Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Kasvihuoneet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 115

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 115

Sivu

Grillikauppa.com tarjoaa ensiluokkaiseksi katsottuja kasvihuoneita ILMAISELLA KOTIINKULJETUKSELLA! Näissä kasvihuoneissamme on eroa kokojen, ominaisuuksien ja muotojen suhteen.

 

Kasvihuone ilmaisella kotiintoimituksella

 

Suurin osa kasvihuoneistamme on pienviljelijän tarpeisiin soveltuvia, sillä koko vaihtelee 3,4 neliömetrin malleista 5,7 neliömetrin malleihin. Jos sen sijaan viherpeukaloa kolotuttaa enemmänkin, isoja kasvihuoneita on tarjolla aina lähes 14 neliömetrin malleihin saakka.

 

Ominaisuuksiltaan kasvihuoneissa on perus kestävä polykarbonaattipaneeli. Osassa malleissa on paneelin rakennetta jopa muovattu siten, että iltapäivän aurinko ei pääse posottamaan kasvihuoneeseen täydellä teholla. Muun ajan valonsäteet pääsevät 90% läpi. UV-säteet suodattuvat taasen 100-prosenttisesti pois. 

 

Muotoilussa suosimme paljon tätä perinteistä harjamallia. Valikoimassamme on toki myös viktoriaanishenkisiä kasvihuoneita, jotka muotoilultaan ovat poikkeuksellisia. Valikoimamme mielenkiintoisin kasvihuonetyyppi onkin T-muotoinen Victoria -kasvihuone, joka on Palram-laatua.

 

Metallivajat pihaan

 

Pihavajat ovat meillä metallivajoja. Metallivaja on galvanoitu, joten se ei ruostu helpolla. Se silti samalla tarjoaa leikkimökin tilan (tai enemmänkin) säilytystilaa pihatarvikkeille.  Metallivaja on erittäin viihtyisä lisä pihan ulkoasuun. Se samalla pitää pihasi tavarat järjestyksessä yhdessä paikassa.

 

ILMAINEN KOTIINKULJETUS!


Kasvihuoneet ja metallivajat toimitetaan täysin ILMAISEKSI kotipihaan saakka. Näistä suuren osan toimitusaika lähtee 2–5 arkipäivän lupauksella. Asiakaspalvelumme myös neuvoo mielellään sinua valinnassasi. 

Miten varmistan kasvihuoneen olevan talvenkestävä?

Hyvä kasvihuone on 4mm vahvaa turvalasia tai kennolevyillä varustettu. Siitä huolimatta yleissuositus on, että liiallinen painava lumikuorma tulee siivota pois katolta.

Tarvitseeko kasvihuone rakennusluvan?

Alle 10 neliömetrin kasvihuone ei tarvitse lupaa tai edes viranomaisilmoitusta. Yli 10 neliömetrin kasvihuoneet edellyttävät toimenpideluvan ja yli 100 neliön kasvihuoneet vaativat rakennusluvan.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.