Kaasugrilli Royal GOURMET 4+1+1

Tuotekoodi: 101670194

Kaasugrilli Royal GOURMET 4+1+1

Lisää kuvia


  • Upea kantikas muotoilu mehevin mustin ääriviivayksityiskohdin

  • Neljä poltinta, sivukeitin ja infrapuna

  • Parila valurautaa

  • Säilytyskaapit

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
599,00 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Tässä on Raamikas upea yksityiskohdin varustettu nelipolttimoinen kaasugrilli. Tuplakannen alla odottaa sinua arina ja valurautaparila ja lämpöhylly. Mukana myös sivupoltin ja infrapunapoltin. Säilytystilaa löytyy teräsovien takaa, ja liikuteltavuus on helppoa neljän pyörän voimalla. Tämän kaasugrillin saat ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA!

Miksi tämä kaasugrilli?

- Upea kantikas muotoilu mehevin mustin ääriviivayksityiskohdin
- Neljä poltinta, sivukeitin ja infrapuna
- 2 ritilää ja 1 parila
- Säilytyskaapit

Kaasugrilli Royal GOURMET 

On "raamikkaita" ja sitten on Raamikkaita! Tässä on kyllä nyt sellaista tunteiden ja kaasuliekkien paloa ilmassa, ettei voida puhuakaan mistään ohkasesta grillistä. Kyseessähän on kaasugrilli Royal Gourmet PREMIUM 411, jossa on neljä poltinta, sivupoltin ja infrapunapoltin. Grillin upeita teräksisiä (RST) piirteitä korostaa musta ääriviivamainen teräsrunko, jolla tähän grilliin saadaan särmää enemmän kuin laki sallisi. 

Paistoala

Mahtipontisen kantikkaan TUPLAkannen alla on valurauta-arina ja -parila. Sekä arina että parila jakavat paistoalan tasaisesti 50-50, jolloin molempien pinta-alaksi jää 32,2 x 45,5 cm (x 2). Paistoalan yllä kohoaa vielä oma yhtenäinen lämpöhyllynsä, johon voi pistää epäsuoralle lämmölle vaikka kasviksia, kuten paprikat. Pääpolttimia on neljä kappaletta, ja ne ovat ruostumatonta terästä. Sivupoltin on valumessinkiä. Mukana myös infrapunapoltin (takapoltin), jonka lämmössä tavanomaisesti käytetään vartaalla pyöritettävä grilliruoka. Kaikkien näiden polttimien teho on erikseen 3,5kW.  

Sytytytys piezolla. Säädöt tapahtuvat etupaneelin säätimillä. Nämä napit ovat väriltään rosteria, ja niiden ympärillä on kumiset tarttumapinnat liekinsäädön helpottamiseksi. 

Säilytystila

Säilytystilaa tässä grillissä on kahden teräksisen alaoven takana. Säilyttää voit tavaraa myös sivutasoilla ja tasojen päädyissä olevissa ripustuskoukuissa. 

Liikuteltavuus

Kun grillisi ei ole käytössä, tai sitä pitää siirtää paikasta toiseen, liikuttelu onnistuu neljän pyörän avulla. Näistä kahdessa on lukitusmekanismi, jolla grillisi pysyy paikallaan. 

Puhdistaminen

Mallissa on irrotettava rasvapelti, jonka alla on vielä ns. rasvakippo.

Lisätietoa

Tuotekoodi 101670194
Takuu 2 vuotta
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen kotiinkuljetus ympäri Suomen
Mitat K 123 cm x L 147,5 cm x S 63 cm
Poltinten määrä 4 poltinta
Sivukeitin On

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki