Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta juhannukseen - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Kaasujääkaappi SUNWIND VENTUS 100TC valkoinen, 100 litraa, top control, 82x52x60cm

Tuotekoodi
541800

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

895,00 € 829,00 € Säästät: 66,00 €

Kuluttajia on kuultu ja muutoksia tehty! SUNWIND VENTUS 100 -kaasujääkaapin 100TC (TOP CONTROL)-versiossa on nyt tarjolla ohjauspaneeli yläosassa, joten kyykkimiselle voi sanoa hyvästit!


+ Kaasunkulutus: 14 g/t
+ Mitat (K x L x S): 82 x 52 x 60 cm
+ Paino: 35 kg
+ Tilavuus, pakastin: 10 litraa
+ Tilavuus, viileä: 85 litraa
+ Väri: Valkoinen

 • Nopeat toimitukset

 • Yli 200 000 asiakasta

 • Myös laskulla tai osamaksulla

Kaasujääkaappi SUNWIND VENTUS 100TC valkoinen, 100 litraa, top control, 82x52x60cm
Kaasujääkaappi SUNWIND VENTUS 100TC valkoinen, 100 litraa, top control, 82x52x60cm Kaasujääkaappi SUNWIND VENTUS 100TC valkoinen, 100 litraa, top control, 82x52x60cm Kaasujääkaappi SUNWIND VENTUS 100TC valkoinen, 100 litraa, top control, 82x52x60cm Kaasujääkaappi SUNWIND VENTUS 100TC valkoinen, 100 litraa, top control, 82x52x60cm Kaasujääkaappi SUNWIND VENTUS 100TC valkoinen, 100 litraa, top control, 82x52x60cm

Kuluttajia on kuultu ja muutoksia tehty! SUNWIND VENTUS 100 -kaasujääkaappin 100TC-versiossa on nyt myös tarjolla ohjauspaneeli yläosassa, joten kyykkimiselle voi sanoa hyvästit! Tilaa jääkaapissa on 85 litraa ja pakastinlokerossa 10 litraa. Lämpötilarajat kulkevat -18 – +10°C välillä. Jääkaapin saat ilmaisella kotiintoimituksella!

MIKSI SUNWIND VENTUS 100TC -KAASUJÄÄKAAPPI?

+ Ohjauspaneeli yläosassa, TC = TOP CONTROL

+ Paristosytytin

+ Tilavuutta 85 litraa jääkaapissa, 10 litraa pakkasessa

+ Väri on valkoinen

HYVÄ TIETÄÄ SUNWIND VENTUS 100TC -KAASUJÄÄKAAPISTA:

Tämän kokoluokan kaasujääkaapeissa monia tuntuu kismittävän se, että säädöt ovat laitettuna lattiarajaan. No nyt ei tarvitse kyykkiä säätöjen takia, koska tässä tyylikkäässä valkoisessa Sunwind Ventus 100 TOP CONTROL -mallissa ne ovat yläosassa. Kaasujääkaapit ovat termostaattiohjattuja. Näissä on paristosytytys, minkä ansiosta käynnistys on äärimmäisen yksinkertaista.

 • Luotettava
 • Paristosytytys
 • Sijoitettavissa työtason alle
 • Sisäänrakennettu pakastinlokero
 • Yläpuolisilla käyttökytkimillä

Sunwind Ventus 100TC on tyylikäs kaasukäyttöinen jääkaappi, jonka suunnittelussa kriteereinä ovat olleet laatu, käyttöturvallisuus ja muotoilu. Muotoilu perustuu puhtaan tyylikkäisiin linjoihin ja eleganttiin ulkönäköön, jonka ansiosta tämä kaasujääkaappi soveltuu useimpiin ympäristöihin varsin mainosti. Erillinen 10 litran pakastelokero, jonka luukun saranoinnin ansiosta jääkaapin ovea ei välttämättä tarvitse avata kokonaan. Jääkaapin oven kätisyys on vaihdettavissa. Tämän kaasujääkaapin lämpötila säätyy termostaatilla, paristosytytys takaa helpon sytyttämisen.

Ventus 100TC on samaisen tehtaan uusin kaasujääkaappimalli, jonka käyttökytkimet ovat jääkaapin yläreunassa.

Sunwind myöntää Ventus kaasujääkapeilleen kahden (2) vuoden perustakuun. Lisäksi kylmäainekierrolle Sunwind antaa viiden (5) vuoden takuun.

Kaasusäädinsetti ei sisälly toimitukseen. Muista, että kunnollinen matalapainesäädin mahdollistaa, että saat kaiken irti kaasujääkaapistasi. Sen voit tilata myös meiltä!

Takuu jääkaapeissa on kaksi vuotta. Kylmäainekierrolle valmistaja Sunwind antaa viiden vuoden takuun!

KAASUJÄÄKAAPPI FAQ, ELI USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Sunwind Ventus-kaasujääkaapin sytytys:

 • Paina sytytin sisään, jolloin pitäisi kuulua naksahdus. Jos et kuule naksahdusta, vaihda paristo uuteen.
 • Jos kuulet naksahduksen, tarkista näkyykö elektrodista kaasupolttimen suuntaan lähtevää kipinää painaessasi sytyttimen painiketta sisään. Jos himmennät huoneen valaistusta, näet kipinän paremmin.
 • Jos kipinää ei näy, voit yrittää puhdistaa sekä elektrodin että sytyttimen.
 • Jos kipinää ei edelleenkään näy, voit yrittää säätää elektrodia pari millimetriä jompaan kumpaan suuntaan.
 • Oletko muistanut tarkistaa kaasuliitännän? Voit tarkistaa sen toimivuuden sytyttämällä polttimen liekin tulitikun avulla.

Ovatko kaasukäyttöiset jääkaapit turvallisia?

Suunnittelussa ja tuotekehityksessä huomioidaan aina viranomaismääräykset ja säädökset ja päätavoite kaasujääkaappien valmistuksessa on varmistaa turvallisuus. Kaikkien kaasujääkaappimallien tulee olla suunniteltu ja toteutettu siten, että ne eivät vaaranna terveyttä. Nestekaasua tulee käsitellä varovasti, mutta oikeaoppisella huoltamisella ja lisälaitteilla kuten paristokäyttöisillä häkähälyttimellä ja kaasuhälyttimellä varustettuna kaasujääkaappi mökillä on käytännössä yhtä turvallinen kuin sähköjääkaappi kotona kaupungissa.

Jääkaappi ei kylmene riittävästi. Mikä voi olla vikana?

Monissa tapauksissa kyseessä on liian huono ilmankierto kaasujääkaapin ympärillä. Varmista, että etäisyys kaasujääkaapin sivujen ja takaseinän sekä ympäröivien rakenteiden ja huoneen seinien välillä on vähintään käyttöohjeessa suositeltu etäisyys tai suurempi, jotta ilma pääsee kiertämään tehokkaasti jääkaapin ympärillä.
Mikäli kaasujääkaappi on asennettu keittiökaapin sisälle tai keittiön pöytätason alle, on erittäin tärkeää asentaa riittävän iso ilmanvaihtoritilä keittiökalusteisiin, jotta ilma pääsee kiertämään kaasujääkaapin ympäri.
Tarkista, että kaasujääkaapin termostaatti on säädetty maksimiin (mahdollisimman kylmälle) ja että polttimen liekin koko muuttuu kun säädät termostaattia maksimista minimiin ja takaisin.
Jos kaasujääkaappia ei ole käytetty pitempään aikaan, suosittelemme, että käännät sen ylösalaisin 5 - 6 tunnin ajaksi ja sen jälkeen takaisin jaloilleen oikein päin 2 - 3 tunnin ajaksi ennen kuin sytytät polttimen päälle. Näin menetellen jäähtyminen haluttuun lämpötilaan pitäisi tapahtua 1 - 2 tunnin kuluessa. On nimittäin mahdollista, että pitkäaikainen käyttötauko on edesauttanut ilmalukon muodostumista jäähdytysaineeseen. Jääkaapin kääntäminen ylösalaisin vapauttaa ilmalukon.
Yleisesti ottaen on tärkeää varmistaa kaasujääkaapin huonetilan riittävä tuuletus, sillä kaasujääkaappi kuluttaa happea polttimen palaessa. Se, kuinka paljon happea kuluu, riippuu jääkaapin jäähdytystehosta (jääkaapin tilavuudesta ja termostaatin asennosta).
 

Mitä etuja on kaasujääkaapilla, jossa on kaapin yläreunassa sijaitsevat säätimet?

Yläosassa olevilla säätimillä varustettu kaasujääkaappi soveltuu parhaiten käyttöön silloin, kun kaasujääkaappi asennetaan esimerkiksi keittiön työpöytätason alle. Tällöin säätimien käyttö on ergonisempaa, koska niiden käsittelyä varten ei tarvitse kyykistyä tai kumarrella.
Sama perustelu pätee niille käyttäjille, jotka haluavat säästää selkäänsä ja polviniveliä - yläsäätimillä varustettuun kaasujääkaappiin investoiminen on proaktiivinen valinta kehon hyvinvointia ajatellen ja maksaa itsensä takaisin vuosien varrella iän alkaessa painaa jäseniä.
Jos taas aiot asentaa jääkaapin keittiön työpöytätason päälle on järkevintä valita kaasujääkaappi jossa säätimet sijaitsevat alareunassa mahdollisimman helpon käytön takaamiseksi.
 

Mitä minun tulee huomioida kun alan asentamaan kaasujääkaappia?

Ensimmäiseksi sinun tulee lukea käyttöohje huolellisesti läpi. Käyttöohje luetteloi asennuksessa huomioitavat asiat.
Erityisesti sinun tulee varmistaa riittävä ilmanvaihto ja ilmankierto kaasujääkaapin ympärillä suunnitellussa asennuspaikassa ja varmistaa erityisesti vielä se, että kaasujääkaapin takaosaan, jossa poltin sijaitsee, pääsee virtaamaan riittävästi ilmaa.
Lisäksi sinun pitää tarkistaa, että kaasujääkaapin takaosassa muodostuva lämpö pääsee virtaamaan vapaasti ylöspäin ilman kaapistojen tai hyllyjen muodostamia esteitä.
Vihje: Paremman ilmankierron takaamiseksi voit kiertää kaasujääkaapin alla olevia jalkoja pitemmäksi jolloin jääkaapin alle jää tilaa ilmalle virrata etupuolelta jääkaapin ali takaosaan. Jo muutaman millimetrin korotus parantaa tilannetta.

Voinko asentaa kaasujääkaapin keittiön työpöytätason alapuolelle?

Kaasujääkaapin voi hyvin asentaa työtason alapuolelle, mutta tällöin työtasoon tulee tehdä ilmanvaihtoaukko, johon voi asentaa ritilän. Pääasia on, että jääkaapin takana muodostuva lämpö pääsee virtaamaan esteettä ylöspäin ritilän/aukkojen läpi ja sekoittumaan huonetilan ilmaan. Upotettava ritilä on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Ilman mainittua tuuletusaukkoa jääkaapin käytössä päädytään pian ongelmiin, koska jäähdytysteho heikkenee ja tästä voi vuorostaan seurata savutusta. Riittävän tehokas esteetön ilmankierto on oleellisen tärkeää jääkaapin luotettavalle ja turvalliselle toiminnalle!
 

Kuinka minun pitää huoltaa kaasujääkaappini?

Puhdista poltin, elektrodi ja putki huolellisesti - huoltotiheyden tarve riippuu siitä, kuinka paljon jääkaappia käytät, mutta mitä useammin huollat, sen parempi! Sunwindilta löytyvä harjasarja sisältää kaksi harjaa: pienempi polttimen ja elektrodin puhdistamiseen ja suurempi putken puhdistamiseen.
Pese kaasujääkaapin sisäpinnat lämpimällä miedolla saippuavesiliuoksella ja kuivaa sitten kuivalla puhtaalla kankaalla, suorita puhdistus joka kerta kun lähdet pois mökiltä.
Tarkista, että polttimen ympäristö jääkaapin takana on puhdas ja että ilma pääsee kiertämään takaosaan vapaasti.
Pakastinlokeron puhdistamisessa ja jäänpoistossa on ehdottomasti kiellettyä käyttää teräviä esineitä jään irrottamiseen, terävät esineet voivat vaurioittaa jääkaapin rakenteita ja aiheutata jäähdytysaineen vuodon.

Kaasujääkaappini savuttaa/nokeaa. Mitä voin tehdä?

Puhdista poltin ja putki ja varmista, että jääkaappi on siten sijoitettu siten, että ilma sen ympärillä pääsee virtaamaan vapaasti ja että poltin saa riittävästi ilmaa. Jos happea on liiian vähän, jääkaappi voi savuttaa ja polttimen liekin sytyttäminen on normaalia vaikeampaa, samoin palaminen ja jäähdytys vaikeutuu ajan myötä.
Jos jääkaapin ympärillä on ahdasta ja tilaa ilmavirtauksille on vähän, kokeile nostaa jääkaappia hieman ylöspäin niin, että ilma pääsee kiertämään ja virtaamaan jääkaapin alta sen takapuolelle.

Kaasujääkaappi sammuu kun käännän termostaatin minimiin. Mikä on vikana?

Todennäköisimmin kyseessä on liekinvarmistimen huono kontakti. Liekinvarmistin sijaitsee polttimen vieressä ja sen tulee olla kontaktissa liekkiin kun polttimen liekki palaa ja jääkaappi on käynnissä. Jos liekinvarmistin ei kuumene tarpeeksi kuumaksi esimerkiksi huonon kontaktin takia, liekinvarmistin tulkitsee tilanteen niin, että liekki on sammunut ja katkaisee kaasunsyötön. Voit säätää liekinvarmistinta itse.
 

Mitä eroa on paristokäyttöisellä sytytyksellä ja piezo-sähköisellä sytytyksellä?

Piezo-sytytin, jollainen on mm. Sunwind Cuisine -kaasujääkaapeissa, on mekaanisesti toimiva sytytin, joka tuottaa kipinän jokaisella painikkeen painalluksella.
Paristokäyttöinen sytytin, jollainen on mm. Sunwind Ventus -kaasujääkaapeissa, tuottaa paljon kipinöitä peräkkäin niin kauan kuin painiketta pidetään painettuna.

Mistä voin tilata varaosia?

Varastoimme suurinta osaa Sunwind-kaasujääkaappien varaosista. Ota yhteys meihin sähköpostilla osoitteeseen myynti@grillikauppa.com. Myös suoraan Sunwindiin voi olla yhteydessä täältä: https://www.sunwind.fi/

TEKNISET TIEDOT KAASUJÄÄKAAPISTA:

 • Kaasunkulutus: 14 g/t
 • Mitat (K x L x S): 82 x 52 x 60 cm
 • Paino: 35 kg
 • Tilavuus, pakastin: 10 litraa
 • Tilavuus, viileä: 85 litraa
 • Väri: Valkoinen

Lisätietoja
Tuotekoodi 541800
Mitat K 82 x L 52 x S 60 cm
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen kotiinkuljetus ympäri Suomen
Paino 35 kg
Sytytin Elektroninen patterisytytys (paristo)
Maksimilämpötila -18ºC – +10ºC
Käyttökohteet Mökille
Hyväksynnät CE
Toimitusaika Heti varastossa (Kangasala). Nopea toimitus, arviolta 3-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.