Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Kahvakuula 10 KG

Tuotekoodi
2862

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

32,90 €
Kahvakuula 10 KG
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Kahvakuula 10 KG
Kahvakuula 10 KG

Kahvakuula on tehokas koko kehon harjoitteluun sopiva kuntoiluväline, ja sen suosio on kasvanut jo pitkään. Kahvakuulalla kuntoillaan niin kotona television edessä kuin kesällä puistossa. 

10 kg kuula on hyvä naisten kuula, joka sopii myös iäkkäämmille miehille. Kuula on täyttä rautaa / terästä, joka on vinyylipäällystetty kauttaaltaan.

Ensimmäistä kahvakuulaa hankkimassa?

Kohtuullisessa peruskunnossa olevalle alle 50-vuotiaalle naiselle esim. 8 kg kuula on hyvä ensimmäinen kuula. Usein kannattaa ostaa kaveriksi myös toinen, painavempi, esim. 16 kg kuula. Näillä pääsee aika pitkälle. Toki kahvakuulan paino kannattaa aina miettiä oman kunnon mukaan ja mahdolliset fyysiset rajoitteet mielessä pitäen. Peruskuntoiselle miehelle 16 kg kuula on yleensä hyvä harjoitteluväline alkuun. Kahvakuulaa valitessa kannattaa aina valita niin painava kuula, kuin mitä itse pystyy käyttämään helpon ja kevyen kuulan sijaan. Kuulia on myös hyvä hankkia heti alkuun ainakin kaksi kappaletta - ei painoisina.

Lisätietoja
Tuotekoodi 2862
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen toimitus lähimpään postiin paketin arvon ollessa alle 125 euroa. Yli 125 euron tilauksella ilmainen kotiinkuljetus.
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.