Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kaikki kesään Grillikaupasta! Grillit, ulkoporealtaat, SUP-laudat, viilentimet ja paljon muuta. Katso tarjoukset!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Kaasujääkaapit

View as Ruudukko Luettelo

22 tuotetta

Loading...
View as Ruudukko Luettelo

22 tuotetta

Tarvitset jääkaappia sitten mökillä, autossa, veneessä tai kotona, Grillikauppa tarjoaa ratkaisuja moneen tilaan ja tilanteeseen. Meiltä löydät valikoimaa pienistä 15 litran matkajääkaapeista suurempiin 173 litran jääkaappi-pakastimiin.

Pienet kompressiokäyttöiset matkajääkaapit kulkevat kätevästi mukana reissussa ja niistä löytyy myös pakastinmahdollisuus. Lisäksi meiltä löytyy kompakteja kaasujääkaappeja, jotka on suunniteltu sopimaan kätevästi rajoitetumpaankin tilaan ja kaukaisempaankin erämökkiin.
Jotta vaihtoehdot eivät loppuisi tähän, on jääkaapeissamme mahdollisuuksia käyttää niitä myös akulla tai verkkovirralla.

Mikäli pakastinlokerot puolestaan eivät kiinnosta, löytyy malleja mistä löytyy vain viilennystä.

Isot kaasujääkaapit kattavat koko perheen kylmäsäilytys- ja pakastustarpeet. Nämäkin kaasujääkaapit ovat tarkoitettu pienempiin tiloihin kuten kesämökeille, minkä huomaa niiden fiksusta suunnittelusta. Oven kätisyys on vaihdettavissa ja jääkaapeissa on pariston avulla toimivat sisävalot. Jääkaappi-pakastimista löytyy tilavuutta säilyttämään niin perheen mökkiloman ruoat kuin pakastamaan jäätelöt.

Ilmainen toimitus suoraan kesämökille!

Grillikauppa toimittaa jääkaapit veloituksetta suoraan kohteeseen.

Mitä on hyvä tietää kaasujääkaapin hankinnasta?

Kun valitset kaasujääkaappia, varmista aina kaasujääkaapin tilavuus ja tarpeesi määrä. Kaasua on oltava aina riittävästi mutta ei tuhlailevasti. Kaasujääkaapeissa on osassa malleista vaihdettavissa kätisyys. Tämä on tärkeä tieto siksi, että kaapinovi aukeaa silloin haluttuun suuntaan. Lisätarvikkeissa suositus on ostaa oheen myös matalapaineensäädin. Jos taas kaasujääkaappi on kytkettävissä kaupunkikaasuun, et tarvitse matalapaineensäädintä. Kaasupulloihin on saatavilla vahteja. Yleisesti kaasuvuodon varalta suositus on hankkia häkävaroitin.

Onko kaasujääkaappi turvallinen?

Kaasujääkaappien suunnittelu ja tuotekehitys noudattaa aina viranomaisten määräyksiä ja säädöksiä. Turvallisuus edellä on aina olennainen osa kaasujääkaappia, jota voi itse pitää yllä puhdistamisella ja huolloilla. Lisälaitteilla, kuten paristokäyttöinen häkähälytin ja kaasuhälytin, varmistaa myös sähköttömällä mökillä varmasti turvallisen käytön.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.