Kaasugrilli MUSTANG VERMONT 4+1 poltinta

Tuotekoodi: EDU300529

Kaasugrilli MUSTANG VERMONT 4+1 poltinta

Lisää kuvia


  • Grillausala 66 x 44 cm

  • 4 poltinta + 1 sivukeitin

  • Kaksinkertainen kupu lämpömittarilla

  • Mustanpuhuva, hopeisin koristelistoin

  • ILMAINEN KOTIINTOIMITUS

Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 3-6 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

Hyvin yksinkertaiseksi muotoiltu kaikki perusvaatimukset täyttävä Mustang Vermont sopii monenmoiseen tarpeeseen. Siinä on neljä pääpoltinta ja yksi sivupoltin, ja pinta-alaakin tarjotaan 66 x 44 cm. Vaikka näkynä tämä olisikin vaatimattomampi kuin muu vastaava nelipolttimoinen malli, tämä on todella kelpo sellaiselle, joka ei vaadi grilliltänsä niin suuria. Kaiken perushomman se hoitaa, kuten pitääkin! ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

Miksi tämä kaasugrilli?

- Grillausala 66 x 44 cm
- 4 poltinta + 1 sivukeitin
- Kaksinkertainen kupu lämpömittarilla
- Mustanpuhuva, hopeisin koristelistoin

Kaasugrilli MUSTANG VERMONT

Perustavanlaatuinen kaasugrillimme sisältää neljä poltinta ja yhden sivukeittimen. Sen grillausala on 66 x 44 cm, joka kattaa kaksi valurautaista grilliritilää ja yhden valurautainen parilan. Vermontin koko on kasattuna 131 x 53,5 x 110,5 cm. Työkorkeudeksi valmistaja on määritellyt rapiat 86 cm. 

Polttimet ja kansi

Tehokulutus on 17,1kW (1244,4 g/h), ja se jakautuu neljään 3,6kW RST-polttimeen ja yhteen 2,7kW RST-sivupolttimeen. Suuttimien koot: Pääpolttimet 0,91mm, sivupoltin: 0,76 mm. Kaasuluokka on I3B/P(30) ja kaasunpaine 30 mbar. 

Sytys tapahtuu integroidulla piezosytyttimellä. Poltinsuojat kaasugrilissämme on emaloitua terästä. Kansi on mustaksi maalattu kaksinkertainen kupu. Siinä on lämpömittari, jolla grillin sisälämpötilaa voi tarkkailla ilman erillistä turhaa kannen nostelua. 

Muuta

Sekä ovet että ohjauspaneeli ovat pulverimaalattuja mustaksi. Itse runko-osa ja sen sivupöydät ovat mustaksi maalattua terästä. Etureunassa on hopeiset koristelistat. 

Säilytyskaapistoa ei varsinaisesti ole grillissä, mutta silti siinä on paneelin takana avoin tila säilöä hetkellisesti. Grillin kuljettaa paikasta kahdella kuuden tuuman pyörällä. 

Grillin ylle voi kietaista S-kokoisen suojapeitteen. Sellaista ei ikävä kyllä tule suoraan mukana. 

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU300529
Takuu 1 vuosi

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki