Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

KOBE

Kobe kaasugrilli

Kobe - laatua grillaukseen

Kobe-mallistoon kuuluu useita laadukkaita kaasugrillejä, airfryer ilmakypsennin, pizzauuni, grillivälineitä sekä upea, kerrassaan fantastinen Kamado Professional -tuoteperhe.

Kaikki Kobe-tuotteet omaavat tyylikkään ulkomuodon ja sopivat varmasti jokaisen keittiöön tai terassille laadusta tinkimättä. Koben tuotteet ovat helppoja kasata ja käyttää!

Kobe-kaasugrillit

Kobe-kaasugrillit

Katso kaikki tuotteet

Kobe-kaasugrillit ovat laadukkaita kaikinpuolin! Kobe-kaasugrillimme ovat jämeriä sekä materiaalit ovat tarkkaan valittuja. Kaasugrilliperhe, joka sopii jokaisen grillaajan pihalle tai terassille. Kobe-kaasugrillit on helppoja ja nopeita kasata käyttökuntoon. Kaasugrillit tulee aina rahtina kotiin kuljetettuna kuljetusliikekumppanimme toimesta, sinun ei siis tarvitse murehtia kaasugrillin kuljetuksesta.

Kobe Style Platinum - 400-700 € Grillien numero 1

Grillikauppa.comin paras grilli 400-700 € grillien sarjassa! Helppo ja nopea kasata käyttökuntoon jopa puolessa tunnissa. Upea grilli, joka on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista. Polttimien tehot yli 19kW! Jos etsit grilliä joka kestää ja et halua menettää hermojasi kasaamiseen tai siihen että grillin teho ei riitä, valintasi on Kobe Style Platinum.

Kobe-kamadogrillit

Kobe-kamadogrillit

Katso kaikki tuotteet

Kobe-kamadon materiaali on samalla tasolla kuin markkinoiden johtavilla merkeillä. Silti se on hinta–laatu-suhteessaan erinomainen grillaajan lompakolle. Grillin mukana saat muuten kaiken oleellisen ilman erillisvalintoja: kamado, grillausvaunu renkailla, sivutasot, ritilän ja tuhkakaapimen. Grillin mukana toimitetaan myös asennustyökalut!

Kobe Platinum Pizzauuni

Kobe Platinum Pizzauuni

Tutustu tuotteeseen tästä

Tässä on upea laadukasrakenteinen Kobe-pizzauunimme! Pitkän kehitystyömme tuloksena syntyi kokonaisuus, joka on todella helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Uuni ei edellytä kokoamista, vaan ainoastaan pohjassa olevat jalat väännetään paikoilleen ja pizzauuni on valmis!

Uuni on kaasulla toimiva, joten grilleistämmekin tuttu matalapainesäädin kytketään paikoilleen ja annetaan lämmityksen käynnistyä. Lämmitys tapahtuu pietzo-sytytyksellä. Uuni kuumenee paistovalmiuteen (500 astetta) 10 minuutissa. Pizzauunin mukana tulee pizzakivi (30 cm), joka tulee lämmittää pizzauunin mukana. Kun pizzauuni on kuuma, asetat pizzan paistokivelle ja rapeutat sen herkulliseksi elämykseksi. Pizza saa olla maksimissaan 30 cm leveä, jotta se mahtuu uuniin.

Kobe-grillaustarvikkeet

Kobe-grillaustarvikkeet

Katso kaikki tuotteet

Kobe-mallistoomme kuuluu useita erilaisia kaasugrillejä, airfryer, pizzauuni sekä upea, kerrassaan fantastinen Kamado Professional- grilliperhe. Kobelta löydät myös markkinoiden parhaimmat grillivälineet hinta-laatusuhteeltaan.

Kobe malliston tuotteet omaavat tyylikkään ulkomuodon ja sopivat varmasti jokaisen keittiöön tai terassille. Koben tuotteet ovat myös helppoja kasata ja käyttää!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.