Kamadogrilli MUSTANG PRO 18"

Lisää kuvia

Kamadogrilli MUSTANG PRO 18"

Tuotekoodi: 274463


  • 18 tuumaa

  • Keraaminen pesä pitää lämmön ja nostaa sitä jopa 399°C asteeseen

  • Monipuoliseen ruuantekoon, myös talviaikaan

  • Grillausalan halkaisija: 41,5 cm

Saatavuus: Ilmainen kotiinkuljetus, 2-4 arkipäivää

Tarjoushinta 525,00 €

Hinta: 769,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Mustang Kamado edustaa hyvää edullista kamado-hiiligrilliä, jossa kuitenkin on sitä kestoa ja mahtavia lämpötiloja. Tämä 18 tuumainen kamado on keraaminen hyvin lämpöä säilyttävä grilli, joka soveltuu myös muihinkin ruuanlaittometodeihin. Saat tämän meiltä ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA!

Miksi tämä kamado?

- 18 tuumaa
- Keraaminen pesä pitää lämmön ja nostaa sitä jopa 399°C asteeseen
- Monipuoliseen ruuantekoon, myös talviaikaan
- Grillausalan halkaisija: 41,5 cm

Kamado-hiiligrilli Mustang PRO 18"

Mustang Kamado on kamado-grillien hintaluokassa sitä edullisinta mutta huippukuntoista kastia. Tämä 18 tuumainen malli on 115 x 62 x 107 cm, ja grillausalassa on halkaisijaa 41,5 cm. Väritys kamadossa on perinteinen musta.

Kamado-grilli kun on kyseessä, se on myös suunniteltu kestäväksi hiiligrilliksi erilaisiin olosuhteisiin, myös vaativiin sellaisiin. Lämpö pysyy tämän grillin sisällä keraamisen vuorauksensa ansiosta todella tehokkaasti, ja siksi lämpötila voidaan nostaa jopa 399°C asteeseen.

Kannen yläosaan on asennettu valurautainen venttiili, jolla grillin lämpötilaa voi osittain säädellä. Lämpötilaa säädetään myös pohjassa olevan venttiilin avulla. Tätä lämpötilahallintaa sinun kannattaa muuten rauhassa opetella, koska kamado on helppo saada todella kuumaksi, muttei yhtä helposti jäähtyneeksi. Lämpötilaa saat seurattua kannen mittarin avulla.

Monipuolisutta kokkailuun

Kamado on siitä hyvä grillityyppi, ettei sen tarvitse aina olla nimenomaan grillauskäytössä. Kamado on sekä savustin että uuni grillauksen ohessa! Kamadoissa voit muun muassa tehdä pizzaa, uunileipäsiä ja savustaa kalaa. Kamadoissahan on vielä sekin loistava puoli, että ne ovat myös talvikelpoisia työvälineitä kokkailussa. Tämä on jälleen erittäin pitävän keraamisen vuorauksen ansiota!

Materiaaleista

Koko grilliosa ja sen sisusta (palopesä, palorengas) ovat keraamisia. Yläosan venttiili on valurautaa. Kannen saranat, paistoritilä, tuhkaluukku ja jalusta ovat rosteria. Sivupöydät ovat bambua. 

Lisätietoa

Tuotekoodi 274463
Tuotemerkki Mustang
Grillityyppi Kamado
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa ILMAINEN KOTIINKULJETUS YMPÄRI SUOMEN
Kateusmittari (kuinka saat naapurisi kateelliseksi?)


Mikä on kateusmittari?

Mitat 115 x 62 x 107 cm
Grillauspinta-ala 41,5 cm
Säädöt Venttiilit
Liikuteltavuus Renkaat, lukittavissa
Alkuperämaa CN

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki