KATOKSET - terassille ja pihalle - ilmainen toimitus yli 50 euron tilaukseen!

Kalusteet
Aurinkovarjot
Terassivalaistus
Terassilämmitys
Huolto

Taulukkona  Listana 

26 Nimike(ttä)

ILMAINEN KOTIINKULJETUS!

 

Onhan se niin, että hyvä terassikatos antaa sinulle suojaa niin aurinkoiselle kuin sateiselle säälle. Kumpi nyt vaan enemmän häiritseekään. Hyvä terassikatos on kestävärakenteinen, helposti koottava ja sen saa parin tyypin voimalla kuntoon. Myös pihalle soveltuu katosrakennelma, joka paremmin tunnetaan nimellä pergola-katos. Me toimitamme jokaisen katoksen ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA! Siksi kannattaa tällaiseen mahdollisuuteen tarttua. 

 

Millainen on hyvä terassikatos tai katos yleensäkin?

 

Kokosimme sinulle muistilistaksesi ranskalaisin viivoin, mitä kaikkea terassikatoksissa on merkityksellistä. Hyvä katos on monivuotinen ilme kotisi pihaan tai terassille.

 

- Terassin suuruus vaikuttaa tietysti terassikatoksen valintaan. Jos terassi on pienempi, ei sinne ylisuurta katosta kannata rakentaa. Vastaavasti isolla terassilla pieni katos näyttää hassulta.

- Materiaali kannattaa tarkistaa, että se on varmasti UV-suojattua / runko-osat ruostumatonta. Pieni ylläpitokin on aina tervetullutta, vaikka kuinka hyvä katos olisi.

 

- Sääkestävyys: lumipaino on haaste talvella, jos talvella nyt sattuu lunta tulemaan. Kesällä kestävyys perustuu auringonpaisteeseen, jos ei nyt lunta ei satu tulemaan. 

Pieni hetki