KAASUGRILLIT

3
11
24
51
6
15

7 Sunwind
12 KOBE
15 Lucifer
25 Mustang
12 Muurikka
27 Landmann
21 Char-Broil
1 Dangrill
20 Napoleon
9 Beefeater

Taulukkona  Listana 

Tuotteet 1-36 / 157

Sivu:

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tämä on Suomen isoin kaasugrilli-valikoima! Valikoimassa 150 erilaista vaihtoehtoa, ja ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 125€ tilauksiin!

 

Olemme toimittaneet kaasugrillejä vuodesta 2011 Suomeen. Olemme laajentaneet toimintaamme myös Ruotsiin ja Baltian suuntaan. Tästä syystä voimme sanoa, että olemme oppineet ymmärtämään grillaajan intohimoja ja tarinoita.  


Kaasugrillien hekumoivin etu verrattuna hiiligrilleihin on nopeus. Grillin nimittäin sytytät napin painalluksella, ja ruoka kypsentyy tähdenlennon lailla. Voit huoletta grillata montaa eri sorttia – jopa samaan aikaan, koska lämpöä voi säätää. 

 

Kaasugrillin puhdistus on monelle asiakkaistamme se oleellinen juttu: Kaasugrillin saa puhtaaksi grilliharjalla käden käänteessä. 

 

Downshifter vai himogrillaaja? Kaasugrillejä on moneen makuun!

 

Kahden polttimen kaasugrillit toimivat ehdottomasti niille, jotka eivät välitä jokapäiväisestä grillaamisesta tai tilaa ei ole paljoa. Downshifterille on tarjolla hyvin pienemmän polttimen kaasugrillejä, joilla saa myös pienelle porukalle eväät iltaan.  Näillä grilleillä ei kauheasti leveillä mutta ajatus on tärkein. 

 

Kolmen polttimen kaasugrillit ovat hyvännäköisiä ja sopivat useimmiten terassille kuin terassille. Kolmen polttimon mallit ovat niitä, joilla kansakuntamme grillaa vakituisimmin sopivan grillauspinta-alansa ja poltinmääränsä ansiosta. 


Neljän polttimen kaasugrillit tai sitä suurempien kaasugrillien käyttäjät yleensä luottavat kaasugrillin luovan ZENin kotiin ja mökille. Isokokoinen kaasugrilli on näyttävä kateudenlisääjä naapurustossa ja kokkaa tietysti puolijoukkueelle herkut yhdeltä istumalta. 


Kaasugrillimme ovat turvallisia, sillä nämä ovat CE-merkittyjä kaikki. Mukana saat aina suomenkieliset ohjeet. 


 

Toimitus perille, vaikka mökille!


Pistämme grillit matkaan jokaisena arkipäivänä. Perille kohteeseen grilli saapuu 1–5 arkipäivän sisällä. Osa grilleistämme lähtee suoraan omalta varastoltamme, joille uskallamme luvata 1–2 arkipäivän toimitusajan. Tarkistathan aina toimitusajan grillikohtaisesti! 


Kaikki tilaukset toimitetaan aina ilmaiseksi lähimpään Postiin tai Matkahuollon pisteeseen. Jos grillisi hinta ylittää 125 euron rajan, saat toimituksen myös ilmaiseksi kotiovellesi. 

Pieni hetki