Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kaasugrilli Royal 6 poltinta ja sivupoltin, PREMIUM

Tuotekoodi
101670195
Kaasugrilli Royal 6 poltinta ja sivupoltin, PREMIUM
Kaasugrilli Royal 6 poltinta ja sivupoltin, PREMIUM Kaasugrilli Royal 6 poltinta ja sivupoltin, PREMIUM Kaasugrilli Royal 6 poltinta ja sivupoltin, PREMIUM Kaasugrilli Royal 6 poltinta ja sivupoltin, PREMIUM Kaasugrilli Royal 6 poltinta ja sivupoltin, PREMIUM

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

899,90 €

- 6 poltinta, sivukeitin ja infrapunapoltin - Rosteripinta ja tuplakansi - Massiivinen valurautainen grillausala - Tukeva rakenne ja 4 pyörää
Osta myös nämä: 
Grillausvälinesetti XL: suojapeite, grillausvälinesarja ja matalapainesäädin.  (säästä 30%)
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Nyt on aika hankkia kesäksi kaasugrillien ehdotonta aatelia, kuningas-luokan Royal -kaasugrilli kuudella rosteripolttimella, valumessinkisellä sivupolttimella ja infrapunapolttimella! Tästä ei grilli paljon enää komeammaksi muutu! Jos pelkkä poltinten määrä ei vakuuta, niin entäpä sitten jäätävänkokoinen grillausala? Teräsrunko? Jos vieläkään ei riitä, niin on tässä muutakin herkkua!

Miksi tämä kaasugrilli?

- 6 poltinta, sivukeitin ja infrapunapoltin
- Rosteripinta ja tuplakansi
- Massiivinen valurautainen grillausala
- Tukeva rakenne ja 4 pyörää

Kaasugrilli Royal

Kaasugrilli Royal

Jos sinulla on kesällä tiedossa isojen grillibileiden järjestäminen, 6-polttiminen kaasugrilli Royal on aika ehdoton hankinta niitä ajatellen! Toki tämän komeuden voi hankkia pihalleen ihan vaan naapuriaan ärsyttääkseenkin, tai anopille leveilläkseen.

Royal -kaasugrillin uskomattomin ominaisuus on sen grillausala: valurautaista grilliritilää löytyy 64,4 x 44,5 cm edestä ja parilaa puolestaan 32,2 x 44,5 cm verran. Jo grillatut eväät pysyvät lämpimänä kunnollisen kokoisella lämpöhyllyllä ja perunat keittelet helposti valumessinkisellä sivupolttimella. Infrapunapoltinkin tästä löytyy, jos oikein tekee mieli päästää sisäinen gourmet-kokki valloilleen!

Koukkuja ja tarttuma pintoja. Näitä pieniä hienouksia lisämausteena:

Royalista löytyy lisämausteena vielä muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka erottavat sen helposti massasta. Esimerkiksi grillin säätimien ympärillä on kumiset tarttumapinnat, jotka helpottavat poltinten säätöä, vaikka kädet olisivat rasvaisetkin. Lämpömittarilla varustetun kannen päädyt puolestaan ovat valualumiinia, jonka ansiosta kansi tuntuu erityisen tukevalta. Rosteristen sivutasojen päissä puolestaan on kätevät koukut, joista voi ripustaa grillausvälineet - tai vaikka patalaput.


TEKNISET TIEDOT: 

6 polttimoinen grilli, valu-messinki sivu polttimella ja infrapuna taka polttimella

Ruostumattomasta teräksestä kaksikerroksinen kansi, kannessa lämpomittari, rosteri kahva, kannen päädyt valualumiinista jonka ansioista kansi on erittäin tukeva.

Ruostumattomasta teräksestä etupaneeli, säätimet hopeiset, rosteri väri, ympärillä kumiset tartuntapinnat joka helpottaa liekinsäätöä.

Ruostumattomasta teräksestä sivutasot, tasojen päädyissä muottiin-valettu pääty jossa integroidut koukut grillausvälineille.

Kuusi 3.5kW ruostumatonta teräsputki poltinta.

Yksi 3.5kW valumessinki sivupoltin kanssa.

Yksi 3.5kW infrapuna taka poltin jossa.

Piezosytytys.

Ruostumattomasta teräksestä kaksikerroksiset alaovet jossa kromikahvat.

Musta teräsrunko.

Neljä pyörää, joissa kahdessa jarrut.

Valurautaa arina 67% (644x445) ja valurautaa parila 33% (322x445). Lämpöhylly.

Lisätietoja
Tuotekoodi 101670195
Takuu 1 vuosi
Mitat L 190 x S 80 x K 155 cm
Kuljetuksesta lisätietoa ILMAINEN KOTIINKULJETUS
Paino 72 kg
Teho 6 x 3,5 kW+3,5kW+3,5kW= 28 kW
Sytytin Piezo
Toimitusaika Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.