Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Kaasuliedet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 35

Sivu
 1. Kaasuliesi Chef, 50cm, valkoinen
  ALE
  -10%
  Väliaikaisesti loppu
  Kaasuliesi Chef, 50cm, valkoinen 465,00 €
  418,50 €
 2. Kaasuliesi Chef, 60 cm, musta
  ALE
  -10%
  Väliaikaisesti loppu
  Kaasuliesi Chef, 60 cm, musta 525,00 €
  472,50 €
 3. Kaasuliesi Chef, 60 cm, valkoinen
  ALE
  -30%
  Väliaikaisesti loppu
  Kaasuliesi Chef, 60 cm, valkoinen 525,00 €
  369,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 35

Sivu

Kaasulieden saat ilmaisella kotiintoimituksella!

 

Grillikauppa.com tarjoaa ilmaisen toimituksen kotipihaan tai vaikkapa suoraan mökille mikäli liesi tulee mökkikäyttöön. Tuotteet lähtevät varastosta useimmiten jo samana päivänä ja saapuvat perille 1 - 2 arkipäivän kuluessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme (soita 010 3226 944) mikäli sinulla on kysyttävää kaasuliesistä tai -uuneista.

 

Kaasuliedet mökille

 

Kaasuliedet ovat nestekaasulla toimivia liesiä, joista tilanteesta riippuen mukana on kaasu- tai sähköuuni. Pelkkä kaasuliesi ei ole laisinkaan riippuvainen sähköstä, joten aggregaatin tai sähköverkon rakentamiseen ei ole tarvetta.

 

Kaasulieden suurimmat edut verrattuna tavalliseen lieteen ovat nopeus ja lämpötilan tarkka säätö. Kaasuliesi alkaa heti tuottamaan lämpöä, ja jopa pienet säädöt liekkiin vaikuttavat ruoan lämpöön. Näin ei tapahdu sähkökäyttöisen lieden kanssa. Kaasu-uunit toimivat myös moitteettomasti ruoanlaitossa vaikkakin niiden käyttö saattaa vaatia hieman harjoittelua ennen kuin täysin oikea lämpötilaa löytyy.

 

Silloinb tällöin kysytään, onko kaasu-uuniin mahdollista saada ylä- ja alatasoon kaasupoltin. Tämän estää säädökset, jonka mukaan kaasu-uunissa saa olla vain yksi kaasupoltin. 

 

Meiltä löydät laajan valikoiman turvallisia kaasuliesiä

 

Grillikaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia kaasuliesiä: muun muassa tyylikkäät Lotus kaasuliedet , huippuluokan GlemGas Elegance kaasuliedet sekä edullisen Sunwind Chef kaasulieden . Kaasu-uunien ja -liesien turvallisuus on parantunut huomattavasti viime vuosien aikana ja niiden turvallisuus on tänä päivänä erittäin hyvä. Kaikissa kaasupolttimoilla varustetuissa liesissä ja uuneissa on liekinvarmistin joka antaa kaasun virrata niin kauan kuin varmistin on kuuma ja estää kaasun virtaamisen heti jos liekki sammuu.

 

Nestekaasun kulututus

 

Kulutus menee sen mukaan, miten paljon ja korkealla lämmöllä uunia käyttää. Esimerkkilaskelmassa uuni on päällä kerran päivässä 15 minuuttia 2,5kW polttimella. Tällöin 6 kilon kaasupullo kestää kolme kuukautta. 

 

Tilaa kaasuliesi meiltä - toimitamme ilmaiseksi vaikka suoraan mökille!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.