KASVIHUONEET JA VAJAT - ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksessa

8
46
1

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-36 / 109

Sivu:

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Grillikauppa.com tarjoaa ensiluokkaiseksi katsottuja kasvihuoneita ILMAISELLA KOTIINKULJETUKSELLA! Näissä kasvihuoneissamme on eroa kokojen, ominaisuuksien ja muotojen suhteen.

 

Kasvihuone ilmaisella kotiintoimituksella

 

Suurin osa kasvihuoneistamme on pienviljelijän tarpeisiin soveltuvia, sillä koko vaihtelee 3,4 neliömetrin malleista 5,7 neliömetrin malleihin. Jos sen sijaan viherpeukaloa kolotuttaa enemmänkin, isoja kasvihuoneita on tarjolla aina lähes 14 neliömetrin malleihin saakka.

 

Ominaisuuksiltaan kasvihuoneissa on perus kestävä polykarbonaattipaneeli. Osassa malleissa on paneelin rakennetta jopa muovattu siten, että iltapäivän aurinko ei pääse posottamaan kasvihuoneeseen täydellä teholla. Muun ajan valonsäteet pääsevät 90% läpi. UV-säteet suodattuvat taasen 100-prosenttisesti pois. 

 

Muotoilussa suosimme paljon tätä perinteistä harjamallia. Valikoimassamme on toki myös viktoriaanishenkisiä kasvihuoneita, jotka muotoilultaan ovat poikkeuksellisia. Valikoimamme mielenkiintoisin kasvihuonetyyppi onkin T-muotoinen Victoria -kasvihuone, joka on Palram-laatua.

 

Metallivajat pihaan

 

Pihavajat ovat meillä metallivajoja. Metallivaja on galvanoitu, joten se ei ruostu helpolla. Se silti samalla tarjoaa leikkimökin tilan (tai enemmänkin) säilytystilaa pihatarvikkeille.  Metallivaja on erittäin viihtyisä lisä pihan ulkoasuun. Se samalla pitää pihasi tavarat järjestyksessä yhdessä paikassa.

 

ILMAINEN KOTIINKULJETUS!


Kasvihuoneet ja metallivajat toimitetaan täysin ILMAISEKSI kotipihaan saakka. Näistä suuren osan toimitusaika lähtee 2–5 arkipäivän lupauksella. Asiakaspalvelumme myös neuvoo mielellään sinua valinnassasi. 

Pieni hetki