Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

Kaasugrillit - CYBER MONDAY jopa -55%

Suomen paras grillikauppa! Yli 150 kaasugrilliä ja paljon muuta grillaamiseen.

3-poltin kaasugrillit

Poltinmäärissä minimisuosituksemme on aina 3 poltinta. Se on hyvä valinta iltaburgerit viikonloppuisin grillaavalle, eikä malleissakaan ole mitään pahaa sanottavaa, sillä monessakin tulee vastaan miellyttävä hinnan ja laadun kombinaatio. Kolme poltinta takaavat hyvän lämmön grillausalalle.

4-poltin kaasugrillit

4-poltin kaasugrillit

Katso kaikki tuotteet

4-poltin

Neljän polttimen kaasugrillit ovat tätä nykyä suosituin malli. Grillausala on jo näissä riittävän kokoinen useamman kerran viikossa grillaavalle. Enemmän ruokaa, enemmän kylläisiä ähkyjä vatsoja.

Isot kaasugrillit

Isot kaasugrillit

Katso kaikki tuotteet

Isot kaasugrillit

Ainahan sitä pitää olla isompi grilli kuin naapurilla, eiksje? Suosittelemme isoja grillejä todellisille himogrillaajille, joiden elämäntehtävä on löytää se täydellinen silmät kostuttava grillattava. Jättigrilleissä yleensä on kaikki mahdollinen mukana, myös lämpöhylly ja sivukeitin.

Kasatut kaasugrillit

Kasatut kaasugrillit

Katso kaikki tuotteet

Kasatut kaasugrillit

Grillin kasaaminen on osalle enemmänkin rangaistus kuin intohimoprojekti. Valikoimassamme on muutamia valmiiksi koottuja malleja, joissa ei oikeastaan tarvitse kuin pistää sivutasot kiinni. Puhummekin 95%:sti kasatuista kaasugrilleistä. Nämä tuodaan pihalle kasattuna ja voit välittömästi alkaa grillaamisen. Helpompaa ei voisi olla?

Kaasugrillien peitteet

Kaasugrillien peitteet

Katso kaikki tuotteet

Kaasugrillien peitteet

Grillipeite on aidosti hyödyllinen lisätarvike, sillä Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen. Jos tänään ei tule kuraista nuoskalunta, niin huomenna vähintään tuulee ja kovaa. Näiden kaikkien sääilmiöiden mukana tulee, pölyä, roisketta, kuraa ja jopa naarmuja. Paitsi jos olet suojannut grillisi peitteellä.

Kaasugrillien peitteet

Matalapainesäädin

Katso kaikki tuotteet

Matalapainesäädin

Matalapainesäädin koostuu matalapainesäätimestä ja letkusta. Nämä ovat molemmat hyvät vaihtaa aina väliajoin, sillä nämäkin kuluvat ja haparoituvat. Muistele hetki, koska viimeksi olet päivittänyt nämä! Jos et muista, pistä samantein mukaan tilaukseen.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.