Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Liikunta

Tilaa sporttia elämään, vaikka Svea-osamaksulla! Aina on hyvä hetki aloittaa uusi harrastus tai siirtyä loskaisilta kaduilta kotikuntoilun pariin. Grillikauppa haluaa pitää asiakkaistaan huolen myös kuntoon pääsyssä, mikäli kesän grillailut tuottivat parit kilot lisää. Me itsekin olemme näistä rakentaneet pienen kuntosalin varastomme nurkkaan, joten laitteita on todella kokeiltu ja testattu. Jos vielä jää mietittävää, ota reippaasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja pistetään tilaus päälle!

Sähköpyörät

Sähköpyörät

Katso kaikki tuotteet

Sähköpyörät

Tietotekniikan eksperttimme sanoi, ettei parempaa välinettä tulla töihin ole. Ja hän on oikeassa! Verkkosivuvastaavamme hävisi manuaalisella pyörällään saman reitin 20 minuuttia sähköpyörälle. Sähköpyörä auttaa 25 km/h asti ja siksi on ehdottoman loistava työmatkailuun kaupungissa. Voit maksaa sähköpyörän osamaksuna!

Pelimaalit pihalle

Pelimaalit pihalle

Katso kaikki tuotteet

Pelimaalit pihalle

Jokainen tulevaisuuden supertähti aloittaa takapihalta! Valikoimassamme on varsin kattavasti erilaisia pelimaaleja niin höntsäilyyn kuin tosissaan harjoitteluun. Sen verta kovaa pelikansaa meillä on, ettemme pistä pahitteeksi jos joskus NHL-tähti kertoo saaneensa Grillikauppa.comista ensimmäisen harjoittelumaalinsa.

Kotikuntosali

Kotikuntosali

Katso kaikki tuotteet

Kotikuntosali

Kolme syytä: loppusyksy, talvi ja alkukevät. Voimme jo omasta kokemuksesta sanoa, että säiden armolla liikkuminen koettelee liikkumismotivaatiota. Kotikuntosali voi olla vain yksi laite tai sitten koko kattaus erilaisia laitteita. Tilaa meiltä esimerkiksi juoksumatto. Se on supersuosittu, ja se on helppo taittaa sängyn alle. Muista myös osamaksun mahdollisuus!

Airtrack

Temppumatto, eli airtrack, on hirmuisan suosittu nuorten keskuudessa. Sen avulla voi harjoitella voltteja, trikkauksia ja kärrynpyöriä. Aitrackiin on vielä mahdollisuus heittää lisäosia, jolloin sen käyttö monipuolistuu. Tilaa jo tänään! Maksa vaikka osamaksulla!

Lihashuoltovasarat

Lihashuoltovasarat

Katso kaikki tuotteet

Lihashuoltovasarat

Tässäpä on aivan loistava lahjaidea! Lihashuoltovasara oli aiemmin hierojien ja fitness-alan ihmisten työväline. Nyt se on kaiken kansan saatavilla. Erilaiset hierontapäät sopivat eri osiin kehon kolotuksia ja jumeja. Katso valikoimamme, tilaa ja hyödynnä Svea-osamaksumme.

SUP-laudat

Suppailua näkee jopa talvisin, eli tämä laji on todella kotoutunut Suomeen. Valikoimamme SUP-laudat ovat pääasiassa kaikenlaisille käyttäjille sopivia, mutta on siellä toki myös muutamia erikoislautojakin. Jos vielä laineiden liplatukseen ja rauhaan perustuva ihana tunne vielä puuttuu, nyt jos koskaan SUP on tilattava! Sen saa tilattua osamaksulla!

Vesitrampoliinit

Vesitrampoliinit

Katso kaikki tuotteet

Vesitrampoliinit

Trampoliini maassa on jepujee, trampoliini järvessä on OUJEE! Parempaa tapaa pomppia järven linnunmaitomaiseen veteen saa hakea kesäkuumalla.

Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulaudat

Katso kaikki tuotteet

Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulauta on auvoisan helppo kulkupeli. Sähköpotkulauta luokitellaan pyörän kanssa samaan sarjaan, joten se ei edellytä ajolupaa. Muutenhan kannattaa muistaa liikennesäännöt!

Trampoliinit

Trampoliinit

Katso kaikki tuotteet

Trampoliinit

Trampoliini on sellainen ilon ja riemunkiljahdusten tuottaja, ettei siitä voi kuin hyvälle mielelle tulla. Tämä on kotipihojen suursuosikki, ja valikoimaa meillä onkin monesta väristä ja muodosta. Trampoliinin voi tilata kotipihalle vaikka osamaksulla!

Frisbeegolf

Frisbeegolf

Katso kaikki tuotteet

Frisbeegolf

Olisiko aika näyttää kavereille, miten se frisbee heitetään puiden läpi suoraan koriin? Tämä on haasteellinen, suorastaan koukuttava laji, jossa erilaisilla frisbeegolf-kiekoilla pyritään perinteisen golfin tapaan saamaan rei’illä kiekko sisään. Valikoimassamme on niin koreja kuin kiekkoja reppuineen. Kaiken voi maksaa myöhemmin osamaksuvaihtoehdolla!

Painopeitot

Painopeitot

Katso kaikki tuotteet

Painopeitot

Painopeitto on kuin mummulan tilkkutäkki. Se on miellyttävä halaus päällä, kun menet nukkumaan. Painopeitto kannattaa valita oman painon mukaan 10–15% omasta painosta. 75kg painavalla esim 7kg painopeitto on passeli.

Padel

Mikäli padel ei ole vielä tuttu juttu, nyt se kannattaa viimeistään ottaa haltuun! Anna trendilajin viedä mukanaan, ja ryhdy oman hallisi mestariksi! Mailoja on sekä lasi- että hiilikuituna. Osa mailoista sisältää mailapussin.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.