KEKKILÄ - ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksessa - ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron tilauksessa!

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-36 / 39

Sivu:

  1. 1
  2. 2

Kekkilä panostaa vastuullisuuteen. Heidän toimintaansa ohjaa kaikessa alihankkijoista omiin työntekijöihin saakka vastuullisuus, ympäristöstä ja työntekijöistä huolehtiminen. Kekkilää ohjaa eettiset ohjeet, joissa painotetaan paikallista lainsäädäntöä, suositaan kestävää kehitystä, henkilökunnan hyvinvointi ja työturvallisuus on kaiken A ja O ja ympäristövaikutukset pidetään mahdollisimman pieninä. 

 

KEKKILÄN HISTORIA JA NYKYPÄIVÄ

 

Yritys perustettiin vuonna 1924, mistä alkaen se on kasvanut vuosien aikana maailman yhdeksi kovimmaksi kasvualustavalmistajista. Kekkilän tuotteita viedään Suomen ulkopuolella jopa yli 70 eri maahan. Kekkilällä on ISO 9001 ja ympäristöjärjestelmän ISO 14001 -sertifikaatit. Näiden avulla Kekkilä takaa meille kaikille korkealaatuisen työn koko tuotantoprosessissa. Kekkilällä on tuotteissaan sekä sisäinen omavalvonta että ulkopuoliset laboratoriot. 

 

Kun ostat Kekkilää, tiedät heidän toimivansa eettisiä sääntöjä koko tuotantoketjun lävitse. 

 

KEKKILÄN TUOTTEET

 

Valikoimassamme on Kekkilän tuotteista erilaiset puutarhaviljelyn tuotteet, kuten viljelyslaatikot, erikoismullat, koristekivet, tukitelineet ja kompostointi. Toimitamme kaikki yli 50 euron tilaukset ilmaisella toimituksella lähipakettipisteeseen. Yli 125 euron tilaukset saat kotiin kannettuna. 

Pieni hetki