KOBE - ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron tilauksessa!

<center> KOBE - ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron tilauksessa! </center>

KOBE GRILLIT JA TARVIKKEET GRILLIKAUPPA.COMISTA

KOBE MALLISTO
Mallistoon kuuluu useita erilaisia kaasugrillejä sekä upea, kerrassaan fantastinen Kamado Professional- grilliperhe. Kobelta löydät myös markkinoiden parhaimmat grillivälineet hinta-laatusuhteeltaan.

KAMADO PROFESSIONAL 

KOBE kamadon materiaali on samalla tasolla kuin markkinoiden johtavilla merkeillä. Silti se on hinta–laatu-suhteessaan erinomainen grillaajan lompakolle. Tämän grillin mukana saat muuten kaiken oleellisen ilman erillisvalintoja: kamado, grillausvaunu renkailla, sivutasot, ritilän ja tuhkakaapimen. Grillin mukana toimitetaan myös asennustyökalut!

KOBE STYLE PLATINUM - 400-600€ GRILLIEN NUMERO 1

Grillikauppa.comin paras grilli 400-700€ grillien sarjassa! Helppo ja nopea kasata käyttökuntoon puolessa tunnissa. Upea grilli, joka on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista.

Polttimien tehot yli 19kW! Jos etsit grilliä joka kestää ja et halua menettää hermojasi kasaamiseen tai siihen että grillin teho ei riitä, valintasi on KOBE STYLE PLATINUM

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-36 / 69

Sivu:

  1. 1
  2. 2

Mallikkaat KOBE kaasu- sekä kamadogrillit

 

Kaupan päälle ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 125€ tilauksiin!

 

KOBE grilleistä löytyy jokaiselle oma tuotteensa kesän grillaushetkiin. Nämä grillit varmasti kiinnittävät huomion naapurustossa, ja ovat kaiken lisäksi helppokäyttöisiä. Valikoimasta löytyy trendikkäitä Kamado-grillejä kuten myös kaasugrillejä. KOBE on Grillikauppa.comin oma brändi ja tarjoaa varmasti parhaan hinta-laatusuhteen niin kaasugrilleissä kuin Kamado-grilleissäkin.

 

Mikä ihmeen Kamado-grilli?

 

KOBE Kamado-grilli on keraaminen hiiligrilli joka pitää lämpönsä hyvin pitkän aikaa. Keraaminen vuoraus takaa lämmön sisällä pysymisen eikä pintakaan kuumene. Kamado-grillien lämpöä säädellään ilma-aukoilla ja sitä voi käyttää grillinä, uunina tai jopa savustimena. Valikoimistamme löytyy pari erikokoista Kamado-grilliä. Meidän grilleissämme on aina mukana sivupöydät sekä jalustat ja ritilät, jalustassa on pyörät jolla grillin siirtää helposti paikoilleen.

 

Näyttävät kaasugrillit grillimestareille

 

Mallistossamme on erikokoisia kaasugrillejä jokaisen tarpeisiin. KOBE 6 polttiminen kaasugrilli on lippulaivamallimme jossa on musta mattaväritys sekä lasikansi, ja kokonaisuus on erittäin miellyttävä silmälle. Lasikansi ei ole pelkästään silmänruokaa, vaan siitä voi hyvin tarkistaa grillattavien tilan avaamatta kantta ja lämpö pysyy grillin sisällä. Grillausalaa löytyy mojovat 96 x 42 cm, ja mukana paketissa on parila ja kaksi ritilää. Sivupolttimella keittelee mukavasti perunat tai kasvikset lisukkeeiksi grillattaville.

 

Mallistosta löytyy myös erittäin suosittu KOBE Style RST kaasugrilli joka on asiakkaammekin sanoin simppeli kasata. Neljästä polttimesta riittää tehoa hyvin grillaamiseen ja grillausalaakin löytyy perustarpeisiin mukavasti, ja sivukeitinkin löytyy myös tästä mallista. Style RST runko on kokonaan ruostumatonta terästä. Hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan tässä mallissa.

Pieni hetki