Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Kaasugrilli STYLE BLACK, 3 poltinta ja sivukeitin (vanha tuote, loppu)

Tuotekoodi
4342
Kaasugrilli STYLE BLACK, 3 poltinta ja sivukeitin (vanha tuote, loppu)
Kaasugrilli STYLE BLACK, 3 poltinta ja sivukeitin (vanha tuote, loppu) Kaasugrilli STYLE BLACK, 3 poltinta ja sivukeitin (vanha tuote, loppu) Kaasugrilli STYLE BLACK, 3 poltinta ja sivukeitin (vanha tuote, loppu) Kaasugrilli STYLE BLACK, 3 poltinta ja sivukeitin (vanha tuote, loppu)

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

399,90 €
Upea STYLE BLACK on myynnissä jo kolmatta vuotta eikä suotta.
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Todella tyylikäs kaasugrilli mustalla värillä, sopii terassiin kuin terassiin. Näkö, laatu ja hinta ovat kohdallaan tässä kaasugrillissä.

Mukana myös sivukeitin, jossa esimerkiksi kasvikset ja perunat keittelet helposti grillailun yhteydessä. Jälkiruuaksi sivukeittimellä voi paistella vaikkapa makoisat letut koko porukalle.

Mikä on tuplakansi?

Grilli on varustettu tuplatulla kannella mikä tarkoittaa sitä että kansi on erittäin tukeva sekä se ei lämpiä tulikuumaksi kannen ulkopuolelta, toisin kuin yksinkertainen kansi. Tämä on turvallisuuden kannalta myös merkittävä asia esim. lasten kanssa grillatessa.

Tuplakannella varustetut grillit lämpiävät yleisesti myös todella nopeasti eikä lämpöä huku kannen alta niin paljoa mitä yksinkertaisella kannella varustetussa grillissä.
Lisätietoja
Tuotekoodi 4342
Takuu .

Toimitusaika Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.