Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

KAMPANJA! Siivetön pöytätuuletin 12 tuumaa

Tuotekoodi
4851

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

89,90 €
Siivetön pöytätuuletin 12"
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

KAMPANJA! Siivetön pöytätuuletin 12 tuumaa
KAMPANJA! Siivetön pöytätuuletin 12 tuumaa

Siivetön pöytätuuletin 12”

Me voitaisiin tässä ensimmäisenä muistuttaa, että pöytätuuletin on aina hyvä hankinta, sillä sen jälkeen kun kuumat helteet iskevät, nämä loppuvat käsistä. Sitten voidaan todeta, ettei tässä mallissa ole propelleja ollenkaan! Sen vuoksi tämä on aika hauska ja suhteellisen futuristinen pöytätuuletin.

Back to the Future: siivetön pöytätuuletin

Tuulettimen pohjassa on oma ilmanottoaukko, jonka kautta moottori ohjaa ilman silmukan tuloaukoista. Saat itse määrittää, kuinka kovaa ilma tulee. Ilmavirran määrän suhteen voimme täällä kuitenkin todeta, että se ilma tulee todella kovaa täysillä ollessa!

Tuuletin myös hurisee suhteellisen kovaäänisesti ollessa täysi hööki päällä. Sitten kun asettaa pienemmän ilmavirran kulkemaan, myös tuuletin on itsessään hiljaisempi.

Kaukosäädin

Tuulettimen mukana tulee pieni kaukosäädin, jolla voit säätää tuulettimen toimintaa. Kaukosäädin edellyttää kahta AAA –paristoa, joita ei ikävä kyllä tule paketin mukana.

Ilma kulkee suhteellisen putkimaisesti, mutta miksi?

Tässä ei tosiaan ole niitä propelleja vaan silmukka, joten ilmavirta on oman kokemuksemme perusteella putkimaisempi ja osuu täsmällisemmin yhteen kohtaan. Onneksi tätä pöytätuuletinta voi säätää niin, että se myös kääntyy sekä vasemmalle että oikealle – molempiin 20 asteen verran perusasennostaan. Vertikaalista asentoa on toki myös mahdollista säätää. Näin ilma jakautuu vähän isommalle alueelle eikä putkimaisesti yhteen kohtaan tilaa.

Asennus ja huolto

Siivetön pöytätuuletin on totta kai mahdollista pitää nimensä mukaisesti pöydällä. Mutta! Sen voi myös asentaa seinään. Pakkauksessa tulee mukana kiinnikkeet seinäkiinnitykseen.

Huollon puolesta silmukka pidetään puhtaana kuivalla tai kostealla liinalla. Tukokset saat pois pehmeällä harjalla. 

Lisätietoja
Tuotekoodi 4851
Takuu .

Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.