Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

Kamadoviikot

Miksi valita kamado?

  • Kamadogrilli sopii ympärivuotiseen ja monipuoliseen grillaukseen sekä ruoanlaittoon
  • Se on ekologinen ja pitkäikäinen valinta niin mökille, kotiin kuin matkakäyttöön
  • Kamadogrillejä on erikokoisia ja monipuoliset käyttömahdollisuudet ovat tuoneet helpon grillauksen sekä savustuksen monen ulottuville

Verrattuna markkinoilla oleviin muihin grilleihin, kamadon yksi parhaimmista puolista on sen paksu keraaminen rakenne. Keramiikka varaa lämpöä ja grilli on tiivis. Sen muoto mahdollistaa ilmankierron grillissä niin, että ruoka kypsyy tasaisesti. Tiiviin rakenteen vuoksi grilli säilyttää kosteuden ruoanvalmistuksessa ja ruoka pysyy mehevänä.

Keraamisen grillin lämmön säätö on helppoa ja materiaalin sekä tiiviin rakenteen vuoksi grillaus onnistuu myös talvella. Hiiligrilleistä monipuolisin grilli onkin keraaminen kamado, joka on käytännössä materiaalinsa takia ikuinen. Kun satsaat kamadogrilliin, saat kestävän ja pitkäikäisen grillin. Kamadogrilli on ekologinen valinta, joka säilyttää arvonsa.

Kamadon käyttö

  • Kamadolla onnistuu suora ja epäsuora grillaus sekä savustus matalassa lämmössä
  • Grillin lämmönsäätely on helppoa ylä- ja alailmaluukkujen avulla
  • Jos ruokaan halutaan myös savun makua, sekaan laitetaan savustuspaloja

Ennen kaikkea kamadogrillin valinnan puolesta puhuu sen monipuolisuus. Millään muulla grillillä et voi valmistaa niin monipuolisesti erilaisia ruokia kuin kamadolla. Voit samalla grillillä savustaa niin kalaa kuin juustoja, hauduttaa patoja tai höyryttää kasviksia, paistaa pizzoja tai piirakoita, kypsentää matalassa lämmössä pitkään BBQ-ruokia tai grillata burgereita unohtamatta leipomista kamadogrillin lämmössä. Valitse vain suosikki grillireseptisi ja kokeile rohkeasti!

Minkälainen kamadogrilli sopii sinulle?

  • Kun valitset kamadogrilliä niin mieti minkälaiseen käyttöön se tulee. Kamadon koolla on merkitystä grillin valintaan
  • Pieni ja kevyempi kamado kulkee mukana ja sen pienen hiilimäärän saa nopeasti kuumaksi
  • Isolla grillillä pystyt tekemään helposti erilaisia grillausalueita esimerkiksi epäsuoralle ja suoralle grillaukselle

Kamadogrilli sopii monipuolisten käyttömahdollisuuksien ja helppouden vuoksi niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin grillausta harrastaneille. Lisävarusteilla grillistä saa monipuolisen ruoanlaittovälineen ja voikin sanoa, että kamadogrillauksessa on taivas rajana kamadogrillireseptien suhteen.

Miksi hankkia kamadogrilli? Katso mitä Marko Poppamies ja kauppias Ossi sanovat tähän!

Katso videolta miten käy kuumalle kamadolle kun se päälle heitetään jääkylmää vettä.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.