ALE
loppuu
MA 27.5.
TARJOUS

Kaasuliesi FERRE 50 x 55 cm, 4-poltinta ja uuni, musta

Lisää kuvia

Kaasuliesi FERRE 50 x 55 cm, 4-poltinta ja uuni, musta

Tuotekoodi: EDU4934BLACK

Meidän mielestä parempaa hinta-laatusuhteen kaasuliettä mökille saa hakea tämän jälkeen. Kyseessä on erittäin hyvännäköinen mökkiläisen kaveri kaasuliesi Ferre. Tämän kaasulieden leveys on 50 cm, eli 10 cm vähemmän kuin useimpien liesien.Tehoa liedessä piisaa neljällä kaasupolttimella ja yhdellä uunipolttimella: 800W / 1300W / 1300W / 1800W, Uuni: 3500W. Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

429,00 €

Kaasuliesi FERRE 50 x 55 cm, 4-poltinta ja uuni, musta   +325,00 €

Tuotekuvaus

Parempaa systeemiä mökille saat hakea, koska Ferre on monen suosima ja paljon meidänkin tykkäämä kaasuliesi. Tämä poikkeaa monista muista siten, että lieden leveys on ainoastaan 50 cm. Siinä on neljä tehokasta poltinta ja yksi uunipoltin. Väri on musta. ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

Miksi tämä kaasuliesi?

- Musta, kannellinen
- Neljä poltinta
- Uuniosa
- 50 cm leveys

Kaasuliesi Ferre 50 cm

Meidän mielestä parempaa hinta-laatusuhteen kaasuliettä mökille saa hakea tämän jälkeen. Kyseessä on erittäin hyvännäköinen mökkiläisen kaveri kaasuliesi Ferre. Tämän kaasulieden leveys on 50 cm, eli 10 cm vähemmän kuin useimpien liesien.

Tehoa liedessä piisaa neljällä kaasupolttimella ja yhdellä uunipolttimella: 800W / 1300W / 1300W / 1800W, Uuni: 3500W. Ferressä ei ole piezo- tai sähkösytytystä, vaan tämä hoidetaan päälle manuaalisesti. Mukana saat uunipellin ja yhden ritilätason.

Turvallisuus

Nykyiset kaasuliedet ovat erinomaisen turvallisia vaihtoehtoja, koska liekinvarmistin sammuttaa aina kaasuntulon liekin sammuessa.

Miksi kaasuliesi ja -uuni?

Kaasulieden kanssa eläminen on opeteltavissa, eli se ei ole loppupeleissä niin vaikeaa.  Lähinnä kaasu-uunin kanssa monella tahtoo olla enemmän opettelua, mutta ammattilaiseksi ei tulla tekemättä mitään. Maailman huippukokit suosivat kaasu-uuneja juuri sen vuoksi, että se antaa ruualle enemmän aromikkuutta kuin tavallinen sähkömalli. Kaasu-uunit ovat myös nykyään monen kodin valinta. 

Ominaisuuksia: 

- Säädettävät jalat
- Grillaustoiminto
- Mekaaninen ajastin ruuanvalmistukseen
- Uunipelti ja ritilätaso tulevat mukana
- Turvallinen käyttää, CE-hyväksyntä ja liekinvarmistin

Liesi on varustettu nestekaasusuuttimilla suoraan pullokaasulle, eikä se sovellu kaupunki-ja maakaasukäyttöön.

Usein kysyttyä Ferre-kaasuliedestä

Mikä on Ferressä oleva mystinen nappula, joka menee pohjaan ja nousee ylös muttei mitään tapahdu?

Piezo toimii vain keittotason polttimille, ja vain mikäli tuotteen takana on varusteena verkkovirtaan kytketty sähköjohto. Uuni itsessään sytytetään aina manuaalisesti. Ajastin on perinteinen munakello, joka ei vaikuta Ferren muihin toimintoihin. Uunia varten kannatta hankkia erillinen lämpömittari, jos tarvitsee tarkkoja lämpötiloja uunin sisäosista. (Meillä ei ikävä kyllä tällaista lämpömittaria ole, Grillikaupan huomio)

Ala- ja yläpoltin eivät toimi uunissa yhtäaikaisesti, koska kyseessä on uunin turvamekanismi. Alapolttimella on normaali uunitoiminto, ja yläpolttimella toimii grillaustoiminto. Jälkimmäinen mainittu on erittäin suosittu Etelä-Euroopan ulkokeittiöissä, koska tuolloin irtonainen metellilevy tukee luukkua raollaan. Valitettavasti Suomessa tuo grillaustoiminto ei oikein toimi suomalaisissa sisäkeittiöissä, koska savua syntyy grillauksessa. 

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU4934BLACK
Takuu 1 vuosi
Mitat K 86 x L 50 x S 55 cm

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Kaasuliesi FERRE 50 x 55 cm, 4-poltinta ja uuni, musta5.001

Pieni hetki