Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kaikki kesään Grillikaupasta! Grillit, ulkoporealtaat, SUP-laudat, viilentimet ja paljon muuta. Katso tarjoukset!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

grillikauppa_main

Vauhtia ja voimaa syksyyn!

Laadukkaat kuntoilu- ja kehonhuoltolaitteet kotikuntolijalle, yrityksille ja ammattikäyttöön löydät Grillikauppa.comin valikoimasta. Meidän laatumerkkien valikoimasta löydät mm. Tunturi, Trekkrunner, GymSport, Gymstick, Atom, Ovicx ja Salta-kuntoilulaitteet.

grillikauppa_main

Kuntoilulaitteet joka tilanteeseen

Valikoimamme on valittu siten, että tuotteilla on täydellinen hinta-laatusuhde. Meiltä löydät laadultaan kestävät laitteet niin kuntosalille, kehonhuoltoon, kuin myös kotipihalle.

grillikauppa_main

Muista hieronta ja kehonhuolto

Hieronta- ja kehonhuoltotuotteemme sopivat helposti omatoimiseen hierontaan ja lihashuoltoon vaikka omalta kotisohvalta!

Varmista että ostat CE-hyväksytyn tuotteen

Tuotteen on oltava CE-hyväksytty ja valmistajalta on mahdollisuus pyytää todistus vaatimusten mukaisuudesta, jonka suosittelemme kyllä pyytämään isoja määriä tuotteita ostaessa. Kaikki tuotteemme ovat suunniteltuja Suomen markkinoiden standardien mukaan sekä ovat turvaliisuudeltaan hyväksyttyjä käytettäväksi.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Meillä on ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksissa! Lisäksi voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.