Kaasugrilli PLA.NET OASI IN.55, tasoon upotettava

Lisää kuvia

Kaasugrilli PLA.NET OASI IN.55, tasoon upotettava

Tuotekoodi: IN.GL55.XL


  • Tasapintainen ja uritettu parila paistoalana, 53 x 40 cm

  • Elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttämä ruostumaton teräs

  • Teet tällä myös lätyt!

  • Upotettavissa tasoon

Saatavuus: heti varastossa

1 433,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Kaasugrilli OASI on Grillikaupan historiassa ensimmäinen kaasugrillimallimme, joka upotetaan tasoon. Sen materiaali on lääke- ja elintarviketeollisuudesta tuttu pintamateriaali AISI 304 ruostumaton teräs. Lisäksi ekologisuus on tässä äärimmäisen kovalla painotuksella, ja grilliä voikin käyttää ympärivuotisesti ilman hukkalämpöä ja ylimääräistä kaasunkulutusta.   Grillin saat kotiovelle ILMAISELLA KOTIINKULJETUKSELLA!

Miksi tämä kaasugrilli?

- Tasapintainen ja uritettu parila paistoalana, 53 x 40 cm
- Elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttämä ruostumaton teräs
- Teet tällä myös lätyt!
- Upotettavissa tasoon

Kaasugrilli PLA.NET OASI 55, tasoon upotettava

Kaasugrilli PLA.NET OASI upotetaan tasoon. Sen vuoksi sinulla on mahdollisuus rakentaa tätä ympyröivästä työtilasta juuri oman makusi näköisen. Materiaali tässä kaasugrillissä on AISI304 ruostumatonta terästä, mikä on varsin yleinen työpinta lääke- ja elintarviketeollisuuden piirissä. Kannen alta paljastuu tasaisen sileä parilapinta, jossa pystyy paistamaan jopa lettuja. Parilan paistoala on 53 x 40 cm.  Polttimia on kaksi, jotka saat päälle piezo-sytytyksellä.  

OASIssa on liekinvarmistin. Se sammuttaa välittömästi kaasuntulon, kun liekki sammuu.  Kuvun on oltava auki grillatessa, sillä sitä ei ole suunniteltu grillauksen ajaksi käyttöön. 

Erikoisuutena ympärivuotinen grillausmahdollisuus

Rasvapalot ovat olemattomia, koska parilat estävät tapahtumaketjun. Myös ruuan maku pysyy samankaltaisena koko grillausvaiheen ajan. Kannen ansiosta PLA.NET pystyy toimimaan myös talviaikaan. Siksi ei tarvitse ajatella grillikauden olevan pelkästään huhti-lokakuun. Ja mehän emme halua rajata sitä!

Ekologisuus

Kun yleensä puhutaan ekologisuudesta, haluamme siihen oikeasti takeita. Tätä grilliä voidaan kutsua ekologiseksi, koska kypsennys ja lämpeneminen tapahtuu muutamassa minuutissa 270 asteeseen, jopa ympäri vuoden.  Kaasunkulutus on pientä, eikä hukkalämpöä synny muiden kaasugrillien tapaan. Perinteinen 30 mbarin matalapainesäädin ei kuulu mukaan, mutta toimii tässä kaasugrillissä.

Puhdistaminen

Koska kyseessä on tasapintainen parila, sen voit käytännössä vetää pyyhkimällä itseesi päin kaiken roskan. Jälleen kerran PLA.NET tekee poikkeuksen muihin kaasugrilleihin tässä: Rasva-astia on grillin edessä pitkänä kouruna. Kaikki neste valuu tähän astiaan ja loput saat pyyhittyä vaikka lastalla/harjalla pois. Rasvakaukalo irtoaa edestä todella helposti, ja sinä vain kaadat liat menemään.

Lisätietoa

Tuotekoodi IN.GL55.XL
Tuotemerkki PLA.NET
Grillityyppi Kaasugrilli
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa ILMAINEN KOTIINKULJETUS YMPÄRI SUOMEN
Kateusmittari (kuinka saat naapurisi kateelliseksi?)


Mikä on kateusmittari?

Mitat Kanta 74 cm, korkeus 7,5 cm, syvyys 56,5 cm
Materiaali AISI-304 ruostumaton teräs
Grillin kupu Kansi on, mutta sitä ei saa laskea grillauksen ajaksi kiinni!
Grillauspinta-ala 53 x 40 cm
Poltinten määrä 2 poltinta
Kaasupaine 30mbar
Cleaning/Maintenance Helppo
Hyväksynnät

 

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki