Pikatoimitus 1-2 Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

4 poltin kaasugrillit

View as Ruudukko Luettelo

31 tuotetta

 1. Kaasugrilli Napoleon Rogue R525, 4 poltinta
  Väliaikaisesti loppu
  Kaasugrilli Napoleon Rogue R525, 4 poltinta 999,00 €
  795,00 €
 2. Kaasugrilli MUSTANG Albany 4, 126x52x103cm
  Väliaikaisesti loppu
  Kaasugrilli MUSTANG Albany 4, 126x52x103cm 249,00 €
  179,00 €
View as Ruudukko Luettelo

31 tuotetta

4-poltin kaasugrillit

4-polttimen kaasugrillit ovat jo kuin klassiset sinfoniat, jotka hakevat mahtipontista kliimaksia. Kyllä tämä grillikoko jo kutkuttaa!

Näissä on päräyttävän iso grillausala, joka mahdollistaa grillaamisen isolle sakille kerrallansa. Tarkasti säädettävän lämpötilan ansiosta saa monenlaista mättöä yhtä aikaa kehiin. Näissä grilleissä on myös sivukeitin, jolla murkinan höysteeksi saat keitettyä kesän uusimmat potaatit tilliliemessä.

Nyt siis puhutaan isoista kaasugrilleistä!

Nämä eivät ole mitenkään hankalia siirtää! Oikeastaan neljän polttimen kaasugrilleissä ei ole lainkaan ongelmia siirron suhteen, koska laatu on jykevää ja varusteena ovat renkaat. Kaasugrilli ei ole riippuvainen mistään sähköpiuhoista, minkä vuoksi voit sijoittaa sen minne haluat (toim. huom! tarpeeksi kauas seinistä ja puista!).

Laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden

Meidän kriteereinä grillien valinnassa on laatu, joten valitut grillimme ovat valmistettuja esimerkiksi teräksestä tai valuraudasta. Näin varmistamme, että sinulla on monivuotinen grilliklassikko pihallasi.

Kaikki 4-poltin kaasugrillit ilmaisella toimituksella kotiovelle

Toimitamme kaikki yli 125 € tilaukset ilmaiseksi suoraan kotiovellesi tai vaikkapa suoraan kesämökillesi! Nopea toimitusaikamme takaa sen, että paketti on perillä pääasiallisesti 1–2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Otathan kuitenkin huomioon tuotekohtaiset, poikkeavat toimitusajat./p>

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.