-15%
loppuu
27.05.
TARJOUS

Kaasugrilli KOBE BLACK 6 poltinta ja sivukeitin - lasikannella, K115xL164xS54cm

Lisää kuvia

Kaasugrilli KOBE BLACK 6 poltinta ja sivukeitin - lasikannella, K115xL164xS54cm

Tuotekoodi: 72611

Taitaa olla Grillikauppa.com grilleistä isoin grillausala! Tuotekuvasta ei todellakaan selviä tuotteen oikea koko eli livenä yllätyin itsekkin että onpas melkoisen kokoinen!Voin lämmöllä suositella kun et halua maksaa ISOSTA grillistä maltaita ja tykkää grillata kaasulla.Grillin koko kasattuna 164cm x 115cm x 54cm. Valurautainen massiivinen grillausala 96 x 42cm.Osta myös nämä: 
Grillausvälinesetti XL: suojapeite, grillausvälinesarja ja matalapainesäädin.  (säästä 30%)

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Tarjoushinta 595,00 €

Hinta: 699,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Kannen jatkuva avaaminen päästää grillistäsi turhaan lämmön ulos. Tällaista jatkuvaa kurkkimista helpottamaan on tehty lasikannellinen KOBE kaasugrilli. Lasikannen läpi näet välittömästi ilman erillistä avaamista lihan tirinätilanteen. Kuudella polttimella saat muonan tirinää aikaiseksi isolle porukalle!

kaasugrilli KOBE

Miksi tämä kaasugrilli?

- 6 teräsputkipoltinta + sivukeitin
- Yhteenlaskettu teho jopa 24,2 kW
- Valurautainen, suuri grillausala
- 4 pyörää, jotta liikuttelu on helppoa 

Kaasugrilli KOBE

Kaasugrilli KOBEn paras etu on ikkunallinen kansi, jonka avulla voi tarkistaa grillattavien tilan ilman turhia aukaisuja. Näin vältät lämmön karkaamisen grillistäsi turhan päiten. Kannessa on toki myös perinteinen lämpömittari, jolla pystyy valvomaan grillauksen lämpötilaa. 

Grillausalaa meillä on sinulle 96 x 42 cm. Sen varmistavat valurautaiset parila ja kaksi rititlää, jotka tulevat mukana paketissamme. 

Sivukeitin on grillin oikeassa sivupöydässä, jolla keittelet muun muassa uusia potaatteja auvoisasti grillauksen lomassa. Sivukeitintä kannattaakäyttäätuulettomassa paikassa. Trust me!

Musta mattaväritys ja lasikansi – tyyliä!

Takaamme, että KOBEn nähdessäsi vakuutut grillin tyylikkyydestä: Lasikansi, musta väritys ja lämpömittari luovat silmää miellyttävän kokonaisuuden. Eikä ole pelkästään silmänruokaa, koska grillin kantta kokeillessani huomaa kyllä kyseessä olevan jämäkkä grilli. Kaapiston ovet pysyvät tiukasti kiinni hyvän magneettikiinnityksen ansiosta.

Massiivinen grillausala - 96cm leveydeltään

KOBE 6:ssa on erittäin paljon tilaa grillaamiseen. Paistotasot ovat jaettu kolmasosalla parilaa (en mitannut mitalla) ja 2/3 ritilää. Jako on tehty kuitenkin siten, että ritilät ovat kahtena erillisenä osana. Grillausalan ritilät ja parilat ovat valurautaa. Standardikoon ansiosta varapariloiden ja -ritilöiden saatavuus ei ole ongelma. 

Takana helposti pois vedettävä rasvapelti

Grillin takana oleva rasvapelti voidaan vetää helposti liu’uttamalla pois ja puhdistaa. Rasvapeltiä ei tarvitse erikseen irrottaa tai kiinnittää. 

Kannattaa tilata myös nämä:

Suojapeite XL-kokoa
Matalapainesäädin 


KOBE-mallistomme

Me ihailimme näitä KOBE-grillejä jo 2014–2015 vaihteessa. Nämä herkkupalat ovat nyt 2016 tapauksiamme. Tämän kuuden polttimen mallin lisäksi toimme sinulle vaihtoehdoksi neljän polttimen mallin

KOBE on tosiaan meidän oma tavaramerkki, joten tätä on tilattu hyvin rajallinen erä. Kannattaa varata ajoissa oma KOBEsi, mikäli haluat sen saada. Näillä on ilmainen kotiintoimitus!


HENKILÖKUNTA TESTAA: 

SAKKE

Tässä on vähän samaa kuin KOBE 4:ssakin, mutta tämä on paljon reilumpi paketti. Grillausalaa on todella riittävästi, ja säilytystilaakin on normaalia reilummin. Miinuksena voisin uskoa, että haukkaa kaasua aika kivasti. 

 


KIM

+ iso grilli, mutta todella helppo koota, paljon grillausalaa, todella jämäkkä vaikka pyörät alla, lasikansi hieno ominaisuus, erittäin tyylikäs( varsinkin rosteri etuosa)
- yläritilä/taso aika kapea, lasin pitäminen puhtaana, kaasua menee paljon säätelystä huolimattaOSSI

KOBE kaasugrillien lippulaiva vaikka hinnaltaan ei välttämättä sitä ole. Vastaavien tuotteiden hinnat voivat markkinoillla pyöriä 150-250€ kallimmissa joten olemme erittäin tyytyväisiä tuotteen hinta-laatuun. Jämäkkä olemus, kaikki osat menee kivasti paikalleen kasatessa, ohjeet on selkeät jne.

Taitaa olla Grillikauppa.com grilleistä isoin grillausala! Tuotekuvasta ei todellakaan selviä tuotteen oikea koko eli livenä yllätyin itsekkin että onpas melkoisen kokoinen!Voin lämmöllä suositella kun et halua maksaa ISOSTA grillistä maltaita ja tykkää grillata kaasulla.


Lisätietoa

Tuotekoodi 72611
Tuotemerkki KOBE
Grillityyppi Kaasugrilli
Takuu 2 vuotta
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen kotiinkuljetus ympäri Suomen
Kateusmittari (kuinka saat naapurisi kateelliseksi?)


Mikä on kateusmittari?

Mitat K 115 x L 164 x S 54 cm
Paino 62 kg
Kasaaminen Noin 40minuuttia
Pinta Pulverimaalattu teräs
Materiaali Teräs, lasi, rosteri
Grillin kupu Tuplakansi lämpömittarilla ja ikkunalla
Mukana tulevat tarvikkeet 2 valurautaista ritilää ja parila, koko syvyys 42cm, leveys 31cm
Lämpöhylly Teräksinen
Grillauspinta-ala 96 x 42 cm, parila 42x31cm, ritilät sama koko
Polttimoiden ominaisuudet Teräsputkipolttimet
Poltinten määrä 6 poltinta
Sytytin Piezo-sytytys
Sivukeitin On
Kaasulaji Nestekaasu
Kaasunkulutus 24,2kW (1762 g/h), grillipolttimien nimellisteho on 3,5 kW (255g/h) per poltin ja sivupolttimen teho 3,2kW (232 g/h)
Säilytystila Alakaapit
Cleaning/Maintenance KOBEssa on rasvapelti, jonka saat takakautta helposti pois. Pelti ei ole ruuvattu kiinni.
Pyörät 4 kpl
Liikuteltavuus Erinomainen
Hyväksynnät

 

Alkuperämaa CN

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Kaasugrilli KOBE BLACK 6 poltinta ja sivukeitin - lasikannella, K115xL164xS54cm4.8513

Pieni hetki