Kylmälaukut, Matkajääkaapit

Taulukkona  Listana 

12 Nimike(ttä)

Mobicool ® kylmälaukut ja matkajääkaapit

Helppo tapa pitää juomat ja muut eväät kylmiinä kun olet tien päällä

Oli kyse piknikistä perheesi kanssa tai grillijuhlista kavereittesi kanssa, kylmälaukku tai matkajääkaappi pitää juomat, grilliherkut ja muut eväät kylminä kun olet tien päällä tai muulla tavoin tavallisen jääkaapin ulottumattomilla.

Kylmälaukut ja matkajääkaapit sopivat moneen käyttötarkoitukseen

Pienen koonsa ansiosta matkajääkaappi tai kylmälaukku sopii mainiosti terassille, mökille, telttaan, autoon tai jopa mukaan kannettavaksi puistoon tai naapurin grillijuhliin. Matkajääkaapit ja kylmälaukut voidaan liittää 12V pistokkeeseen (esim. autossa) tai 230V pistokkeeseen (esim. mökillä tai terassilla). Osa malleista, esim. tämä 35 litrainen matkajääkaappi , käy myös kaasulla (kuluttaa noin 10g/tunti).

Kylmälaukkuihin ja matkajääkaappeihin mahtuu mallista riippuen 24 litrasta jopa 55 litraan tavaraa! Jo 40 litran matkajääkaappiinmahtuu noin 72 kpl 33cl juomatölkkiä ja 24 litran matkajääkaappiin mahtuu taas helposti useampi 1,5 litran juomapullo! Osa malleista sisältää myös pakastamisominaisuuden jossa voit säilyttää pakasteita -15 °C lämpötilassa.

Tilaa matkajääkaappi tai kylmälaukku ilmaisella toimituksella

Grillikauppa.com tarjoaa kaikille matkajääkaapeille ja kylmälaukuille ilmaisen toimituksen lähimpään postiin tai matkahuoltoon. Kaikki yli 125 € arvoiset tilaukset toimitetaan ilmaiseksi suoraan kotiovellesi!

Pieni hetki