Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Kaasujääkaapit

View as Ruudukko Luettelo

22 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo

22 tuotetta

Tarvitset jääkaappia sitten mökillä, autossa, veneessä tai kotona, Grillikauppa tarjoaa ratkaisuja moneen tilaan ja tilanteeseen. Meiltä löydät valikoimaa pienistä 15 litran matkajääkaapeista suurempiin 173 litran jääkaappi-pakastimiin.

Pienet kompressiokäyttöiset matkajääkaapit kulkevat kätevästi mukana reissussa ja niistä löytyy myös pakastinmahdollisuus. Lisäksi meiltä löytyy kompakteja kaasujääkaappeja, jotka on suunniteltu sopimaan kätevästi rajoitetumpaankin tilaan ja kaukaisempaankin erämökkiin.
Jotta vaihtoehdot eivät loppuisi tähän, on jääkaapeissamme mahdollisuuksia käyttää niitä myös akulla tai verkkovirralla.

Mikäli pakastinlokerot puolestaan eivät kiinnosta, löytyy malleja mistä löytyy vain viilennystä.

Isot kaasujääkaapit kattavat koko perheen kylmäsäilytys- ja pakastustarpeet. Nämäkin kaasujääkaapit ovat tarkoitettu pienempiin tiloihin kuten kesämökeille, minkä huomaa niiden fiksusta suunnittelusta. Oven kätisyys on vaihdettavissa ja jääkaapeissa on pariston avulla toimivat sisävalot. Jääkaappi-pakastimista löytyy tilavuutta säilyttämään niin perheen mökkiloman ruoat kuin pakastamaan jäätelöt.

Ilmainen toimitus suoraan kesämökille!

Grillikauppa toimittaa jääkaapit veloituksetta suoraan kohteeseen.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.