Kylpytynnyri Kirami COZY L, 6–8 henkilölle, CUBE-kamiina

Lisää kuvia

Kylpytynnyri Kirami COZY L, 6–8 henkilölle, CUBE-kamiina

Tuotekoodi: KIRAMI-COMFORTL

+ Kylpytynnyri Kirami COMFORT L 6–8 henkilölle

+ Meiltä valittavissa haluamasi väri sekä kaikki lisätarvikkeet.

+ Toimitus on ILMAINEN, ei mitään lisäkuluja!

+ Tilavuus 2300litraa, ulkohalkaisija 200cm, korkeus 110cm, syvyys 91cm, paino 174kgSaatavuus: Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta!

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

* Vaaditut kentät

Tuotekuvaus

Kirami Comfort Cozy L tuo mukavuutta ja modernia tyyliä isommallekin paljuttelijajoukolle. Huolettomiin ja nautinnollisiin hetkiin kehitetty Cozy L, joka on kooltaan suurempi versio suositusta Cozy M-mallista, on tuotu markkinoille yleisön pyynnöstä. Paksun pohjaeristeen ansiosta tynnyri toimii erittäin hyvin myös arktisissa olosuhteissa. Kylpytynnyri on mitoitettu kuudesta kahdeksaan kylpijälle.

Tynnyrin ulkokuorena on tummanruskealla pähkinänsävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvännäköisenä. Sisäaltaan muovipinnan värityksenä on pehmeä ylellinen ja kauniisti ympäristöön sulautuva hippusävytetty harmaa. Valittavanasi on myös joukko muita tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Altaan istuinosan eristemateriaalina on käytetty EPS-lämmöneristettä, joka pitää paljun lämpimänä pitkään.

 • Mitoitus: 6 - 8 henkilölle
 • Tilavuus: 2300 l
 • Ulkomitat: halkaisija 200 cm, korkeus 110 cm
 • Altaan syvyys: 91 cm

Tehokas ja turvallinen CUBE-kamiina

Cozy L -kylpytynnyrin lämmittimenä toimii tehokas (35 kW) ja suunnittelultaan ajaton Cube-kamiina, joka lämmittää altaan veden parissa kolmessa tunnissa valmiiksi kylpemiseen. Kamiina, joka on väriltään musta, on valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista. Laadukas, tynnyrin ulkopuolinen kamiina on helppokäyttöinen ja käytössä turvallinen: ympäröivän vesivaipan ansiosta kamiina ei kuumene veden lämpötilaa kuumemmaksi. Kaikki kamiinat ovat Kiramin omaa tuotantoa ja ne koeponnistetaan tehtaalla ennen lähtöä myyntiin.

Kaminan väri on ruskea tai tumman harmaa riippuen vuoren sävystä. Puunväriin yhdistetään ruskea kamina ja mustaan harmaa.

Kiramin kaminoissa on täysin ainutlaatuisena ominaisuutena jengallinen korkki / tappi, joka on ns. "sijaiskärsijä". Tämän tarkoituksena on reagoida ja kulua meriveden tai kloorin vaikutuksesta. Tällöin kamina kokonaisuudessaan säilyy hyvänä, koska erillinen tappi ottaa nopeammin vastaan korroosion ja on vaihdettavissa kuluttuaan.

HUOM! Ennen kamiinan sytyttämistä altaan pitää olla vedellä täytetty: minimi vedentäyttö on 5 cm ylemmän putken yläpuolella. Veden poistoaukko on kamiinan vastakkaisella puolella oleva putki, jossa on integroitu sulkumekanismi ja jonka letkuliitin kokoa 38 mm. Kamiinaa ei saa milloinkaan sytyttää altaan ollessa tyhjä tai vajaasti täytetty. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin kamiinan tuli on sammunut ja hiillos hiipunut.

Kiramin poisto- ja lämmitysputket ovat poikkeuksellisen paksua ja suurta viemäriputkea. Halkaisijaltaan 75mm putkisto poistaa kaiken veden tehokkaasti eikä täyty lehdistä tai muista roskista.

Tuotteen mukana tuleviin käyttöohjeisiin on syytä perehtyä huolellisesti ennen käyttöä.

Kamiinan tekniset tiedot

 • Teho: 35 kW
 • Lämmitysaika: 2  - 3 h
 • Ulkomitat: leveys 57 cm x korkeus 59 cm x syvyys 60 cm
 • Piipun korkeus kamiinan päältä 150 cm, lähtöaukon läpimitta 120 mm
 

Kamiinan osineen on pakattuna omaan pakkaukseensa, samoin kuin haponkestävästä teräksestä valmistettu savupiippu, jonka paketissa ovat sen osat: 1,5 m:n pituinen savupiippu, piipun lämpösuoja sekä piipunhattu.

Turvalliset ja kestävät rappuset

Kiramin tukevarakenteiset rappuset takaavat turvallisen kulkuväylän kylpytynnyriin. Rappumallit ovat itse suunniteltuja ja valmistettuja kestämään vuosia kovissakin sääoloissa. Kirami EASY-tynnyriin olemme valinneet tarjolle petsatusta kuusesta valmistetun perusrappusen. Toisena vaihtoehtona on allasta myötäilevä, kaksiosainen kaarirappu, ja lisäksi tarjolla on kaiteellinen FAMILY-rappu, jossa kaiteesta saa hyvän tuen nousemiseen ja laskeutumiseen.

Rappusten mallit

 • Perusrappu petsatusta kuusesta
 • Kaarirappu lämpöpuusta
 • Family-rappu kaiteella, petsattu kuusi

Täyttö kylpijämäärän mukaan

Allasta täyttäessä kannattaa ottaa huomioon kylpijöiden lukumäärä, sillä ihmiset syrjäyttävät vettä tullessaan altaaseen. Jos odotettavissa on kylpijöitä altaan täydeltä, kannattaa veden pinta jättää minimiin, joka on 5 cm altaan ylemmän täyttöputken yläpuolella.

Vesielementti ja lämpöinen yhdessäolo ovat aina saatavilla, kun lämpiämään laitetaan Kirami-kylpytynnyri. Yhteinen kylpyhetki sopii erinomaisesti moniin kalenterivuoden perinteisiin ja kohottaa mieliä entisestään. Vaikka ulkona olisi viileää, paljussa on aina tunnelmaa, jossa on mukava lämmitellä läheisten tai vaikka kollegoiden kesken. Kylpyhetki paljussa on mukava yhdistää vaikka säväyttävään avannossa käyntiin ja tietenkin saunomiseen.

Juomateline

Kamiinan ja altaan väliin sopii sijoittaa tarkoitukseen suunniteltu, passelin kokoinen juomateline/peitelauta, joka on väritykseltään tynnyrin sävyihin sopivaa petsattua puuta, värinä Coal Black. Muita lisätarvikkeita mainitaan verkkosivulla olevan tietopaketin kohdassa Lisävarusteet.

Suositellut lisävarusteet

Kylpemisen jälkeen allasta suojaa pölyltä ja lehdiltä koko tynnyrin peittävä, tukeva muovikansi, joka kiinnitetään kätevästi kumilenkein tai lisävarusteena myytävällä lukolla. Eristekansi puolestaan auttaa veden lämpöä säilymään paljussa pidempään. Tällä eristävällä kannella altaan voi hyvin peittää myös kylpyveden lämmityksen ajaksi.

Lisävarusteiden tekniset tiedot

 • Muovikansi ABS, pyöreä, halkaisija 200 cm
 • Eristekansi M, pyöreä, halkaisija 200 cm
 • Juomateline petsattu, väri Dark Walnut

TEKNISET TIEDOT

Tilavuus (henkilöä): 6-8 henkilöä
Tilavuus: 2300 litraa
Ulkohalkaisija: 200 cm
Korkeus: 110 cm
Syvyys: 91 cm
Paino: 174 kg
Pakkaus, pituus: 199 cm
Pakkaus, leveys: 199 cm


VOINKO  TILATA PUHELIMELLA? TOKI VOIT!

Sekin onnistuu, aina arkisin klo 10-14 puh 010 3226 944 mutta me lähtökohtaisesti suosittelemme tilaamaan tuotteen verkkokaupan kautta jotta Sinulle on käytettävissä mm. kaikki eri maksutavat kuten osamaksu.

MITEN KAUAN TOIMITUS KESTÄÄ? KIRAMI TUOTTEILLE TOIMITUSAIKA ON 1-2 VIIKKOA!

 • Toimitusaika on varastosta normaalisti aina 1-2 viikkoa tilauksesta, hieman riippuen sesongin tilanteesta ja sijainnistasi
 • Toimituskuluja ei tule tilauksen summaan lisää eli mitään erillistä rahtikorvausta ei synny.

KOTIINKULJETUS ELI SIIS TUOMME TUOTTEEN SINUN PIHAASI - MITEN SE TOIMII?

 • Tälle tuotteelle on mahdollisuus valita verkkokaupan kassalla ilmainen kotiinkuljetus.
 • Huomaathan, että tuotteen ilmainen kotiinkuljetu ei koske normaalin jakeluverkon ulkopuolella olevaa saaristoa tai Lappia Rovaniemestä pohjoiseen. Pyydä tarjous kuljetuksesta erikseen näille alueille.

KUINKA TOIMITUS TAPAHTUU? 

 • Tilaus tehdään normaalisti verkkokaupasta, muusta ei tarvitse huolehtia.
 • Lähetys tulee rahtina/pakettina kotiin asti, riippuen tuotteen painosta ja koosta
 • Rahtiauto hakee meiltä rahdit tarvittaessa jokaisena arki-iltapäivänä, joten aamusta tullut tilaus ehtii usein vielä saman päivän kuljetukseen. Saat sähköpostiisi lähetystiedot.
 • Meiltä lähetys siirtyy rahtiterminaaliin, jossa ajojärjestelijä järjestää lähetyksen kohti määränpäätä. Rahti liikkuu pääsääntöisesti yöllä toimituspaikan lähiterminaaliin, josta se jaetaan loppuasiakkaalle.
 • Meillä on keskusvarasto kangasalla (1400m2) mutta Kiramin tuotteet me toimitamme pääsääntöisesti suoraan valmistajalta jotta ylimääräisiä kustannuksia ei synny toimituksissa varastojen välillä.

 

KATSO MYÖS NÄMÄ

Lisätietoa

Tuotekoodi KIRAMI-COMFORTL
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki