Kamado Hiiligrilli Bastard Medium jalustalla ja sivupöydillä

Tuotekoodi: EDUBB003

Kamado Hiiligrilli Bastard Medium jalustalla ja sivupöydillä

Lisää kuvia


  • Monipuoliset ruuantekomahdollisuudet grillauksesta paahtamiseen

  • L-koko, ø 48 cm halkaisija grillillä, grilliritilä on ø 42 cm. 

  • Lämpötila jopa 400 asteeseen

  • Keraaminen pinta pitää lämmön jopa 18 tuntia

Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 5-8 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

The Bastard on ensiluokkainen kamadogrilli, joka säilyttää keraamisen pintansa suojissa lämmön jopa 18 tuntia. Näiden kamadogrillien suosio perustuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin, joista yksi on myös talvella onnistuva ruuanteko. The Bastard on tunnettuja isoja kamado-brändejä. Takuu pesälle on 20 vuotta. Tämän saat ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA!

Miksi tämä kamado-grilli?

- Monipuoliset ruuantekomahdollisuudet grillauksesta paahtamiseen
- L-koko, ø 48 cm halkaisija grillillä, grilliritilä on ø 42 cm.
- Lämpötila jopa 400 asteeseen
- Keraaminen pinta pitää lämmön jopa 18 tuntia

The Bastard – kamado hiiligrilli

Tämän ylevämpää nimeä ei voisi enää ollakaan kamado-grillille! The Bastard on pahis, joka tekee kuitenkin hyvää. Kyseessähän on monipuolinen keksintö, jossa grillistä voi tehdä myös uunin, savustimen ja slow cookingin mestarin.

Nämä ovat esimerkiksi mahdollisia:
- Grillaus (yllätys!): Jopa 400 asteen lämpötilassa korkealuokkaisia steak house -pihvejä. Lämpötilan voi asettaa alemmaksikin nopeasti kahden savupellin avulla.
- Paistaminen
- Haudutus
- Savustus: 95–180°C asteen lämmössä tulee täyteläisen savun mehevät ruuat.
- Paahtaminen
- Leivonta): Epäsuora lämpö saadaan aikaan keraamisen välilevyn ansiosta. Näin syntyy pizzat, leivät, piirakat ja pataruuat.

The Bastard valmistaa oikeastaan kaikkea, mitä saatatkaan keksiä. Skaalana on vain omat resurssit ja saatavat raaka-aineet kalasta pizzaan.

Kokovaihtoehdot:

The Bastardeja on valikoimassamme kolmea eri kokoa, joista tämä on LARGE. Halkaisija on ø 48 cm, grilliritlä ø 42 cm. Mukana saat myös jalustan ja sivupöydät. Väri on musta!

Keraaminen pinta pitää lämmön sisällä

The Bastardissa on keraaminen eristävä pinta, jolla säilytät saman lämpötilan useita tunteja (jopa 16–18 tuntia) eikä hiiliä tarvitse edes lisätä. Grillin lämpötila on ohjattavissa todella alhaisillakin lämpötiloilla 95–180°C välillä. Esimerkiksi kalkkuna, lammas, ribsit tai jopa joulukinkku saavat mehevän makunsa vain yhdellä hiilipesällisellä.

Ilmavirtoja säädetään valurautapiipun ja alaluukun avulla. Näin grillissäsi on juuri oikea lämpötila juuri siten kuin itse haluat. Me toki myönnetään, että tämä vaatii pientä harjoittelua kamadon hankkijalle, koska grilli on helppo ajaa turhankin kuumaksi. Lämpötilaa voi seurata kannen mittarin kautta, jolloin ei tarvitse edes avata kantta. Mittarin luvataan olevan tarkka sisälämpötilalle.

Tulipesä

Tulipesä tulee kamadon pohjalle. Sen sisään asennetaan ilmavirran mahdollistamisen vuoksi arina, jolloin ilmavirta kulkee oikeasti koko grillin läpi. Arinan ansiosta tuhka putoaa grillin alaosaan, josta se on helppo poistaa.

Tulipesän päälle asetetaan palorengas, joka tuo lämmön grillauspinnoille suoraan. Grillaukseen on teräksinen grilliritilä.

Kestävyys ja takuu

The Bastard lupaa olematta tässä asiassa mikään kakkiainen, vaan tarjoaa uskomattoman hyvän 20 vuoden takuun grillin rungolle. Muilla osilla on myös hyvä 3 vuoden takuu. 

Lisätietoa

Tuotekoodi EDUBB003
Takuu 20 vuotta
Kuljetuksesta lisätietoa ILMAINEN KOTIINKULJETUS YMPÄRI SUOMEN
Kateusmittari (kuinka saat naapurisi kateelliseksi?)


Mikä on kateusmittari?

Mitat Halkaisija Ø 48cm
Paino 60kg
Pinta Keraaminen
Grillauspinta-ala ø 42 cm
Hyväksynnät CE

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki