Kaasugrilli PLA.NET CHEF 55, pöytäversio

Lisää kuvia

Kaasugrilli PLA.NET CHEF 55, pöytäversio

Tuotekoodi: GL.55XLR-COP.55FX-CMV55


  • Tasapintainen ja uritettu parila paistoalana, 53 x 40 cm

  • Elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttämä ruostumaton teräs

  • Teet tällä myös lätyt!

  • PÖYTÄVERSIO!

Saatavuus: heti varastossa

1 023,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Ei voi olla huonolaatuinen grilli, kun käytössä on lääke- ja elintarviketeollisuudesta tutut pintamateriaali AISI 304 ruostumaton teräs. Lisäksi ekologisuus on tässä äärimmäisen kovalla painotuksella, ja grilliä voikin käyttää ympärivuotisesti ilman hukkalämpöä ja ylimääräistä kaasunkulutusta.  Tämä on PLA.NET CHEF 55 mallista pöytäversio ilman jalkoja ja sivutasoja. Grillin saat kotiovelle ILMAISELLA KOTIINKULJETUKSELLA!

Miksi tämä kaasugrilli?

- Tasapintainen ja uritettu parila paistoalana, 53 x 40 cm
- Elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttämä ruostumaton teräs
- Teet tällä myös lätyt!
- PÖYTÄVERSIO!

Kaasugrilli PLA.NET CHEF 55, pöytämalli

Kyseessähän on siis täysin sama kuin PLA.NET CHEF 55, mutta tämä on pöytämalli ilman sivutasoja ja avointa säilytystasoa. Materiaali tässä kaasugrillissä on AISI304 ruostumatonta terästä, mikä on varsin yleinen työpinta lääke- ja elintarviketeollisuuden piirissä. Kannen alta paljastuu parilapinta.  Kyseessä on täysin sileä parila, jossa pystyy paistamaan jopa lettuja. Parilan paistoala on 53 x 40 cm.

Kannessa ei ole lämpömittaria, mihin on totuttu muissa kaasugrilleissä. Polttimia on kaksi, jotka saat päälle piezo-sytytyksellä.  

Erikoisuutena ympärivuotinen grillausmahdollisuus

Rasvapalot ovat olemattomia, koska parilat estävät tapahtumaketjun. Myös ruuan maku pysyy samankaltaisena koko grillausvaiheen ajan. Kannen ansiosta PLA.NET pystyy toimimaan myös talviaikaan. Siksi ei tarvitse ajatella grillikauden olevan pelkästään huhti-lokakuun. Ja mehän emme halua rajata sitä!

Ekologisuus

Kun yleensä puhutaan ekologisuudesta, haluamme siihen oikeasti takeita. Tätä grilliä voidaan kutsua ekologiseksi, koska kypsennys ja lämpeneminen tapahtuu muutamassa minuutissa 270 asteeseen, jopa ympäri vuoden.  Kaasunkulutus on pientä, eikä hukkalämpöä synny muiden kaasugrillien tapaan. Perinteinen 30 mbarin matalapainesäädin ei kuulu mukaan, mutta toimii tässä kaasugrillissä.

Puhdistaminen

Koska kyseessä on tasapintainen parila, sen voit käytännössä vetää pyyhkimällä itseesi päin kaiken roskan. Jälleen kerran PLA.NET tekee poikkeuksen muihin kaasugrilleihin tässä: Rasvapastia on grillin edessä pitkänä kouruna. Kaikki neste valuu tähän astiaan ja loput saat pyyhittyä vaikka lastalla/harjalla pois. Rasvakaukalo irtoaa edestä todella helposti, ja sinä vain kaadat liat menemään.

Lisätietoa

Tuotekoodi GL.55XLR-COP.55FX-CMV55
Tuotemerkki PLA.NET
Grillityyppi Kaasugrilli
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa ILMAINEN KOTIINKULJETUS YMPÄRI SUOMEN
Kateusmittari (kuinka saat naapurisi kateelliseksi?)


Mikä on kateusmittari?

Mitat Kanta 50 cm, korkeus 20 cm, syvyys 50 cm
Materiaali AISI-304 ruostumaton teräs
Grillauspinta-ala 53 x 40 cm
Poltinten määrä 2 poltinta
Sytytin Piezo
Kaasupaine 30mbar
Säilytystila Ei ole
Cleaning/Maintenance Helppo
Pyörät Ei ole
Liikuteltavuus Kannettava malli
Hyväksynnät

 

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki