Hyttyskarkottimet

Hyttyskarkottimet

Hyttysansa - eroon hyttysistä ja muista itikoista!

Hyttysansa on laite joka puhdistaa pihat, terassit, puutarhat, leirintäalueet ja muut ulkotilat hyttysistä. Hyttysansa yksinkertaisella periaatteella: se houkuttelee hyttyset luokseen ja kun hyttyset ovat tarpeeksi lähellä, ansa imaisee itikat sisäänsä ja tappaa ne. Hyttysansaa pidetään yleensä toiminnassa koko kesän ajan ja näin myös ensi kesänä on vähemmän hyttysiä koska munivia naaraita on vähemmän.

Hyttysansa hävittää hyttyset laajalta alueelta

Hyttysansa metsästää hyttysiä toiminta-alueellaan houkuttelemalla niitä luokseen erilaisilla houkuttimilla. Hyttysansa voi houkutella hyttysiä luokseen käyttämällä hiilidioksidia, valoa, värejä, ilmavirtoja tai jopa tuoksuja. Hyttysansan toiminta-alue ulkotiloissa (alue jonka sisällä ansa saa houkuteltua hyttyset luokseen) vaihtelee mallin tehon mukaan; usein on kyse sadoista neliömetreistä. Sisätiloja varten suosittelemme ilmavirroilla ja valolla toimivaa hyttysansaa.

Vinkkejä hyttysansan käyttöön

Tärkeintä on että hyttysansa pidetään toiminnassa mahdollisimman yhtäjaksoisesti, eli sinun tulee pitää huolta siitä että tyhjennät ansan säännöllisin väliajoin ja että ansa saa tarvitsemansa virran. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi tulee hyttysansa sijoittaa strategisesti niin että se tappaa mahdollisimman paljon hyttysiä: kosteaan pusikkoon tai jollekin muulle varjoisalle alueelle jossa hyttyset viihtyvät.

Aloita hyttysten karkottaminen hyvissä ajoin - tilaa jo nyt!

Parhaan tuloksen saavutat kun laitat hyttysansan käyntiin heti kesän alussa kun ensimmäiset hyttyset näyttäytyvät. Kannattaa siis tilata hyvissä ajoin ennen kesää jotta olet valmis! Grillikauppa.com:sta saat hyttysansat ilmaisella toimituksella lähimpään postiin tai matkahuoltoon, toimitukset saapuvat normaalisti 1 - 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Taulukkona  Listana 

4 Tuote(tta)

Pieni hetki