KOBE - ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron tilauksessa!

<center> KOBE - ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron tilauksessa! </center>

Taulukkona  Listana 

17 Nimike(ttä)

Mallikkaat KOBE kaasu- sekä kamadogrillit


Kaupan päälle ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 125€ tilauksiin!


KOBE grilleistä löytyy jokaiselle oma tuotteensa kesän grillaushetkiin. Nämä grillit varmasti kiinnittävät huomion naapurustossa, ja ovat kaiken lisäksi helppokäyttöisiä. Valikoimasta löytyy trendikkäitä Kamado-grillejä kuten myös kaasugrillejä. KOBE on Grillikauppa.comin oma brändi ja tarjoaa varmasti parhaan hinta-laatusuhteen niin kaasugrilleissä kuin Kamado-grilleissäkin.


Mikä ihmeen Kamado-grilli?


KOBE Kamado-grilli on keraaminen hiiligrilli joka pitää lämpönsä hyvin pitkän aikaa. Keraaminen vuoraus takaa lämmön sisällä pysymisen eikä pintakaan kuumene. Kamado-grillien lämpöä säädellään ilma-aukoilla ja sitä voi käyttää grillinä, uunina tai jopa savustimena. Valikoimistamme löytyy pari erikokoista Kamado-grilliä. Meidän grilleissämme on aina mukana sivupöydät sekä jalustat ja ritilät, jalustassa on pyörät jolla grillin siirtää helposti paikoilleen.


Näyttävät kaasugrillit grillimestareille


Mallistossamme on erikokoisia kaasugrillejä jokaisen tarpeisiin. KOBE 6 polttiminen kaasugrilli on lippulaivamallimme jossa on musta mattaväritys sekä lasikansi, ja kokonaisuus on erittäin miellyttävä silmälle. Lasikansi ei ole pelkästään silmänruokaa, vaan siitä voi hyvin tarkistaa grillattavien tilan avaamatta kantta ja lämpö pysyy grillin sisällä. Grillausalaa löytyy mojovat 96 x 42 cm, ja mukana paketissa on parila ja kaksi ritilää. Sivupolttimella keittelee mukavasti perunat tai kasvikset lisukkeeiksi grillattaville.


Mallistosta löytyy myös erittäin suosittu KOBE Style RST kaasugrilli joka on asiakkaammekin sanoin simppeli kasata. Neljästä polttimesta riittää tehoa hyvin grillaamiseen ja grillausalaakin löytyy perustarpeisiin mukavasti, ja sivukeitinkin löytyy myös tästä mallista. Style RST runko on kokonaan ruostumatonta terästä. Hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan tässä mallissa.

Pieni hetki