Kaasugrilli TORINO 3-poltinta

Tuotekoodi: EDU71300

Kaasugrilli TORINO 3-poltinta

Lisää kuvia


  • Grillausala 60 x 42 cm

  • Lämpöhylly

  • Ripustuskoukkuja

  • SäilytyskoriSaatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

Kaasugrilli Torino yllättää kolmipolttimoisten kaasugrillien sarjassa hyvin positiivisesti. Se tarjoaa sinulle laajan 60 x 42 cm grillausalan ja lämpöhyllyn, paljon ripustuskoukkuja ja säilytyskorin. Grilli on täysin omiaan pienen porukan hyvälle herkuttelulle.


Miksi tämä kaasugrilli?

- Grillausala 60 x 42 cm valurautaa!
- Lämpöhylly
- Ripustuskoukkuja
- Säilytyskori

Kaasugrilli Torino 3 poltinta

Yksinkertaisuus on parasta, vai miten se sanotaankaan. Kaasugrilli Torino on kolmipolttiminen tapaus, jolla hoidetaan grillaukset sukkelasti ja sopivalla grillausalalla. Torinon mitat ovat 122 x 106 x 57 cm. Sen grillausala kuitenkin yllättää kompaktin kokonsa vuoksi, sillä se on 60 x 42 cm. Grillausalaa halkoo valuraudasta toteutettu grilliritilä. Mukaan sisältyy kaiken kukkuraksi lämpöritilä, johon herkemmin käristyvät herkut voi laittaa epäsuoralle lämmölle. Sivukeitintä tässä grillissä ei ole.

KIERRÄTÄ VANHA GRILLISI TÄMÄN GRILLIN PAKETISSA

Tämän kaasugrillin pakettikoko on 69 x 58 x 43 cm

Cinque Terre

 

Säilytystila

Tässä grillissä moneen muuhun malliin poiketen on yllättävän paljon säilytystilaa. Kummallakin sivutasolla on ripustuskoukkuja nejä kappaletta, joihin saa roikkumaan niin grillilastan poikineen. Etupaneelin alapuolella on vielä säilytyskori. Varsinaista kaapistoa tässä kaasugrillissä ei ole, mutta takana on taso, jonne saa asetettua tavaraa säilöön.

Puhdistus ja säilytys

Grillelle suosittelemme suojahupuksi peitettä, jonka koko on 129 x 46 x 90 cm. Puhdistuksessa on huomioitava, ettei tässä mallissa ole takaa vedettävää rasvapeltiä.  Grilli kannattaa puhdistaa välittömästi tämän ollessa vielä lämmin, sillä tällöin ritilään tarttunut rasvalika lähtee pois sekunneissa. Jos kuitenkin olet laiskempaa sorttia, etkä tee puhdistusta heti, niin varaathan täysin kylmenneen ritilän pesuun hieman enemmän aikaa kuin minuutti. 

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU71300
Takuu 1 vuosi

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Kaasugrilli TORINO 3-poltinta3.444449

Pieni hetki