Kaasuliesi Chef PRO, 50cm, valkoinen

Lisää kuvia

Kaasuliesi Chef PRO, 50cm, valkoinen

Tuotekoodi: EDU340098

+ 4 eritehoista poltinta, jokaisessa liekinvarmistin 


+ Polttimoiden tehot 900/1500/1500/2250W


+ Termostaattiohjattu uuni 


+ Grillielementti 


+ Säilytystila uunin alla


+ Käytännöllinen lasikansi tuo lisätilaa 


+ Mitat: K 83-85 x L 50 x S 60 cm

Saatavuus: Ilmainen kotiinkuljetus, 2-4 arkipäivää

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Kaasuliesi Chef PRO, 50cm, valkoinen   +550,90 €

* Vaaditut kentät

Tuotekuvaus

Tämä on paranneltu versio jo klassikoksi muodostuneesta Sunwind Chef kaasuliedestä. Tämä on edullinen vaihtoehto ruuanlaittajalle, joka etsii tilavaa liettä ja reilua uunia. Chef PRO sopii niin sähköttömille mökeille kuin niihin joissa on verkkovirta. Malli on muuten sama kuin perus Chef 50 cm, mutta tässä on lasikansi, valurautaritilät, 12V sytytys ja 12V uunivalo (uunivaloon sopiva polttimo ei sisälly toimitukseen). 

Liedessä on neljä poltinta ja termostaattiohjattu uuni. Uuni on varustettu sekä alapolttimella että ruskistavalla yläpolttimella. Uunin käyttöhän vaatii pientä opettelua, koska kyseessä on kaasukäyttöinen uuni. Lasikansi lieden päällä suojaa takaseinää rasvaroiskeilta ja toimii lisätilana kannen ollessa alhaalla.

  • 4 eritehoista poltinta, jokaisessa liekinvarmistin 
  • Polttimoiden tehot 900/1500/1500/2250W
  • Termostaattiohjattu uuni 
  • Grillielementti 
  • Säilytystila uunin alla
  • Käytännöllinen lasikansi tuo lisätilaa 
  • Mitat: K 83-85 x L 50 x S 60 cm

Huomioi asennuksessa: Lieden ja seinän väliin on jätettävä väh. 2cm ilmarako. Mikäli seinä on valmistettu palamattomasta materiaalista, ilmarakoa ei tarvita!

Entä turvallisuus?

Nykyaikaisten kaasu-uunien ja -liesien turvallisuus on erittäin hyvä. Kaikki Suomessa myytävät kaasupolttimoilla varustetut tuotteet on varustettu liekinvarmistimilla. Liekinvarmistin asetetaan kaasupolttimon ulkoreunaan. Kun sytytät kaasupolttimon, kuumentuva liekinvarmistin kehitää jännitteen, joka pitää magneettiventtiiliä auki sallien kaasuntulon.

Niin kauan kun liekinvarmistin on kuuma, kaasu pääsee virtaamaan polttimoon normaalisti. jos liekki pääsee jostain syystä sammumaan, liekinvarmistin jäähtyy ja sähköistä impulssia ei enää muodostu. Edellisen seurauksena magneettiventtiili sulkee kaasunsyötön. Liekinvarmistin toimii myös lapsiturvana.

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU340098
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki