • Lähetys tulee rahtina/pakettina kotiin asti, riippuen tuotteen painosta ja koosta
 • Rahtiauto hakee meiltä rahdit tarvittaessa jokaisena arki-iltapäivänä, joten aamusta tullut tilaus ehtii usein vielä saman päivän kuljetukseen. Saat sähköpostiisi lähetystiedot.
 • Meiltä lähetys siirtyy rahtiterminaaliin, jossa ajojärjestelijä järjestää lähetyksen kohti määränpäätä. Rahti liikkuu pääsääntöisesti yöllä toimituspaikan lähiterminaaliin, josta se jaetaan loppuasiakkaalle.
 • Meillä on keskusvarasto kangasalla (1400m2) mutta Kiramin tuotteet me toimitamme pääsääntöisesti suoraan valmistajalta jotta ylimääräisiä kustannuksia ei synny toimituksissa varastojen välillä.

 

KATSO MYÖS NÄMÄ

Lisätietoa

Tuotekoodi KIRAMI-COMFORTM
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki