Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Kasvihuoneet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 113

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 113

Sivu

Grillikauppa.com tarjoaa ensiluokkaiseksi katsottuja kasvihuoneita ILMAISELLA KOTIINKULJETUKSELLA! Näissä kasvihuoneissamme on eroa kokojen, ominaisuuksien ja muotojen suhteen.

 

Kasvihuone ilmaisella kotiintoimituksella

 

Suurin osa kasvihuoneistamme on pienviljelijän tarpeisiin soveltuvia, sillä koko vaihtelee 3,4 neliömetrin malleista 5,7 neliömetrin malleihin. Jos sen sijaan viherpeukaloa kolotuttaa enemmänkin, isoja kasvihuoneita on tarjolla aina lähes 14 neliömetrin malleihin saakka.

 

Ominaisuuksiltaan kasvihuoneissa on perus kestävä polykarbonaattipaneeli. Osassa malleissa on paneelin rakennetta jopa muovattu siten, että iltapäivän aurinko ei pääse posottamaan kasvihuoneeseen täydellä teholla. Muun ajan valonsäteet pääsevät 90% läpi. UV-säteet suodattuvat taasen 100-prosenttisesti pois. 

 

Muotoilussa suosimme paljon tätä perinteistä harjamallia. Valikoimassamme on toki myös viktoriaanishenkisiä kasvihuoneita, jotka muotoilultaan ovat poikkeuksellisia. Valikoimamme mielenkiintoisin kasvihuonetyyppi onkin T-muotoinen Victoria -kasvihuone, joka on Palram-laatua.

 

Metallivajat pihaan

 

Pihavajat ovat meillä metallivajoja. Metallivaja on galvanoitu, joten se ei ruostu helpolla. Se silti samalla tarjoaa leikkimökin tilan (tai enemmänkin) säilytystilaa pihatarvikkeille.  Metallivaja on erittäin viihtyisä lisä pihan ulkoasuun. Se samalla pitää pihasi tavarat järjestyksessä yhdessä paikassa.

 

ILMAINEN KOTIINKULJETUS!


Kasvihuoneet ja metallivajat toimitetaan täysin ILMAISEKSI kotipihaan saakka. Näistä suuren osan toimitusaika lähtee 2–5 arkipäivän lupauksella. Asiakaspalvelumme myös neuvoo mielellään sinua valinnassasi. 

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.