Kaasugrilli Mustang WELLINGTON, 5 poltinta ja sivupoltin

Lisää kuvia

Kaasugrilli Mustang WELLINGTON, 5 poltinta ja sivupoltin

Tuotekoodi: EDU263219

- Grillauspinta-alaa on 77,5 x 49 cm. 
- Säilytystilaa on neljässä kaapistossa! 
- Jääpala-astia pitää huolen kylmistä juomista. 
- MEGALOMAANINEN GRILLI!

Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 3-6 arkipäivää tilauksesta

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

Grilliaatelisto kumartaa tätä korkea-arvoista kaasugrilliä! Tällä ei ole edes mikään ryöstöhinta, vaan hinta–laatu -suhde on rakennettu varsin kutkuttavan oivalliseksi. Sinulta ei puutu tämän grillin kanssa grillauspinta-alaa eikä ominaisuuksia. Tämä on jokaisen naapuruston kateudenherättäjä!

Miksi ihmeessä näin megalomaaninen kaasugrilli?

  • Grillauspinta-alaa on 77,5 x 49 cm. Ei lopu kesken tila!
  • Säilytystilaa on neljässä kaapistossa! Ei lopu kesken tila!
  • Jääpala-astia pitää huolen kylmistä juomista. Ei lopu kesken kylmä juoma!
  • Naapurustolla on nikottelemista. Ei lopu kesken naapurikateus!
Mittakuva kaasugrilli Wellington

Kaasugrilli Mustang Wellington – enemmän kuin tarpeeksi

Kun sen pikkusormen antaa, käsi menee jossain vaiheessa. Kaasugrilli Mustang Wellington on jo sen verran korkea-arvoisen himogrillaajan väline, ettei enää voida puhua mistään silloin tällöin nakin hiillostuksesta.

Wellington on osoittautunut meille eräänlaiseksi kulttigrilliksi, koska se on yybermassiivinen. Vimpuloitakin löytyy lähes jokaiseen lähtöön!

Somessa grilli kerää aina supermäärä tykkäyksiä, ja kyllähän tämä suo grillisielulle taivaspaikan.

 kollaasi valokuvia kaasugrilli Mustang Wellingtonista

Polttimet, varraspaahdin, sivukeitin

Tässä on viisi 3,38 kilowatin teräsputkipoltinta, yksi 3,5 kilowatin sivupoltin ja yksi 1,8 kilowatin infrapunapoltin takaseinässä! Sivupoltin on siististi piilossa sivuun liukuvan kannen alla, joten käyttämättömänä ollessaan se tarjoaa myös kätevän laskutason grilliherkuille. Grillauspinta-alaa vastaavasti sinulla on 77,5 x 49 cm. Ja kun ei pelkkä grillauspinta-ala riitä, lämpöhyllylle saat epäsuoralle lämmölle ruokaa 70,5 x 17,5 cm neliömetrialueelle.

Sitten on se infrapunapoltin. Jos hankit grilliin myös vartaan, voit hyödyntää tuota poltilta ja pyöritellä grillillä kasvis- ja lihavartaita moneen makuun. Sivukeitin –liukukannen alla piilossa– keittää sinulle grillisessioiden aikana makoisat potaatit.

(HUOM. pakkaus ei sisällä moottorivarrasta!) 

(HUOM 2. Grillissä on paristosytytys!)

Voisi hyvin sanoa, että tässä on yhdellä kokilla oikeasti monta rautaa tulessa.

 Grillauspinta-alaa

Säilytystilaa on!

Säilytystilaa kaasugrilli Mustang Wellingtonissa on astronomis-megalomaaninen yltiömäärä. Kun luulet, ettet tarvitse noin paljoa säilytystilaa, huomaat kuitenkin täyttäneesi jokaisen lokerikon tästäkin grillistä mitä mielenkiintoisemmilla tavaroilla. Kolmeen alakaappiin saat säilytykseen muun muassa grillivälineet, ruokatarvikkeita ja pilsneriä poikineen. Keskimmäinen, pariovinen kaappi sisältää myös näppärän hyllyn - jotta saat grillin sisään vieläkin enemmän tavaraa!

Koska me grillaajat ollaan suhteellisen janoista sakkia, kuka milläkin tarvittavalla janojuomalla, tässä grillissä on liukukannen alla astia jääpaloille. Juomat pysyvät kesähelteillä kylmänä, ja sihijuoman korkkaa jääkylmänä ateriahetken lähestyessä.

säilytystilaajääpala-astia

LEDit antavat yksityiskohtia

Elokuisten iltapimeiden aikaan Mustang Wellington muuttuu valotaideteokseksi, koska siinä on LED-valot säätönuppien yllä. Nämä LEDit eivät tosin toimi ilman 230V sähkövirtaa.

Muuta asiaa:

Kaasugrilli Mustang Wellington on kauttaaltaan ruostumatonta terästä. Sen kupu on tuplakansi, joten se suojaa pahimmalta näppiä polttavalta kuumuudelta. Grilliä voidaan kuljetella paikasta toiseen pyörien avulla, jos suinkin näin massiivisen grillin kanssa on tarve liikutteluun. 

 Kaasugrilli Mustang Wellington

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU263219
Takuu 1 vuosi

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki