Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1

Tuotekoodi
325424
Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1
Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1 Kaasugrilli MUSTANG Sapphire 5+1+1
Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

1 699,00 € 1 190,00 € Säästät: 509,00 €

Sapphire 5+1+1 on täysin uutta Mustang-mallistoa! Tämän grillin voi muokata juuri omaan makuun sopivaksi säätämällä grillausalan ritilöitä tai erilaisilla lisäosilla. Lisäosat ovat valittavissa tuotteen yhteydessä, mutta saatavilla myös erikseen. Uutuutena ovat myös erinomainen lämmönjako, joka yltää aina grillausalan etuosasta päätyosiin. Lämmöstä vastaavat uudenlaiset U-mallin polttimot, joita tässä on 4 kappaletta. Silti ne tuottavat lämpötehoa kuin 8 poltinta. Toinen poltin-erikoisuus on rengaspoltin, joka ei anna pannulle pistemäistä lämpöä vaan lämmittää tasaisesti ympäriltä. Rengaspoltin tukee lämmönjakolevyjen toimintaa.   • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksullaSapphire 5+1+1 on täysin uutta Mustang-mallistoa! Tämän grillin voi muokata juuri omaan makuun sopivaksi säätämällä grillausalan ritilöitä tai erilaisilla lisäosilla. Lisäosat ovat valittavissa tuotteen yhteydessä, mutta saatavilla myös erikseen. 

Nämä kannattaa huomioida Sapphiressa: 

+ Monipuoliset muokkausmahdollisuudet grillin lisävalinnoissa

+ Uusi upea U-mallin poltin, joka on tehokkaampi kuin tavallinen poltin

+ Rengaspoltin, joka ei anna pistemäistä lämpöä vaan jakaa lämmön tasaisesti

+ Myös grilliritilän etualalla olevat ruoat kypsyvät yhtä tasaisesti kuin keskellä olevat

+ Kaasupullo on luvallista säilyttää Sapphiressa

Kaasugrilli MUSTANG SAPPHIRE 5+1+1 - MUOKKAA ITSELLESI SE PARAS GRILLI! 

Mustang -mallisto uudistuu Sapphire lippulaivanaan. Nyt ensimmäistä kertaa grillistä voi muokata juuri sellaisen, jollaisen itse haluaa. Jokainen osa on erikseen ostettavissa verkkokaupastamme, mutta olemme jo tässä tuotteen yhteydessä helpottaneet työtäsi löytää juuri oikeat välineet valittavaksi mukaan.  

U-MALLIN POLTTIMET OVAT TEHOKKAAMPIA

Erona aikaisempiin kaasugrilleihin Mustang Sapphiren peruspolttimet ovat U-mallia ja ne johdetaan grillissä eri tavalla. Uudistuksen myötä grillausalaa on nyt  paljon paremmin myös grillausalan etuosassa. Toki lämmönjakolevyt tekevät jatkossakin päätyön, mutta U-mallin poltn varmistaa toteutumisen parhain päin. Neljä U-mallin poltinta vastaa kahdeksaa (8) peruspoltinta, eli ovat tehokkaampia. 

RENGASPOLTIN TEHOSTAA LÄMMÖNJAKOA

Toinen uutuus Sapphiren myötä on rengaspoltin osana grillausalaa. Perinteinen putkipoltin hyökkäisi lämmön kanssa pistemäisesti, mutta rengaspoltin jakaa tasaisesti ympäriinsä lämmön paistinpannulle. Tämä on aidosti ainutlaatuinen lisä kaasugrillissä, etkä varmasti törmää vastaavaan ihan heti! Ritilä on säädettävissä pystypäin tai poikittain. 

SÄILYTYSTILAA ON

Sivutasoilla on tilaa tarvikkeille, ja oikeanpuoleisen sivutason alta paljastuu tuulelta suojattu sivukeitin. Sivukeitin on ehtaa valurautaa. Sivutasojen yhteydessä on myös sekä kori marinadimausteille ja juomatölkille että sivukoukut. Sivutasot ovat kestävää komposiittimuovia. 

Kaapisto aukeaa sulavasti painamalla ensin sisään jolloin kaapiston ovi napsahtaa auki. Ovi menee tukevasti takaisin kiinni. Normaalisti standardimalleissa lukee, ettei kaasupulloa saa säilyttää grillissä. Tässä mallissa voi! Grilliin on rakennettu erikseen oma paikkansa kaasupullolle, ja tämä on tottakai tyyppihyväksytty.  

TEKNISIÄ FAKTOJA

Kansi on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä. Kannen päädyt ovat valualumiinia, joka tukevoittaa grillikokonaisuutta merkittävin ottein. Kannen läpi pystyy seuraamaan kypsymistä ilman jatkuvaa kannen nostelua, joka tietysti häiritsisi lämmön pysymistä grillissä. 

Tämä on nelipolttimoinen kaasugrilli, jonka koko on 204 x 59 x 117 cm. Sen grillausala on 120 x 48 cm, ja se on jaettu 5 x 20,5 x 47,5 valurautaritilän kesken. Lämmitysritilä on 47,5 x 12 cm valurautaa. Lämmitysritilän voi muokata Sapphiren lisätarvikkeilla.  

Polttimien säätönupit ovat LED-valoilla varustettu. Sytytys on integroituna jokaiseen säätönuppiin. Polttimet ovat 304 ruostumatonta terästä. Pääpolttimien teho on 4 x 3,4kW ja rengaspolttimen teho 5kW. Sivukeitin on teholtaan 3,2kW. Kokonaistehoa Sapphire 5+1+1:ssä on 25,5kW. Lämmönjakopellit asemoituvat sekä U-mallin polttimien ja rengaspolttimen päälle. Ne ovat emaloitua terästä. 

Mallissa ei ole rasvakippoa. Mukana tulee takaavedettävä rasvapelti.

Grillissä on neljä rengasta, joista kaksi on lukittavissa paikoilleen. 

Takuu on 2 vuotta. 

Kaikki Multgrill-ominaisuuden tuotteet sopivat Sapphireen.

Lisätietoja
Tuotekoodi 325424
Takuu .

Puhdistaminen ja huolto Mallissa ei ole rasvakippoa. Mukana tulee takaavedettävä rasvapelti.
Toimitusaika Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.