Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Savustimet

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Sähkösavustin, sähkösavustimet

 

Savustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja kätevää! Sähkösavustimet ovat saavuttaneet suuren suosion muutaman viimeisen kesän aikana niiden tarjoaman helppouden takia. Säkösavustimilla savustetaan sekä kaloja että eri tyyppisiä lihoja.

 

Kalojen ja lihojen savustaminen sähkösavustimella

 

Sähkösavustimet ovat simppeleitä ja helppokäyttöisiä laitteita. Sinun ei tarvitse kuin kytkeä töpseli seinään, levittää savustuspurut pellille tai astiaan ja sen jälkeen annat savustimen lämmetä hetken ajan. Sähkösavustimesta alkaa muodostua savua kun se on kuumennut tarpeeksi kuumaksi - tämän jälkeen voit asettaa lihat tai kalat savustimeen, sulkea kannen ja odottaa kunnes herkkusi ovat kypsyneet. Sähkösavustimella voi tosiaan savustaa melkeinpä mitä vaan: lihaa, kanaa, kalaa, possua, vihanneksia ja niin edelleen - vain mielikuvitus on rajana!

 

Sähkösavustin Grillikauppa.com verkkokaupasta

 

Valikoimastamme löydät sekä kaappimallisen sähkösavustimen että putkimallisen sähkösavustimen. Kaappimallinen sähkösavustin on sinulle joka rakastat savustamista ja haluat savustaa useita eri herkkuja samalla kertaa - kaapissa on nimittäin useampi hylly jolle saat aseteltua herkkusi. Mustang kaappimallisessa sähkösavustimessa on tämän lisäksi kätevä digitaalinen taulukko josta voit säädellä savustimen lämpötilaa sekä muita ominaisuuksia. Käyttömukavuutta tuo sekin että savustimen ovessa on ikkuna jonka kautta voit seurata herkkujesi valmistumista.Easy Cooking putkimallinen sähkösavustin on taas hieman simppelimpi laite mutta ei missään nimessä vähemmän tehokkaampi tai ollenkaan huonompi käyttää. Putkimallisessa 25 cm halkaisijan sähkösavustimessa on 1100 W teho ja se toimii 230 V sähköllä. Pituudeltaan tämä savustin on 45 cm ja sen sisällä on 1 kpl savustusritilä jonka päälle kalat ja lihat mahtuvat hyvin. Lämmönsäätö tässä mallissa ei ole yhtä tehokasta kuin kaappimallisessa savustimessa.Yli 125 € tilaukset aina rahtivapaasti kotiovelle asti! 

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.