Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Kesäkeittiö KAASU MUURIKKA - uusi kaasupoltin, musta väri

Tuotekoodi
OM-TO909
Kesäkeittiö KAASU MUURIKKA - uusi kaasupoltin, musta väri
Kesäkeittiö KAASU MUURIKKA - uusi kaasupoltin, musta väri Kesäkeittiö KAASU MUURIKKA - uusi kaasupoltin, musta väri Kesäkeittiö KAASU MUURIKKA - uusi kaasupoltin, musta väri Kesäkeittiö KAASU MUURIKKA - uusi kaasupoltin, musta väri Kesäkeittiö KAASU MUURIKKA - uusi kaasupoltin, musta väri
ALE
-23%
26.1.2022 asti
TARJOUS
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

449,90 € 346,00 € Säästät: 103,90 €
Kesäkeittiö KAASU on monipuolinen paketti kesäkokkaajalle! Kesäkeittiön avulla valmistat kaiken alkuruoista jälkiruokiin. Helppo puhdistaa käytön jälkeen.
 • Nopeat toimitukset

 • Yli 200 000 asiakasta

 • Myös laskulla tai osamaksulla

 • Kesäkokkaajan monipuolisin paketti ulkoruoanlaittoon
 • Kesäkeittiövaunussa männystä valmistetut sivutasot, runko mustaksi maalattua terästä
 • Vaunun sivutasot tuovat lisätilaa kokkailuun, sivutasot ovat laskettavissa alas
 • Tehokas kaasupoltin D-350 lyhyillä jaloilla, 2 kaasukehää ja tehonsäädintä
 • Uudistettu kiinteä, kaasupolttimen tuulensuoja
 • Kaasupolttimen teho 7,9 kW
 • Muurikka Paellapannu 45 cm valurautaa, pannu säilyy mukana tulevassa suojapussissa
 • Mukana tulevalla suojahupulla suojaat Kesäkeittiön lialta ja kosteudelta

Kesäkeittiö KAASU on monipuolinen paketti kesäkokkaajalle! Korkeareunaisella Muurikka paellapannulla valmistuu liha-, kala- sekä kasvisruoat helposti, ja jälkiruoaksi tietysti muurikkaletut! Paellapannu säilyy kätevästi mukana tulevassa suojapussissa.

Kesäkeittiöön on tarjolla monipuolisesti erilaisia lisävarusteita, joilla voit tehdä Kesäkeittiöstä oman näköisesi ja tarpeisiisi sopivan. Lisävarusteiden avulla savustat, keität, pariloit ja valmistat vaikka paellan tai wokin isommallekin porukalle! Kesäkeittiö on vaivatonta puhdistaa ruoanlaiton jälkeen kiehauttamalla pannulla vettä ja pyyhkimällä ruoantähteet pois. Näin pannu on taas käyttövalmis seuraavan Muurikka -tuokioon!

Vaunun pyörät helpottavat liikuttelua ja vaunun sivutasot tuovat lisätilaa ruoanlaittoon. Sivutasot ovat laskettavissa alas, jolloin vaunu menee pienempään tilaan. Vaunussa on myös runsaasti säilytystilaa erilaisille varusteille ja tarvikkeille, kuten pannuille ja savustusastialle. Tehokas kahdella kaasukehällä ja säätimellä varustettu kaasupoltin antaa tasaista lämpöä hetkessä. D-350 kaasupolttimessa on uudistettu, kiinteä tuulensuoja. Kaasupolttimessa on kaksi erillistä säädintä ja kaasukehää, joita voidaan käyttää erikseen tai yhdessä, jos polttimen päälle haluaa laittaa pienemmän pannun, voidaan tällöin käyttää esimerkiksi vain sisäkehää. Kaasupolttimen päälle löytyy laaja kattaus erilaisia Muurikka pannuja, wok- ja paellapannuja sekä savustusastia. Lisävarusteiden avulla voit täydentää Kesäkeittiöstä juuri sinun tarpeisiin sopivan.

Lisätietoja
Tuotekoodi OM-TO909
Takuu .

Toimitusaika Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.