Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Black Friday huippuerät saatavilla enää:

Kaasujääkaappi SUNWIND VENTUS 60 musta, L46xS48xK69cm, kätisyys vaihdettavissa

Tuotekoodi
541960

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu 29,00€ (kotiinkuljetus)

Saatavuus: Ei varastossa

544,00 €

Tämä kaasujääkaappi on pienestä koostaan huolimatta oikeasti erittäin riittävän tilava ruualle ja juomalle. Tämän jääkaapin teho perustuu kaasuun, joten se on juuri omiaan myös sähköttömälle kesämökille. !


+ Kaasunkulutus: 14,5 g/h

+ Mitat (L x S x K): 46 x 48 x 69 cm

+ Paino: 22 kg

+ Tilavuus, viileä: 52 litraa

+ Väri: Musta

 • Nopeat toimitukset

 • Yli 200 000 asiakasta

 • Myös laskulla tai osamaksulla

"Hintansa väärti. Mahtuu sopivasti viikonlopun syötävät kaappiin. Juotavat mahtuu kellariin."

"Erittäin tyytyväinen hankintaan! Sopii hyvin mökkikäyttöön. Jäähtyy nopeasti eikä tunnu paljoa kuluttavan kaasua."

"Riittää mainiosti viikonlopuksi perheelle tai pienelle kaveriporukalle mökkikäyttöön. "

MIKSI TÄMÄ KAASUJÄÄKAAPPI?

+ Mökkikäyttöön
+ 60 litraa riittää mainiosti pienelle kaveriporukalle tai perheelle. HUOM! Ei pakastinlokeroa!
+ Suunnittelussa kriteereinä ovat olleet käyttöturvallisuus ja muotoilu
+ Kaasukäyttöinen, ei edellytä sähköä

HYVÄ TIETÄÄ SUNWIND VENTUS 60 MUSTA -KAASUJÄÄKAAPISTA:

Kompakti ja käytännöllinen kaasujääkaappi sopii täydellisesti mökille, jossa on hieman vähemmän tilaa tai vain vähän tarvetta kylmäsäilytykselle.

 • Luotettava
 • Paristosytytys
 • Korkea laatu
 • Kompakti koko

Oli kyseessä sitten pikkuinen mummonmökki, saunatupa tai vaikkapa mökin kakkoskaappi, etkä näe tarvetta esim. pakastinlokerolle, on tämä nestekaasujääkaappi sinun valintasi. Tämä kaasujääkaappi tulee tyylikkään mustalla viimeistelyllä. Oven kätisyys on vaihdettavissa. Jääkaapin lämpötilä säätyy termostaatilla. Paristosytytys takaa jääkaapin helpon sytyttämisen.

Tämä pienikokoinen kaasujääkaappi on oikeasti ihan riittävän tilava ruualle ja juomalle. Tämän jääkaapin teho perustuu kaasuun, joten se on juuri omiaan myös sähköttömälle kesämökille. Tämä jääkaappi pitää grilliherkut, juomat sekä muut elintarvikkeet kylminä, vaikka ulkona olisi kuinka kuuma kesäpäivä. Jääkaapin litratilavuus on 60 litraa, joka on hyvin riittävä yhden pienen kaveriporukan käyttöön.

Sunwindin Ventus -kaasujääkaappien suunnittelussa kriteereinä ovat olleet laatu, käyttöturvallisuus ja muotoilu. Muotoilu perustuu puhtaan tyylikkäisiin linjoihin ja eleganttiin ulkonäköön, minkä ansiosta jääkaappi sopii useimpiin ympäristöihin varsin mainiosti. Oven kätisyys on vaihdettavissa, mutta huomioithan lämmittää tiivisteen esimerkiksi föönillä, jotta tiiviste muotoutuu uudelleen.

Jääkaapit ovat termostaattiohjattuja ja paristosytytys takaa helpon ja varman syttymisen. Sunwind Ventus 60 on käytännöllinen jääkaappi, jos sinulla on rajallisesti tilaa tai vain vähän tarvetta kylmäsäilytykselle.

Sunwindilla on yli 15 vuoden kokemus kaasujääkaappien ja muiden mökkituotteiden valmistamisesta. Sunwind myöntää tuotteelle 2 vuoden takuun ja kylmäainekierrokselle 5 vuoden takuun.

HUOM! Jääkaappi ei sisällä pakastinlokeroa! Myöskään kaasusäädinsetti ei sisälly toimitukseen. Muista, että kunnollinen matalapainesäädin mahdollistaa sen, että saat kaiken irti kaasujääkaapistasi. Sen voit tilata meiltä tai Sunwindilta.

KAASUJÄÄKAAPPI FAQ, ELI USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Kaasujääkaapin sytytys:

Paina sytytin sisään, jolloin pitäisi kuulua naksahdus. Jos et kuule naksahdusta, vaihda paristo uuteen.
Jos kuulet naksahduksen, tarkista näkyykö elektrodista kaasupolttimen suuntaan lähtevää kipinää painaessasi sytyttimen painiketta sisään. Jos himmennät huoneen valaistusta, näet kipinän paremmin.
Jos kipinää ei näy, voit yrittää puhdistaa sekä elektrodin että sytyttimen.
Jos kipinää ei edelleenkään näy, voit yrittää säätää elektrodia pari millimetriä jompaan kumpaan suuntaan.
Oletko muistanut tarkistaa kaasuliitännän? Voit tarkistaa sen toimivuuden sytyttämällä polttimen liekin tulitikun avulla.

Ovatko kaasukäyttöiset jääkaapit turvallisia?

Suunnittelussa ja tuotekehityksessä huomioidaan aina viranomaismääräykset ja säädökset ja päätavoite kaasujääkaappien valmistuksessa on varmistaa turvallisuus. Kaikkien kaasujääkaappimallien tulee olla suunniteltu ja toteutettu siten, että ne eivät vaaranna terveyttä. Nestekaasua tulee käsitellä varovasti, mutta oikeaoppisella huoltamisella ja lisälaitteilla kuten paristokäyttöisillä häkähälyttimellä ja kaasuhälyttimellä varustettuna kaasujääkaappi mökillä on käytännössä yhtä turvallinen kuin sähköjääkaappi kotona kaupungissa.

Jääkaappi ei kylmene riittävästi. Mikä voi olla vikana?

Monissa tapauksissa kyseessä on liian huono ilmankierto kaasujääkaapin ympärillä. Varmista, että etäisyys kaasujääkaapin sivujen ja takaseinän sekä ympäröivien rakenteiden ja huoneen seinien välillä on vähintään käyttöohjeessa suositeltu etäisyys tai suurempi, jotta ilma pääsee kiertämään tehokkaasti jääkaapin ympärillä.

Mikäli kaasujääkaappi on asennettu keittiökaapin sisälle tai keittiön pöytätason alle, on erittäin tärkeää asentaa riittävän iso ilmanvaihtoritilä keittiökalusteisiin, jotta ilma pääsee kiertämään kaasujääkaapin ympäri.

Tarkista, että kaasujääkaapin termostaatti on säädetty maksimiin (mahdollisimman kylmälle) ja että polttimen liekin koko muuttuu kun säädät termostaattia maksimista minimiin ja takaisin.

Jos kaasujääkaappia ei ole käytetty pitempään aikaan, suosittelemme, että käännät sen ylösalaisin 5 - 6 tunnin ajaksi ja sen jälkeen takaisin jaloilleen oikein päin 2 - 3 tunnin ajaksi ennen kuin sytytät polttimen päälle. Näin menetellen jäähtyminen haluttuun lämpötilaan pitäisi tapahtua 1 - 2 tunnin kuluessa. On nimittäin mahdollista, että pitkäaikainen käyttötauko on edesauttanut ilmalukon muodostumista jäähdytysaineeseen. Jääkaapin kääntäminen ylösalaisin vapauttaa ilmalukon.

Yleisesti ottaen on tärkeää varmistaa kaasujääkaapin huonetilan riittävä tuuletus, sillä kaasujääkaappi kuluttaa happea polttimen palaessa. Se, kuinka paljon happea kuluu, riippuu jääkaapin jäähdytystehosta (jääkaapin tilavuudesta ja termostaatin asennosta).

Mitä minun tulee huomioida kun alan asentamaan kaasujääkaappia?

Ensimmäiseksi sinun tulee lukea käyttöohje huolellisesti läpi. Käyttöohje luetteloi asennuksessa huomioitavat asiat.

Erityisesti sinun tulee varmistaa riittävä ilmanvaihto ja ilmankierto kaasujääkaapin ympärillä suunnitellussa asennuspaikassa ja varmistaa erityisesti vielä se, että kaasujääkaapin takaosaan, jossa poltin sijaitsee, pääsee virtaamaan riittävästi ilmaa.

Lisäksi sinun pitää tarkistaa, että kaasujääkaapin takaosassa muodostuva lämpö pääsee virtaamaan vapaasti ylöspäin ilman kaapistojen tai hyllyjen muodostamia esteitä.

Vihje: Paremman ilmankierron takaamiseksi voit kiertää kaasujääkaapin alla olevia jalkoja pitemmäksi jolloin jääkaapin alle jää tilaa ilmalle virrata etupuolelta jääkaapin ali takaosaan. Jo muutaman millimetrin korotus parantaa tilannetta.

Voinko asentaa kaasujääkaapin keittiön työpöytätason alapuolelle?

Kaasujääkaapin voi hyvin asentaa työtason alapuolelle, mutta tällöin työtasoon tulee tehdä ilmanvaihtoaukko, johon voi asentaa ritilän. Pääasia on, että jääkaapin takana muodostuva lämpö pääsee virtaamaan esteettä ylöspäin ritilän/aukkojen läpi ja sekoittumaan huonetilan ilmaan. Upotettava ritilä on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Ilman mainittua tuuletusaukkoa jääkaapin käytössä päädytään pian ongelmiin, koska jäähdytysteho heikkenee ja tästä voi vuorostaan seurata savutusta. Riittävän tehokas esteetön ilmankierto on oleellisen tärkeää jääkaapin luotettavalle ja turvalliselle toiminnalle!

Kuinka minun pitää huoltaa kaasujääkaappini?

Puhdista poltin, elektrodi ja putki huolellisesti - huoltotiheyden tarve riippuu siitä, kuinka paljon jääkaappia käytät, mutta mitä useammin huollat, sen parempi! Sunwindilta löytyvä harjasarja sisältää kaksi harjaa: pienempi polttimen ja elektrodin puhdistamiseen ja suurempi putken puhdistamiseen.

Pese kaasujääkaapin sisäpinnat lämpimällä miedolla saippuavesiliuoksella ja kuivaa sitten kuivalla puhtaalla kankaalla, suorita puhdistus joka kerta kun lähdet pois mökiltä.

Tarkista, että polttimen ympäristö jääkaapin takana on puhdas ja että ilma pääsee kiertämään takaosaan vapaasti.

Pakastinlokeron puhdistamisessa ja jäänpoistossa on ehdottomasti kiellettyä käyttää teräviä esineitä jään irrottamiseen, terävät esineet voivat vaurioittaa jääkaapin rakenteita ja aiheutata jäähdytysaineen vuodon.

Kaasujääkaappini savuttaa/nokeaa. Mitä voin tehdä?

Puhdista poltin ja putki ja varmista, että jääkaappi on siten sijoitettu siten, että ilma sen ympärillä pääsee virtaamaan vapaasti ja että poltin saa riittävästi ilmaa. Jos happea on liiian vähän, jääkaappi voi savuttaa ja polttimen liekin sytyttäminen on normaalia vaikeampaa, samoin palaminen ja jäähdytys vaikeutuu ajan myötä.

Jos jääkaapin ympärillä on ahdasta ja tilaa ilmavirtauksille on vähän, kokeile nostaa jääkaappia hieman ylöspäin niin, että ilma pääsee kiertämään ja virtaamaan jääkaapin alta sen takapuolelle.

Kaasujääkaappi sammuu kun käännän termostaatin minimiin. Mikä on vikana?

Todennäköisimmin kyseessä on liekinvarmistimen huono kontakti. Liekinvarmistin sijaitsee polttimen vieressä ja sen tulee olla kontaktissa liekkiin kun polttimen liekki palaa ja jääkaappi on käynnissä. Jos liekinvarmistin ei kuumene tarpeeksi kuumaksi esimerkiksi huonon kontaktin takia liekinvarmistin tulkitsee tilanteen niin, että liekki on sammunut ja katkaisee kaasunsyötön. Voit säätää liekinvarmistinta itse.

Mitä eroa on paristokäyttöisellä sytytyksellä ja piezo-sytytyksellä?

Piezo-sytytin on mekaanisesti toimiva sytytin, joka tuottaa kipinän jokaisella painikkeen painalluksella.

Paristokäyttöinen sytytin tuottaa paljon kipinöitä peräkkäin niin kauan kuin painiketta pidetään painettuna.

Mistä voin tilata varaosia?

Varastoimme suurta osaa varastostamme myytävien kaasujääkaappien varaosista. Ota yhteys meihin sähköpostilla osoitteeseen myynti@grillikauppa.com. Myös suoraan valmistajaan/maahantuojaan voi olla yhteydessä.

TEKNISET TIEDOT KAASUJÄÄKAAPISTA:

 • Kaasunkulutus: 14,5 g/h
 • Mitat (L x S x K): 46 x 48 x 69 cm
 • Paino: 22 kg
 • Tilavuus, viileä: 52 litraa
 • Väri: Musta
Lisätietoja
Tuotekoodi 541960
Mitat 46 x 48 x 69 cm
Paino 22 kiloa
Sytytin Piezosytytys
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.