Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Kasvihuoneet

Katso kaikki tarjoukset kasvihuoneista ja tilaa omasi pian, sillä suosikkimallit tullaan myymään kevään edetessä loppuun.

3-poltin grillit

Mustat kasvihuoneet

Katso kaikki tuotteet

Mustat kasvihuoneet

Trendikäs valitsee nyt mustan kasvihuoneen! Tässä kehikko on siis musta, mutta muuten kasvihuone on samanlainen kuin muutenkin. Musta väritys antaa enemmän särmäkkyyttä ympäristöönsä, myös talviaikaan.

minikasvihuone

Pienet kasvihuoneet

Katso kaikki tuotteet

Pienet kasvihuoneet

Pieni kasvihuone on käsitteenä suhteellinen, mutta tässä tarkoitamme pienipinta-alaisia kasvihuoneita pieniin pihoihin. Pieni kasvihuone antaa iloa siinä missä isompikin, sillä tomaattiversot ja yrtit kasvavat aina.

Lasinen kasvihuone

Lasinen kasvihuone

Katso kaikki tuotteet

Lasinen kasvihuone

Valikoimamme lasiset kasvihuoneet ovat karkaistua lasia, joka kestää vähän enemmän ulkoilman tuomia haasteita. Lasi on materiaalina painavampi käsitellä, mutta kestävää se on.

Kennolevy kasvihuone

Kennolevy kasvihuone

Katso kaikki tuotteet

Kennolevy kasvihuone

Verrattuna lasikasvihuoneisiin, kennolevy on kevyempi. Se on siitä huolimatta kestävä valinta kasvihuoneen käyttöön. Kennolevyissä huomiotavaa on erityisesti UV-suojaus, joka estää auringon vaikutuksen kennolevyn värisävyyn.

Kasvatuslaatikot

Kasvatuslaatikot

Katso kaikki tuotteet

Kasvatuslaatikot

Kasvatuslaatikoita ei sovi unohtaa kasvihuoneista tai pihamaalta. Pistä tomaattia, kurkkua ja yrttiä kasvamaan ja nauti oman pihan antimista.

Hyvä tietää kasvihuoneista

Suurin osa kasvihuoneistamme on pienviljelijän tarpeisiin soveltuvia, sillä koko vaihtelee 3,4 neliömetrin malleista 5,7 neliömetrin malleihin. Jos sen sijaan viherpeukaloa kolotuttaa enemmänkin, isoja kasvihuoneita on tarjolla aina lähes 14 neliömetrin malleihin saakka.

Ominaisuuksiltaan kasvihuoneissa on perus kestävä polykarbonaattipaneeli. Osassa malleissa on paneelin rakennetta jopa muovattu siten, että iltapäivän aurinko ei pääse posottamaan kasvihuoneeseen täydellä teholla. Muun ajan valonsäteet pääsevät 90% läpi. UV-säteet suodattuvat taasen 100-prosenttisesti pois. 

Hyvä kasvihuone on 4mm vahvaa turvalasia tai kennolevyillä varustettu. Siitä huolimatta yleissuositus on, että liiallinen painava lumikuorma tulee siivota pois katolta.

Alle 10 neliömetrin kasvihuone ei tarvitse lupaa tai edes viranomaisilmoitusta. Yli 10 neliömetrin kasvihuoneet edellyttävät toimenpideluvan ja yli 100 neliön kasvihuoneet vaativat rakennusluvan.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.