Kamado-grilli MUSTANG KAMADO 17", musta-harmaa, 121x65,5x108cm

Tuotekoodi: 300605

Kamado-grilli MUSTANG KAMADO 17", musta-harmaa, 121x65,5x108cm

Lisää kuvia

+ Ympärysmitta 17 tuumaa


+ Keraaminen pesä pitää lämmön ja nostaa sitä jopa 399°C asteeseen


+ Monipuoliseen ruuantekoon, myös talviaikaan


+ Grillausalan halkaisija: 38,3 cm

Saatavuus: Loppu

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 429,00 €

Hinta: 749,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Mustang Kamado 17" edustaa hyvää edullista kamado-hiiligrilliä, jossa kuitenkin on sitä kestoa ja mahtavia lämpötiloja. Tämä 17-tuumainen kamado-grilli on keraaminen hyvin lämpöä säilyttävä grilli, joka soveltuu myös muihinkin ruuanlaittometodeihin. Saat tämän meiltä ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA!

MIKSI TÄMÄ KAMADO-GRILLI?

+ Ympärysmitta 17 tuumaa

+ Keraaminen pesä pitää lämmön ja nostaa sitä jopa 399°C asteeseen

+ Monipuoliseen ruuantekoon, myös talviaikaan

+ Grillausalan halkaisija: 38,3 cm

HYVÄ TIETÄÄ MUSTANG KAMADO 17" -KAMADO-HIILIGRILLISTÄ:

MUSTANG KAMADO 17" on kamado-grillien hintaluokassa sitä edullisinta, mutta huippukuntoista kastia. Tämä 17-tuumainen malli on 121 x 65,5 x 108 cm ja grillausalassa on halkaisijaa 38,5 cm. Väritys kamadossa on perinteinen musta-harmaa.

Kamado-grilli kun on kyseessä, se on myös suunniteltu kestäväksi hiiligrilliksi erilaisiin olosuhteisiin, myös vaativiin sellaisiin. Lämpö pysyy tämän grillin sisällä keraamisen vuorauksensa ansiosta todella tehokkaasti ja siksi lämpötila voidaan nostaa jopa 399 °C asteeseen.

Kannen yläosaan on asennettu valurautainen venttiili, jolla grillin lämpötilaa voi osittain säädellä. Lämpötilaa säädetään myös pohjassa olevan venttiilin avulla. Tätä lämpötilahallintaa sinun kannattaa muuten rauhassa opetella, koska kamado on helppo saada todella kuumaksi, muttei yhtä helposti jäähtyneeksi. Lämpötilaa saat seurattua kannen mittarin avulla.

Tyylikkään musta MUSTANG KAMADO 17" on keraaminen kestävä hiiligrilli vaativiin olosuhteisiin. MUSTANG KAMADO 17" on enemmän kuin grilli - se on samalla sekä grilli, savustin että uuni. Grillin lämpötila-alue on 82-399 °C. Koko grilliosa ja sen sisällä olevat irroitettavat palopesä ja palorengas ovat keraamisia. Grillin kannen saranat, tuhkaluukku ja paistoritilä ovat ruostumatonta terästä. Kannen yläosassa on valurautainen venttiili. Grillikärry on maalattua terästä.

MONIPUOLISUUTTA KOKKAILUUN:

Kamado on siitä hyvä grillityyppi, ettei sen tarvitse aina olla nimenomaan grillauskäytössä. Kamado on sekä savustin että uuni grillauksen ohessa! Kamadoissa voit muun muassa tehdä pizzaa, uunileipäsiä ja savustaa kalaa. Kamadoissahan on vielä sekin loistava puoli, että ne ovat myös talvikelpoisia työvälineitä kokkailussa. Tämä on jälleen erittäin pitävän keraamisen vuorauksen ansiota!

MATERIAALEISTA:

Koko grilliosa ja sen sisusta (palopesä, palorengas) ovat keraamisia. Yläosan venttiili on valurautaa. Kannen saranat, paistoritilä, tuhkaluukku ja jalusta ovat rosteria. Sivupöydät ovat bambua.

TEKNISET TIEDOT GRILLISTÄ:

 • Tuotemerkki: Mustang
 • Korkeus: 1080 mm
 • Syvyys: 655 mm
 • Leveys: 1210 mm
 • Halkaisija: 457 mm
 • Väri: Musta
 • EAN-koodi: 6410413006058
 • Grillausalan halkaisija: 383 mm
 • Työskentelykorkeus: 79,5 cm
 • Nettopaino: 64 kg
 • Alkuperämaa: Kiina

Lisätietoa

Tuotekoodi 300605
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki